- 9 Temmuz 2015
- 254
- 274
- 53
- 44
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #25.841
Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğede etkisi olmadan kolay geçerKızlar bugün çok kötü bi gündü iki gündür başım ağrıyo delim uyuşuk ensem kulak arkam ağrıyo. Bugün bi kalktım dişlarimi fırçalarken sola kayıyor ağzım şok oldum. Dr randevum vardı ayrıntılı ultrason ona girdim Allah a şükür çok iyi her şey bebek falan. Sonra kbb a gittim dediki yüz felci olmuşsunuz. Nörolojiya yönlendirdi orda baktı göz bebekleri farklı dedi eğitim araştırmaya gönderdi . Emar çekildim beyinle ilgili mi diye allahtan değilmiş sadece yüz felci olmuşum ağzı kayıyo sağ taraf uyuşuk göz kapağım farklı çalışıyo nedeni belirsizmiş. Dua edin kızlar yarın yine uzman dr gidicem o karar vercek ilaca . Kortizon da varmış ilaçlarda
radyolog yaptı canım 250ydi ama eşimin indirimi var 200e yaptırdımKim yapti peki radyolog mu kac tl canim ?
Aaa gecmis olsun canim sizi sinir stres yapmislar durduk yerde. Ayni subeye mi gittiniz acaba? Oyleyse orasi sorunlu olabilir. Ben ne magazada ne internet alisverislerimde hic bi sorun yasamadim. Hatta magazada bakip kuyruk beklemeye usenip internetten siparis ettigim cok oldu.Kizlar gecende e bebekte yasadigim problemi soylemistim 2 kez gecirmislerdi ürünleri sonra iptali icin yarim saat ugrasmistik .Bugun de bebek arabalarina bakmaya gittik .Casual quantum a baktik esim sürüsüne katlanmasina filan bakti .Adam guzel guzel anlatti .Neyse cikarken 2 3 seye takildi gozum aldik .Kasiyer islem yaparken slip bitti.Sonra tekrar kart cekecekti .Biz de internet bankaciligina baktik para cekilmis .Gosterdik kabul etmiyor .Cemkiriyor ya tekrar odeme yapacaksınız ya da urunleri bırakacaksınız diye.Esim urunleri birakiyorum parami iade istiyorum dedi .Para vermediniz ki ne parasi diyor .O cemkirince ben de patladim .Musteri memnuniyeti 0 zaten .Urunleri attik ciktik .Musteri hizmetlerini aradik bankanin .Ve odeme yapmissiniz dediler.Tekrar gittik kadin kasadan kaçtı baska birine yonlendirdi adam bize urunleri verdi ozur diledi filan .Ama kadının ismini aldim cikar cikmaz sikayet ettim .Esim zaten e bebeki sevmiyordu burdaki personelleri problemli oldugu icin simdi bir daha gitmeme karari aldik .Yine alisveris burnumuzdan geldi
Çok geçmiş olsun. Hemen düzelir umarım.Kızlar bugün çok kötü bi gündü iki gündür başım ağrıyo delim uyuşuk ensem kulak arkam ağrıyo. Bugün bi kalktım dişlarimi fırçalarken sola kayıyor ağzım şok oldum. Dr randevum vardı ayrıntılı ultrason ona girdim Allah a şükür çok iyi her şey bebek falan. Sonra kbb a gittim dediki yüz felci olmuşsunuz. Nörolojiya yönlendirdi orda baktı göz bebekleri farklı dedi eğitim araştırmaya gönderdi . Emar çekildim beyinle ilgili mi diye allahtan değilmiş sadece yüz felci olmuşum ağzı kayıyo sağ taraf uyuşuk göz kapağım farklı çalışıyo nedeni belirsizmiş. Dua edin kızlar yarın yine uzman dr gidicem o karar vercek ilaca . Kortizon da varmış ilaçlarda
Geçmiş olsun. Görümcem de geçirdi hamileyken ama korkma geçici bir durum bu. İğne ile tedavi oldu ama bebeği gayet sağlıklı. Stres soğuk neden olabiliyor bu duruma. Sakinligini koru cnm. Endişe etme. Rabbim yardımcın olsun. Geçici hepsi. Evde hep sıcak havlu köy o tarafa. Sakızı ağzından hiç düşünme.Kızlar bugün çok kötü bi gündü iki gündür başım ağrıyo delim uyuşuk ensem kulak arkam ağrıyo. Bugün bi kalktım dişlarimi fırçalarken sola kayıyor ağzım şok oldum. Dr randevum vardı ayrıntılı ultrason ona girdim Allah a şükür çok iyi her şey bebek falan. Sonra kbb a gittim dediki yüz felci olmuşsunuz. Nörolojiya yönlendirdi orda baktı göz bebekleri farklı dedi eğitim araştırmaya gönderdi . Emar çekildim beyinle ilgili mi diye allahtan değilmiş sadece yüz felci olmuşum ağzı kayıyo sağ taraf uyuşuk göz kapağım farklı çalışıyo nedeni belirsizmiş. Dua edin kızlar yarın yine uzman dr gidicem o karar vercek ilaca . Kortizon da varmış ilaçlarda
Neden irembaby den almadın canım?Benim aldiklarimin 2 si bu chicco larin fotosu yok gelince atarim .Kediliyi irembaby den alcaktim iyi ki almamisim .
