- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #26.701
maalesef cevremizdekiler heyecanimizi paylasmadiklari için böyle absürd konusuyorlar benim de iki kızimdan sonra oğlum olacak ama bakiyorumda anne babalar dışında heyecanimizi paylaşan yok oyüzden sallamamak lazım ağzı olan konusuyorGünaydın ....
hastayım kızlar ya nezle oldum öksürmekten sabaha kadar uyuyamadım çok kötüyüm yani
bebeğe alınan kıyafete gelince sallamayın ne istiyorsanız alın sizin çocuğunuz...
benimde görümcem sinir ediyo bu konuda...kendi kızının kıyafetleri olduğu gibi duruyormuş hiç almama gerek yokmuş vs vs
arkadaşım iki oğlandan sonra bi kızım olacak sana mı sorucam ne alacağımı almayacağımı... sanki mecburum onun kızının kıyafetlerini giydirmeye
Bazen acken oyle kokular geliyor ki yapmaya gücüm olmuyor .Dedigin gibi cam acsalar sorun kalmayacak sadece aspiratör oldugu gibi yukari cikiyo koku.Ahaha o kokular beni de deli ediyor :d bazen apartmana siniyor koku ara pencereyi bi ben açıyorum onlar da açsa sıkıntı olmayacak ama yok. gecen gün kokusundan yemeği tespit edip aynısını evde pişirdim
Merhaba kızlar, ailemin yanına geldim şehir dışına. Annemle alışverişe çıktık. Öncesinde bişey almamıştım bebeğime sadece bime gelen body ve yelekleri almıştım. Kuzenim ve bi arkadaşımda 3-4 parça hediye almışlar ama fotoğraflarını gördüm sadece kaç aylık vs bilmiorm.
Neyse dünde alışverişe çıktık 3 tulum, 6-7 tane çıtçıtlı body, 3 tek alt, 1 tane hastane çıkışı, 1 uyku tulumu(bedeni büyük belki seneye anca olur annem çok beğendi diye aldı) 3 tane de alt üst takım aldık çorap mendil vs.de var. Bugün komşularımız geldi hevesle annem aldıklarımızı gösterdi ayy ne kadar çok almışsınız daha dünya kadar hediye gelir giyemez bunları dediler ciddiye almadım çocuk doğunca çıplak mı gezsin dedim. Az önce de arkadaşımla konuşuyorduk telefonda anlattım bunu aldık şunu aldık vs.diye çok almasaydın canım dedi ki kendisinin 2 tane çocuğu var.
Ben anlamıyorum çok mu aldım hiç mi almasaydım ne yapmalıyım. Hediye gelse ne gelecek kaç aylık gelecek nerden bileyim ki. Daha o kadar çok şey alasım var ama abartmıyım diyorum kendimi frenlemeye çalışıyorum ama aldıklarımda çok gelmemişti bana. Hatta hafta sonu yeniden çıkarız diye düşünüyorduk. Bi yandan sinir oldum bi yandan üzüldüm.
Hanımlar birsey sorucam ama bana gulmeyin olurmu bebeğim çok hareketli ama ben onunla konusunca duruyor denkmi geliyor yoksa bizi bilir sesimizi tanirmi bu haftalarda
Ben de şaşırdım açıkcası, adının hakkını veremediğini düşünüyorum. Benim de trendyol'un bir kısmı çabuk geldi. Bir kısmı diyorum çünkü farklı markalardan sipariş vermiştim ve hepsi aynı kargoda gelir sandım. Farklı farklı 3-4 kargoya bölmüşler, Civil ürünlerini hemen kargolamış elime dün geçti, diğerlerini hala bekliyorum. İnternet alışverisinin cılkı çıkmışDaha önce netten alışveriş çok yaptım, böyle şeyler hiç gelmemişti başıma.
ay hic gulcegim yoktu Allah iyligini versn :))))
Günaydın ....
hastayım kızlar ya nezle oldum öksürmekten sabaha kadar uyuyamadım çok kötüyüm yani
bebeğe alınan kıyafete gelince sallamayın ne istiyorsanız alın sizin çocuğunuz...
