2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bim cok yakin ama yataktan kalkamıyorum kalcam feci

İyki yazdin ben de ugrayayim. Kacta acilir normalde??

Çok geçmiş olsun canım.

Veritas34 canım çok geçmiş olsun hemen iyileşirsin inşallah

doktoranne canım bende daha kramp yaşamadım ama çok korkuyorum dün gece çok gergindi iki bacağımda hatta çok korkarak yattım ama şükür bişi olmadı... haftaya şeker yüklemem var o zaman isticem doktordan magnezyum faydası oluyor

Sana da gecmis olsun canim,bende kalcada kramp hic olmadi adeta bacaklarimd oluyor bazen agrisindan aglliyorum.

Ya bende magni calsiye baslamam lazim ama bir turlu evden cikamiuyorum ki ((( bu sefer ilk defa yasadim eyvah eyvah gerisi gelicek. Hatta dogum zamani kramp girdi bacagima. Krampa durayim dogum sancisina mi durayim bilmedim dusun artik haimi

Günaydın kızlar bende sabah bime uğradım bir sürü şey aldım, pek anlamam kumaşlardan falan ama inşallah iyidir, alt açma bezi almam diyordum ama çok hoşuma gitti görünce :) tek pike takımında kararsız kaldım almadım. Puf yelek bile aldım 18-24 ay baya erken ama çok cici geldi gözüme :)

Bu arada kalça ağrısı bende de oluyordu, hatta bi gün kramp girer gibi kalçama sancı giriyordu baya korktum, anneme söyledim ee hamilelikten normal o dedi, nasıl ya dedim hiç duymamıştım çünkü ama aynısını oda yaşamış zaten 1-2 güne geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…