Eki Görüntüle 2121052
Kızlar bugün çok kötü bi gündü iki gündür başım ağrıyo delim uyuşuk ensem kulak arkam ağrıyo. Bugün bi kalktım dişlarimi fırçalarken sola kayıyor ağzım şok oldum. Dr randevum vardı ayrıntılı ultrason ona girdim Allah a şükür çok iyi her şey bebek falan. Sonra kbb a gittim dediki yüz felci olmuşsunuz. Nörolojiya yönlendirdi orda baktı göz bebekleri farklı dedi eğitim araştırmaya gönderdi . Emar çekildim beyinle ilgili mi diye allahtan değilmiş sadece yüz felci olmuşum ağzı kayıyo sağ taraf uyuşuk göz kapağım farklı çalışıyo nedeni belirsizmiş. Dua edin kızlar yarın yine uzman dr gidicem o karar vercek ilaca . Kortizon da varmış ilaçlarda
Canm çok geçmiş olsun... allah yardımcın olsun bol bol sakız çiğne ve şarkı falan söyle anca o şekilde tedavin hızlanır.. sonucu yine bizimle paylaşKızlar bugün çok kötü bi gündü iki gündür başım ağrıyo delim uyuşuk ensem kulak arkam ağrıyo. Bugün bi kalktım dişlarimi fırçalarken sola kayıyor ağzım şok oldum. Dr randevum vardı ayrıntılı ultrason ona girdim Allah a şükür çok iyi her şey bebek falan. Sonra kbb a gittim dediki yüz felci olmuşsunuz. Nörolojiya yönlendirdi orda baktı göz bebekleri farklı dedi eğitim araştırmaya gönderdi . Emar çekildim beyinle ilgili mi diye allahtan değilmiş sadece yüz felci olmuşum ağzı kayıyo sağ taraf uyuşuk göz kapağım farklı çalışıyo nedeni belirsizmiş. Dua edin kızlar yarın yine uzman dr gidicem o karar vercek ilaca . Kortizon da varmış ilaçlarda
Kötü olmuş cnm ya nerde oturuyodun ki herkezi kasaya koyarlarsa öyle olur..Kizlar gecende e bebekte yasadigim problemi soylemistim 2 kez gecirmislerdi ürünleri sonra iptali icin yarim saat ugrasmistik .Bugun de bebek arabalarina bakmaya gittik .Casual quantum a baktik esim sürüsüne katlanmasina filan bakti .Adam guzel guzel anlatti .Neyse cikarken 2 3 seye takildi gozum aldik .Kasiyer islem yaparken slip bitti.Sonra tekrar kart cekecekti .Biz de internet bankaciligina baktik para cekilmis .Gosterdik kabul etmiyor .Cemkiriyor ya tekrar odeme yapacaksınız ya da urunleri bırakacaksınız diye.Esim urunleri birakiyorum parami iade istiyorum dedi .Para vermediniz ki ne parasi diyor .O cemkirince ben de patladim .Musteri memnuniyeti 0 zaten .Urunleri attik ciktik .Musteri hizmetlerini aradik bankanin .Ve odeme yapmissiniz dediler.Tekrar gittik kadin kasadan kaçtı baska birine yonlendirdi adam bize urunleri verdi ozur diledi filan .Ama kadının ismini aldim cikar cikmaz sikayet ettim .Esim zaten e bebeki sevmiyordu burdaki personelleri problemli oldugu icin simdi bir daha gitmeme karari aldik .Yine alisveris burnumuzdan geldi
Nedeni belli değil soğukta kalmadım hiç sanırım stres ve hamilelik birleşimi oldu. İlaç verebilir belki yarın belli olcak kortizonluymuş hafif miktarda inşş bebeğe bişe olmaz, çok sinir bozucu bişe gözüm zor kapanıyo hep sulu halde. Geçiciymiş ama ağırlaşıp öyle gecer dedi
