2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğede etkisi olmadan kolay geçer
Kim yapti peki radyolog mu kac tl canim ?
radyolog yaptı canım 250ydi ama eşimin indirimi var 200e yaptırdım

Aaa gecmis olsun canim sizi sinir stres yapmislar durduk yerde. Ayni subeye mi gittiniz acaba? Oyleyse orasi sorunlu olabilir. Ben ne magazada ne internet alisverislerimde hic bi sorun yasamadim. Hatta magazada bakip kuyruk beklemeye usenip internetten siparis ettigim cok oldu.

Çok geçmiş olsun. Hemen düzelir umarım.

Geçmiş olsun. Görümcem de geçirdi hamileyken ama korkma geçici bir durum bu. İğne ile tedavi oldu ama bebeği gayet sağlıklı. Stres soğuk neden olabiliyor bu duruma. Sakinligini koru cnm. Endişe etme. Rabbim yardımcın olsun. Geçici hepsi. Evde hep sıcak havlu köy o tarafa. Sakızı ağzından hiç düşünme.

Nedeni belli değil soğukta kalmadım hiç sanırım stres ve hamilelik birleşimi oldu. İlaç verebilir belki yarın belli olcak kortizonluymuş hafif miktarda inşş bebeğe bişe olmaz, çok sinir bozucu bişe gözüm zor kapanıyo hep sulu halde. Geçiciymiş ama ağırlaşıp öyle gecer dedi

Cok gecmis olsun

Canm çok geçmiş olsun... allah yardımcın olsun bol bol sakız çiğne ve şarkı falan söyle anca o şekilde tedavin hızlanır.. sonucu yine bizimle paylaş

Kötü olmuş cnm ya nerde oturuyodun ki herkezi kasaya koyarlarsa öyle olur..

Çok geçmiş olsun. Sakız çiğnemek iyi geliyor diye biliyorum bende, bir an önce iyileşirsiniz panik yapmayın sakın, tedaviyle geçecektir. Allah acil şifa versin.

Çok geçmiş olsun canım, kazasız belasız atlatırsınız inşallah.

Geçmiş olsun, ınsallah çabuk düzelirsin. Kortizon astımdan ötürü ben sürekli kullanıyorum, belki sana teselli olur.

Çok geçmiş olsun canım. Bende de lisede iken olmuştu. Fizik tedavi ile bir haftada tamamen geçti, korkma yani tedavisi zor değil.

Veritas34 canim cok gecmis olsun. Acil sifalar diliyorum yakin zamanda sagligina kavusursun insallah.
Virusle ilgili de ola bilir canim. Ama sinirseldir cok guman. Gececek korkma.

Son düzenleme:
Merhaba kizlar bu gun amansiz bir krampla uyandim. Bacagim kopuyor sanki ben sola ceviriyorum bacagim saga kayiyor. Öldüm resmen agridan. Biraz ovdum bir sey gecmedi ilk hamileligimde hep alkol vurunca gecerdi hemen alkolu uzerine doktum birazcik ovdum sukur gitti. Sizdede kramp oluyormu neyle sakinlesdiriyorsunuz ? Nasil gecistiriyorsunu?

Ayni sube degildi canim farkli subeydi .Cok sinirlendim.
Neden irembaby den almadın canım?
Cunku dun bir cok site kadinlar gunu indirimi yapti .Irem baby de 40 olan bir sey 20 25 tl ye indi canim. Irembaby de takip ediyorum .Urunleri kaliteli herkes olumlu dönüş yapiyor.
Kötü olmuş cnm ya nerde oturuyodun ki herkezi kasaya koyarlarsa öyle olur..
Konya'da canim.Hayir herkes hata yapar .Sorun o değil ukalalik en sevmedigim sey.Hatan varsa ozur dileyeceksin .Biz de hatalar yapıyoruz ama ozur dilemeyi biliyoruz.

Çok geçmiş olsun cnm

Veritas34 gecmis olsun canim Rabbim sifa versin .Stres yapmamaya calis .Kuzenim de olmustu .Takmadigi icin daha kolay atlatti.
doktoranne gecmis olsun kuzum

Kizlar bir sey sorcam ben dun ayakta ders anlatirken bir anda sol kalcama kramp girdi o an ciglik atmamak icin kendimi zor tuttum .Eve gelince uzandim ama kalcam batiyor resmen .Ve gece boyu uyuyamadim donerken batiyor oturunca batiyor .Sanki kirik cikik agrisi gibi anlamadim .Boyle bir sey yasayan oldu mu ve nasil duzeldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…