2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evin kalabalık olmasıda etkilemiştir canım ıhlamur falan kaynatıp iç, geçenlerde benimde sesim gitti halsizdim ıhlamur portakal mandalina derken hemen atlattım. Inşallah bi an önce toparlarsın.

iki büyük bardak içiyorum her gün.. sağolasın inşallah.

Bu arada aldıklarınla ilgili kimseyi çok sallama, herkes bişi diyor sanki fikrini soruyorsun. Geçen gelenlerden biri çocuğuumun gramını sordu. Napıcaksın dedim? Çok mu lazım 5,5 aylık bebeğin gramı dedim gülerek.. şaşırdı afalladı ama söylemedim inatla, dalgaya aldım el kadar o daha diye. O kadar alakasız şeylerle karşılaşıyor ki insan. Çok bahsettikçe coşuyor bazısı, en iyisi mi çok bahsetmemek gerek :)

Aynen canım çok gelirse hediye götürürüm artık
Zaten çok aldığımıda düşünmüyorum sonuçta bi insan doğuyor ihtiyaçları olacak sıfırdan bi hayat alınması normal gelior

Teşekkür ederim cnm. Var şükür ama zıbınlar çoğunlukta büyükte var birkaç parça 3-6 ay almayı düşünüyorum dışarda giydirmelik bişeyler tekrar bedenlere bakmam lazm :)

Evet canım üstlerine vazifeymiş gibi konuşuyorlar en güzeli sallamamak çokda dillendirmemek herkesin evi eşyası kendine sonuçta

Slm guzel anneler.... pzt sabahtan beri rahatsizim afedersiniz ishal kusma ve bugun oldu bu saatte bile karnim agriyo pzt ve sali gunu acile gittim sise sise serumlar yedim hamile olunca ilac veremiyorlar haliyle yiyebildigim tek sey muz icim disim muz oldu sabah dr konrtrolum ve ayrintili ultrasonum var bide onun heyecaniyla uyku tutmadi ins bi ilac bisey verir hic boyle olmamistim

Çok geçmiş olsun , inşallah kısa zamanda atlatırsınız. Bende nezleden uyuyamıyorum.

Günaydın herkese,

Günaydin Anneler!
22 Haftada ayrintili ultrasona gittigim riskli gebelik uzmani ozaman 260 tl muayene etmişti cok şükür bi sıkıntı yoktu. sadece 2 hafta sonra kontrole gelebilirsen beklerim demisti. Dun sekreterini aradim 3 hafta olunca fiyati 60 tl oluyormus 3 hafta+1 gun olsa yine 260 a cikiyormus :) ilginç...
benim bulundugum ilçede renkli ultrason yok gitsemmi acaba hevesde ettim ama 25 haftalik oluyoruz tam Allah izin verirse...
yarina randevu gunu alip almamakda kararsiz kaldim bulundugum yere 2 saat

Günaydın kizlar .Uykumun icinden kizartma kokusuyla uyandim sinir oldum .Alt komsu kizartma yapiyordu erkenden .Esime kapat kapilari ben kalkıp kahvalti yapana kadar bir yerlerim sisecek dedim.

Ahaha o kokular beni de deli ediyor :d bazen apartmana siniyor koku ara pencereyi bi ben açıyorum onlar da açsa sıkıntı olmayacak ama yok. gecen gün kokusundan yemeği tespit edip aynısını evde pişirdim

geçmiş olsun canım

Günaydın ....
hastayım kızlar ya nezle oldum öksürmekten sabaha kadar uyuyamadım çok kötüyüm yani

bebeğe alınan kıyafete gelince sallamayın ne istiyorsanız alın sizin çocuğunuz...
benimde görümcem sinir ediyo bu konuda...kendi kızının kıyafetleri olduğu gibi duruyormuş hiç almama gerek yokmuş vs vs
arkadaşım iki oğlandan sonra bi kızım olacak sana mı sorucam ne alacağımı almayacağımı... sanki mecburum onun kızının kıyafetlerini giydirmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…