Çok geçmiş olsun canım, kazasız belasız atlatırsınız inşallah.Nedeni belli değil soğukta kalmadım hiç sanırım stres ve hamilelik birleşimi oldu. İlaç verebilir belki yarın belli olcak kortizonluymuş hafif miktarda inşş bebeğe bişe olmaz, çok sinir bozucu bişe gözüm zor kapanıyo hep sulu halde. Geçiciymiş ama ağırlaşıp öyle gecer dedi
Geçmiş olsun, ınsallah çabuk düzelirsin. Kortizon astımdan ötürü ben sürekli kullanıyorum, belki sana teselli olur.Nedeni belli değil soğukta kalmadım hiç sanırım stres ve hamilelik birleşimi oldu. İlaç verebilir belki yarın belli olcak kortizonluymuş hafif miktarda inşş bebeğe bişe olmaz, çok sinir bozucu bişe gözüm zor kapanıyo hep sulu halde. Geçiciymiş ama ağırlaşıp öyle gecer dedi
Çok geçmiş olsun canım. Bende de lisede iken olmuştu. Fizik tedavi ile bir haftada tamamen geçti, korkma yani tedavisi zor değil.Kızlar bugün çok kötü bi gündü iki gündür başım ağrıyo delim uyuşuk ensem kulak arkam ağrıyo. Bugün bi kalktım dişlarimi fırçalarken sola kayıyor ağzım şok oldum. Dr randevum vardı ayrıntılı ultrason ona girdim Allah a şükür çok iyi her şey bebek falan. Sonra kbb a gittim dediki yüz felci olmuşsunuz. Nörolojiya yönlendirdi orda baktı göz bebekleri farklı dedi eğitim araştırmaya gönderdi . Emar çekildim beyinle ilgili mi diye allahtan değilmiş sadece yüz felci olmuşum ağzı kayıyo sağ taraf uyuşuk göz kapağım farklı çalışıyo nedeni belirsizmiş. Dua edin kızlar yarın yine uzman dr gidicem o karar vercek ilaca . Kortizon da varmış ilaçlarda
Ayni sube degildi canim farkli subeydi .Cok sinirlendim.Aaa gecmis olsun canim sizi sinir stres yapmislar durduk yerde. Ayni subeye mi gittiniz acaba? Oyleyse orasi sorunlu olabilir. Ben ne magazada ne internet alisverislerimde hic bi sorun yasamadim. Hatta magazada bakip kuyruk beklemeye usenip internetten siparis ettigim cok oldu.
Cunku dun bir cok site kadinlar gunu indirimi yapti .Irem baby de 40 olan bir sey 20 25 tl ye indi canim. Irembaby de takip ediyorum .Urunleri kaliteli herkes olumlu dönüş yapiyor.Neden irembaby den almadın canım?
Konya'da canim.Hayir herkes hata yapar .Sorun o değil ukalalik en sevmedigim sey.Hatan varsa ozur dileyeceksin .Biz de hatalar yapıyoruz ama ozur dilemeyi biliyoruz.Kötü olmuş cnm ya nerde oturuyodun ki herkezi kasaya koyarlarsa öyle olur..
Çok geçmiş olsun cnmKızlar bugün çok kötü bi gündü iki gündür başım ağrıyo delim uyuşuk ensem kulak arkam ağrıyo. Bugün bi kalktım dişlarimi fırçalarken sola kayıyor ağzım şok oldum. Dr randevum vardı ayrıntılı ultrason ona girdim Allah a şükür çok iyi her şey bebek falan. Sonra kbb a gittim dediki yüz felci olmuşsunuz. Nörolojiya yönlendirdi orda baktı göz bebekleri farklı dedi eğitim araştırmaya gönderdi . Emar çekildim beyinle ilgili mi diye allahtan değilmiş sadece yüz felci olmuşum ağzı kayıyo sağ taraf uyuşuk göz kapağım farklı çalışıyo nedeni belirsizmiş. Dua edin kızlar yarın yine uzman dr gidicem o karar vercek ilaca . Kortizon da varmış ilaçlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?