- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #25.881
Sagol canim insallah geçer robot gibiyim. Mesaimin baslamasina 1 saat kaldi .Sana da gecmis olsun canim,bende kalcada kramp hic olmadi adeta bacaklarimd oluyor bazen agrisindan aglliyorum.
Gule gule kullan canim.Inslalah gecer bacaga giren kramp gibi de değil cok farkli .Oturamiyorum .Kalca genisliyormus ama korkuyorum.Günaydın kızlar bende sabah bime uğradım bir sürü şey aldım, pek anlamam kumaşlardan falan ama inşallah iyidir, alt açma bezi almam diyordum ama çok hoşuma gitti görünce :) tek pike takımında kararsız kaldım almadım. Puf yelek bile aldım 18-24 ay baya erken ama çok cici geldi gözüme :)
Bu arada kalça ağrısı bende de oluyordu, hatta bi gün kramp girer gibi kalçama sancı giriyordu baya korktum, anneme söyledim ee hamilelikten normal o dedi, nasıl ya dedim hiç duymamıştım çünkü ama aynısını oda yaşamış zaten 1-2 güne geçti.
Sagol canim yok aniden girdi 1 gun oldu daha gecmedi bekliyorum.cnm cok gecmisnolsun yanoldu biyerr carpmadn insallah
Allah şifa versin inşallah canım biz burda iyne batırırıq bir az ucundan bir iki yere batır cixar o deq kecir ya da elimle sıxıram berk berk çığıra çığıra zülümnen kecir ama şükür ki hamile qaldigimdan beri olmadı heleki , indi necesen biraz daha yaxşısan ?Merhaba kizlar bu gun amansiz bir krampla uyandim. Bacagim kopuyor sanki ben sola ceviriyorum bacagim saga kayiyor. Öldüm resmen agridan. Biraz ovdum bir sey gecmedi ilk hamileligimde hep alkol vurunca gecerdi hemen alkolu uzerine doktum birazcik ovdum sukur gitti. Sizdede kramp oluyormu neyle sakinlesdiriyorsunuz ? Nasil gecistiriyorsunu?
Arkadan tam poponun üstünden dmi omurganın hemen yanı dmi ? Bende ilk hamileliğimde olmaya başladı öyle bir şey ama hamileliğim bittikten sonra da yılda bir kaç kez oluyor biri iki güne geçiyor beyin cerrahına gittim belki fıtık falandır diye yok dedi omurgan uzun dedi merhem verdi ama tesir etmedi bu sefer de fizik tedaviye yolladı ama benim çocuğuma bakacak kimsem yoktu diye gidemedim tam 1 hafta boyunca her gün gitmem gerek girince de 2 saate çıkıyormuşsun diye gidemedim öyle ilk bebeğimden hediye kaldı banaVeritas34 gecmis olsun canim Rabbim sifa versin .Stres yapmamaya calis .Kuzenim de olmustu .Takmadigi icin daha kolay atlatti.
doktoranne gecmis olsun kuzum
Kizlar bir sey sorcam ben dun ayakta ders anlatirken bir anda sol kalcama kramp girdi o an ciglik atmamak icin kendimi zor tuttum .Eve gelince uzandim ama kalcam batiyor resmen .Ve gece boyu uyuyamadim donerken batiyor oturunca batiyor .Sanki kirik cikik agrisi gibi anlamadim .Boyle bir sey yasayan oldu mu ve nasil duzeldi?
Ay evet batma seklinde oluyor kirik gibi ve oturamiyorum sol taraf bi de .Gece yatamadim arada bir yanlislikla döndüğümde bagirarak uyandim.Arkadan tam poponun üstünden dmi omurganın hemen yanı dmi ? Bende ilk hamileliğimde olmaya başladı öyle bir şey ama hamileliğim bittikten sonra da yılda bir kaç kez oluyor biri iki güne geçiyor beyin cerrahına gittim belki fıtık falandır diye yok dedi omurgan uzun dedi merhem verdi ama tesir etmedi bu sefer de fizik tedaviye yolladı ama benim çocuğuma bakacak kimsem yoktu diye gidemedim tam 1 hafta boyunca her gün gitmem gerek girince de 2 saate çıkıyormuşsun diye gidemedim öyle ilk bebeğimden hediye kaldı bana
Aynen sokakta bile birden yürüdüğüm zaman birden sanki biri arkadan bıçak sokuyor ay diyorum birden o an kimildayamiyorum kimildayinca tekrar oluyor ama bir şeyi farkettim sanki bir müddet sonra alışkanlık yapıyor ilk başlarda uzun sürerdi sonradan artık tutunca uzanıyorum biraz kimildamadan öyle geçiyor ama başlarda geçmiyordu 2 güne falan yavaş yavaş geçiyorduAy evet batma seklinde oluyor kirik gibi ve oturamiyorum sol taraf bi de .Gece yatamadim arada bir yanlislikla döndüğümde bagirarak uyandim.
Sagol canim he yaxsiyam men de iyne batiranam ama ele vezyetdeydim ki iyne axtarmaga hovselem catmadi ama spirt aparir tez mende hamile olanda ayda iki uc spirt gedir 6 aydan))))baslayaraq birincide, bu defe tez basladi ))) iki uc bezen bew on deqiqe cekir ama yavas yavas kecir ondan sonra duzdu agrisi qalir ama kramp kecir indi yaxsiyam he. Birde isti deyirler nese isti yas desmal qoymaq yaxsidi. Bu gunden her gece isiticinin ustune qoyum yotam gerek tutdu basim istini belke kecdi.Allah şifa versin inşallah canım biz burda iyne batırırıq bir az ucundan bir iki yere batır cixar o deq kecir ya da elimle sıxıram berk berk çığıra çığıra zülümnen kecir ama şükür ki hamile qaldigimdan beri olmadı heleki , indi necesen biraz daha yaxşısan ?
