2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maalesef cevremizdekiler heyecanimizi paylasmadiklari için böyle absürd konusuyorlar benim de iki kızimdan sonra oğlum olacak ama bakiyorumda anne babalar dışında heyecanimizi paylaşan yok oyüzden sallamamak lazım ağzı olan konusuyor

Ahaha o kokular beni de deli ediyor :d bazen apartmana siniyor koku ara pencereyi bi ben açıyorum onlar da açsa sıkıntı olmayacak ama yok. gecen gün kokusundan yemeği tespit edip aynısını evde pişirdim
Bazen acken oyle kokular geliyor ki yapmaya gücüm olmuyor .Dedigin gibi cam acsalar sorun kalmayacak sadece aspiratör oldugu gibi yukari cikiyo koku.

Bence de insanlara pek kulak asmamak lazım. Hediyeler genelde büyük oluyor 1 yaş falan bide genelde takım falan alıyorlar. Böyle zıbın alt tulum falan yani ilk zamanlar en çok ihtiyaç duyulan şeyler genelde hediye gelmiyor ki.

Hanımlar birsey sorucam ama bana gulmeyin olurmu bebeğim çok hareketli ama ben onunla konusunca duruyor denkmi geliyor yoksa bizi bilir sesimizi tanirmi bu haftalarda

Bende hareket ettiği zaman elimi koyuyorum karnıma dışarıdan hissedilecek mi diye ama elimi koyunca hareket etmiyor, duruyor elimi kaldırınca devam ediyor. :) bence hissediyorlar ve duyuyorlar diye düşünüyorum

Kızlar bu ay artık kredi kartı iflas etti eşim diyor kendine dur de :) aslında haklı biz 3 kapılı dolap, şifonyer, beşik, bebek arabası, ev tipi ana kucağı, kıyafetleri, biberonları, şampuanları aklınıza ne gelirse aldık hatta annemler geldiğinde salondaki koltuklarda yatıyorlardı uzun kalınca rahatsız oluyorlardı onlara yataştan yavrulu baza bile aldık. :) Bana da sizin gibi işte çok oldu bilmem ne diyenler oldu tabiki annem bile uzakta olunca söylüyor bazen ki kendisi de oyun halısı, baby nest, alt açma, nevresim takımı, müslinler, kundaklar vs durmadan dikip örüyor kendinin farkında değil. ( ilk torunu) :))Gerçekten insanın gördükçe alası geliyor. Herşeyi almak istiyor çocuğuna. Bir düşündüm ilerde görüp isteyeceği şeyler olacak ve hayır dememiz gerekecek. Gerçekten zor olacak herhalde :)

Günaydın anneler bende grip oldum dünden beri.. Çalışıyorum birde Var mı şöyle doğal formülü olan ? İstirahat etmek lazım ama şuan imkanım yok Birde yarın ayrıntılı ultrasona gidicem. sizinkiler ne kadar sürdü yaptırmak ?

Hasta olan arkadaslar gecmis olsun dikkat etmeliyiz mevsimin ayari yok .Benim de genzim yaniyor bugun

benim hiç yapasım yok güvenmiyorum bi kaç kez yapmıştım pişman oldum şahsen en iisi bakıp görüp almak.aradığım nette var mağazada bulamıyorun mesela kalıo öle nasip değilmiş diorum

Kızlar boğaz ağrısına en güzel zencefil geliyor. Ben çaydanlığa küçük parça zencefil dal tarçın ve karanfil atıp içiyordum kış boyu. Tarçın vs zararlı mı bilmiyorum ama zencefil içilebiliyor diye biliyorum hamilelikte. Bal da koyunca içine boğaza çok iyi geliyor. Hatta ciğerleri temziliyor.

ay hic gulcegim yoktu Allah iyligini versn :))))

Aminn hepimizin : D bak daha neler anlatıcam

Geçmiş olsun canım, nasıl istiyorsan öyle yap.. açıp gösterme çok konuşacaklarsa
Bazen acken oyle kokular geliyor ki yapmaya gücüm olmuyor .Dedigin gibi cam acsalar sorun kalmayacak sadece aspiratör oldugu gibi yukari cikiyo koku.