benimde görümcem sinir ediyo bu konuda...kendi kızının kıyafetleri olduğu gibi duruyormuş hiç almama gerek yokmuş vs vs
arkadaşım iki oğlandan sonra bi kızım olacak sana mı sorucam ne alacağımı almayacağımı... sanki mecburum onun kızının kıyafetlerini giydirmeye
Bazen acken oyle kokular geliyor ki yapmaya gücüm olmuyor .Dedigin gibi cam acsalar sorun kalmayacak sadece aspiratör oldugu gibi yukari cikiyo koku.
geçmiş olsunGünaydın anneler bende grip oldum dünden beri.. Çalışıyorum birdeVar mı şöyle doğal formülü olan ? İstirahat etmek lazım ama şuan imkanım yok Birde yarın ayrıntılı ultrasona gidicem. sizinkiler ne kadar sürdü yaptırmak ?
Hasta olan arkadaslar gecmis olsun dikkat etmeliyiz mevsimin ayari yok .Benim de genzim yaniyor bugun
Ben ıhlamur icip c vitamini almstm bol su içmiştim gerci hep bol su ićmeye çalısıyorum ama. Ayrıntılımda 20 dk fln sürdü cnmGünaydın anneler bende grip oldum dünden beri.. Çalışıyorum birdeVar mı şöyle doğal formülü olan ? İstirahat etmek lazım ama şuan imkanım yok Birde yarın ayrıntılı ultrasona gidicem. sizinkiler ne kadar sürdü yaptırmak ?
Bol bol su da içsem öksürüğü kesmiyo anacım... içim dışıma çıktı resmen
bu gece hemen denerim walla...Soğan kesermiş öksürüğü,yatarken odanıza soğanı dörde bölüp koyun tık diye kesiyomuş..biraz kokacak ama öksürük kesilecek; doğal antibiyotik
Ah canım yapmaya çalışıyorum bunları ama işte normalde ilaçlarla bile hemen geçen bi hastalık değil süründürüyo biraz malum kaldı ki artık ilaçsız ne kadar çekerim Allah bilirBen ıhlamur icip c vitamini almstm bol su içmiştim gerci hep bol su ićmeye çalısıyorum ama. Ayrıntılımda 20 dk fln sürdü cnm
Geçmiş olsun canım sen halen yatak istirahatinde misin nasıl geçiyor son zamanlarda iyimi bebişin? Birde doğum için Türkiye'ye geleceksin değil mi?Görüyorum ki herkes hasta.. Ben de çok fena hasta oldum. Dikkat edelim kendimize. Bol bol ıhlamur, portakal suyu
Geçmiş olsun canım sen halen yatak istirahatinde misin nasıl geçiyor son zamanlarda iyimi bebişin? Birde doğum için Türkiye'ye geleceksin değil mi?
Maşallah iyi olunda gerisi mühim değil işin çok ağır değilse evde oturmaktan iyidir tabi, benimde bu hafta iş iyi maşallah patronun arızası tutmadı henüz.Yatak istirahatim biteli 3 gün oldu. İşe başladım şükür. Buradaki doktorum beni iyi tanıdığı için, daha fazla evde kalırsan psikopat bir anne olacaksın dedi. Raporu uzatmadı. Hakikaten de öyle. Evde oturdukça 5 dakkikada bir tuvalete gidip kanama var mı diye bakmaya başlamıştım. İşte hiç olmadı oyalanıyorum ve bazen unutuyorum bile :) Bebeğin durumu iyiydi en son 1 hafta önce gördüm. Hareketlerini hissediyorum o bana yetiyor. 4 nisan'da detaylı ultrason için Ankara'ya gideceğim. Haziran ortası da doğum iznine ayrılıp doğumu Türkiye'de yapmayı planlıyorum Allah nasip ederse. Ama kul planlarmış kader gülermiş derler. Bu kanamayı da her şey yolunda giderken yaşadığım için artık çok korkuyorum.
Maşallah iyi olunda gerisi mühim değil işin çok ağır değilse evde oturmaktan iyidir tabi, benimde bu hafta iş iyi maşallah patronun arızası tutmadı henüz.
İnsan bebek hareketlerini hissedince çok rahat oluyor cidden bambaşka bir şeymişİnşallah ayrıntılı usg de de sorun çıkmaz iyi geçerde herşeyin yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?