Evet canim oyle sen yemezsen bile o sende olani kendine alir. Sen nasilsin. Kanin durdumu?Kramp bana hiç girmedi daha tüp bebek başından beri magnezyum içiyorum her gün. Buna rağmen en son kan tahlilinde magnezyumum baya düşük çıktı. Günde 2 taneye çıkarttı. Bende internetten bakıyorum doğal magmezyum kaynaklarına. Kabak çekirdeği çok faydalıymış. Bebeişlerimiz kendilerine ne lazımda alıyorlar bizden kendimizi iyi desteklememiz lazım.
Kahverengi kalanlar geliyo doktor normal dedi bi süre. Kan naklide yapıldı iyiyim. Öyle yatıyorum bu yaşta anneme şımarıklık yapıyorum. :) işi bırakmak zorunda kaldım tabi telefonla halletmeye çalışıyorum. Daha vakit var diye ötelediğim işler. Bir yandan evim yıkılıyor. Annemde kaldığım için görmüyorum ama eşimin zevkine kaldı bazı şeyler. Ama hiç biri umrumda değil :)Evet canim oyle sen yemezsen bile o sende olani kendine alir. Sen nasilsin. Kanin durdumu?
İnan bende hiç çekilmedim aklıma gelmiyor. Bunu eşlerimizin akıl etmesi lazım biraz benimkinde de hiç iş yok bu konuda.Kızlar hamilelikte bol bol resim çekilmek lazım ama daha 6. Aya girdim birkaç fotom ya var ya yok. Birde benimki ikiz Allah'tan birşey çıkmazsa başka bir gebelikte düşünmüyorum. En özel zamanlarımız. Çektiğiniz fotoğraflar için süsleme yaptığınız uygulamalar varmı? Ben şimdi indirip begenmeyip silmek istemiyorum.
Canim baby story app diye bi uygulama var bende hem hamilelikte hem bebiste kullanilcak guzel etiketler var. Etiketlerin bazilari ucretsiz bazilari ucretli.Kızlar hamilelikte bol bol resim çekilmek lazım ama daha 6. Aya girdim birkaç fotom ya var ya yok. Birde benimki ikiz Allah'tan birşey çıkmazsa başka bir gebelikte düşünmüyorum. En özel zamanlarımız. Çektiğiniz fotoğraflar için süsleme yaptığınız uygulamalar varmı? Ben şimdi indirip begenmeyip silmek istemiyorum.
Ay niye size rastlıyor böyle ya çok kötü bir durum. Eşim ortalığı yıkardı yaniKizlar gecende e bebekte yasadigim problemi soylemistim 2 kez gecirmislerdi ürünleri sonra iptali icin yarim saat ugrasmistik .Bugun de bebek arabalarina bakmaya gittik .Casual quantum a baktik esim sürüsüne katlanmasina filan bakti .Adam guzel guzel anlatti .Neyse cikarken 2 3 seye takildi gozum aldik .Kasiyer islem yaparken slip bitti.Sonra tekrar kart cekecekti .Biz de internet bankaciligina baktik para cekilmis .Gosterdik kabul etmiyor .Cemkiriyor ya tekrar odeme yapacaksınız ya da urunleri bırakacaksınız diye.Esim urunleri birakiyorum parami iade istiyorum dedi .Para vermediniz ki ne parasi diyor .O cemkirince ben de patladim .Musteri memnuniyeti 0 zaten .Urunleri attik ciktik .Musteri hizmetlerini aradik bankanin .Ve odeme yapmissiniz dediler.Tekrar gittik kadin kasadan kaçtı baska birine yonlendirdi adam bize urunleri verdi ozur diledi filan .Ama kadının ismini aldim cikar cikmaz sikayet ettim .Esim zaten e bebeki sevmiyordu burdaki personelleri problemli oldugu icin simdi bir daha gitmeme karari aldik .Yine alisveris burnumuzdan geldi
Her şeyi istifade eliye eliye öyrenmişik uje :) inşallah bir de olmaz canımSagol canim he yaxsiyam men de iyne batiranam ama ele vezyetdeydim ki iyne axtarmaga hovselem catmadi ama spirt aparir tez mende hamile olanda ayda iki uc spirt gedir 6 aydan))))baslayaraq birincide, bu defe tez basladi ))) iki uc bezen bew on deqiqe cekir ama yavas yavas kecir ondan sonra duzdu agrisi qalir ama kramp kecir indi yaxsiyam he. Birde isti deyirler nese isti yas desmal qoymaq yaxsidi. Bu gunden her gece isiticinin ustune qoyum yotam gerek tutdu basim istini belke kecdi.
Aynen esim cok sinirlendi daha da gitmem diyor bundan sonra ayni subelere gider miyim bilmiyorum .Ay niye size rastlıyor böyle ya çok kötü bir durum. Eşim ortalığı yıkardı yani
Haftaya bakim urunlerine bakarsin ya da kataloga bak sec kardesine annene filan aldir.Bime yetisemicem ya iş cikisina kadar her şey bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?