Tatlı pişirip getiriyorlar hiç sevmiyorum bu olayı yahu zaten şekerli, kilo alıcam mahsus mu yapıyosunuz diyesim geliyor, getirmeyin diyorum yiyemiyorum zaten. Bi tabak yemek, çorba yapıp getirseler daha makbule geçecek. O kokulardan neler pişiyo insanın canı çekiyo bi de aynı enerji yok bazen evde ne bulursam onu yapıyorum alışverişten bıkacak koca, daha bunun çocuk doğarkeni var diye bi de bana yürüyüş olsun diye fazla markete gondermiyorum onu. Velhasıl çorba yemek daha makbul ama bilmiyorlar tatlı da tatlı börek vs. Napıcam onları zararlı

geçmiş olsun

Hasta olan arkadaslar gecmis olsun dikkat etmeliyiz mevsimin ayari yok .Benim de genzim yaniyor bugun

Aman dikkat bu arada böyle başlıyor hemen önlemini al derim.

Ben ıhlamur icip c vitamini almstm bol su içmiştim gerci hep bol su ićmeye çalısıyorum ama. Ayrıntılımda 20 dk fln sürdü cnm

Ben ıhlamur icip c vitamini almstm bol su içmiştim gerci hep bol su ićmeye çalısıyorum ama. Ayrıntılımda 20 dk fln sürdü cnm
Ah canım yapmaya çalışıyorum bunları ama işte normalde ilaçlarla bile hemen geçen bi hastalık değil süründürüyo biraz malum kaldı ki artık ilaçsız ne kadar çekerim Allah bilir

Görüyorum ki herkes hasta.. Ben de çok fena hasta oldum. Dikkat edelim kendimize. Bol bol ıhlamur, portakal suyu

Görüyorum ki herkes hasta.. Ben de çok fena hasta oldum. Dikkat edelim kendimize. Bol bol ıhlamur, portakal suyu
Geçmiş olsun canım sen halen yatak istirahatinde misin nasıl geçiyor son zamanlarda iyimi bebişin? Birde doğum için Türkiye'ye geleceksin değil mi?

Geçmiş olsun canım sen halen yatak istirahatinde misin nasıl geçiyor son zamanlarda iyimi bebişin? Birde doğum için Türkiye'ye geleceksin değil mi?
Yatak istirahatim biteli 3 gün oldu. İşe başladım şükür. Buradaki doktorum beni iyi tanıdığı için, daha fazla evde kalırsan psikopat bir anne olacaksın dedi. Raporu uzatmadı. Hakikaten de öyle. Evde oturdukça 5 dakkikada bir tuvalete gidip kanama var mı diye bakmaya başlamıştım. İşte hiç olmadı oyalanıyorum ve bazen unutuyorum bile :) Bebeğin durumu iyiydi en son 1 hafta önce gördüm. Hareketlerini hissediyorum o bana yetiyor. 4 nisan'da detaylı ultrason için Ankara'ya gideceğim. Haziran ortası da doğum iznine ayrılıp doğumu Türkiye'de yapmayı planlıyorum Allah nasip ederse. Ama kul planlarmış kader gülermiş derler. Bu kanamayı da her şey yolunda giderken yaşadığım için artık çok korkuyorum.

Maşallah iyi olunda gerisi mühim değil işin çok ağır değilse evde oturmaktan iyidir tabi, benimde bu hafta iş iyi maşallah patronun arızası tutmadı henüz.
İnsan bebek hareketlerini hissedince çok rahat oluyor cidden bambaşka bir şeymiş İnşallah ayrıntılı usg de de sorun çıkmaz iyi geçerde herşeyin yolunda gider.

Fransızca tercüman olduğum için işim daha çok oturarak. Hamile olduğum için şirket de fazla yüklenmiyor sağ olsun. Patronun bayan mı erkek mi? Bayansa halinden anlaması lazım. Erkekse bile anlaması lazım da... Bayan hadi bir derece daha fazla..
İyi dileklerin için teşekkür ederim. Bakalım uçağa binmeme izin çıkacak mı bu durumda. Heyecanlıyım. İnşallah dediğin gibi her şey yolunda gider. Daha çocuğuma 1 tane mendil bile almadım. Türkiye'de yapılacak ayrıntılıda her şey yolunda gidiyor cevabını alırsam :) Vay kredi kartlarının başına gelen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…