- 4 Şubat 2015
- 600
- 1.035
- 63
- 45
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #26.721
Maşallah iyi olunda gerisi mühim değil işin çok ağır değilse evde oturmaktan iyidir tabi, benimde bu hafta iş iyi maşallah patronun arızası tutmadı henüz.
İnsan bebek hareketlerini hissedince çok rahat oluyor cidden bambaşka bir şeymişİnşallah ayrıntılı usg de de sorun çıkmaz iyi geçerde herşeyin yolunda gider.
İnşallah sorun çıkmaz uçak konusunda, içini ferah tut ben neredeyse bütün alınacakları aldım tek eksik oto koltuğu ana kucağı kaldı birde ufak tefek banyo malzemeleri, sende umarım dilediğin alışverişi zevkle yaparsın yeterki sağlıklı olsunlar.Fransızca tercüman olduğum için işim daha çok oturarak. Hamile olduğum için şirket de fazla yüklenmiyor sağ olsun. Patronun bayan mı erkek mi? Bayansa halinden anlaması lazım. Erkekse bile anlaması lazım da... Bayan hadi bir derece daha fazla..
İyi dileklerin için teşekkür ederim. Bakalım uçağa binmeme izin çıkacak mı bu durumda. Heyecanlıyım. İnşallah dediğin gibi her şey yolunda gider. Daha çocuğuma 1 tane mendil bile almadım. Türkiye'de yapılacak ayrıntılıda her şey yolunda gidiyor cevabını alırsam :) Vay kredi kartlarının başına gelen :)
Ben bübchen aldmHasta herkese geçmiş olsun dikkat edin kızlar havalar tam hastalık havası oldu.
Bir sorum var benimde sizce şampuan olarak mustela mı bübchen mi?
Bende bübchen aldım canımHasta herkese geçmiş olsun dikkat edin kızlar havalar tam hastalık havası oldu.
Canım beni listeye ekleyebilirsin bebeğim erkek kesinleşti gördük net pipiyi hayırlsı olsun üç oğlan annesi olucam gelişimi vs çok iyi bi sıkıntımız yok şükürTeşekkür ederim cnm. Var şükür ama zıbınlar çoğunlukta büyükte var birkaç parça 3-6 ay almayı düşünüyorum dışarda giydirmelik bişeyler tekrar bedenlere bakmam lazm :)
Ay o sabahti evet :) Ben tiksindiğim icin yapamıyorum. Olsa yerim ama :)Afilim92 sen mi demiştin komşu kızartma yaptı canım istedi diye normalde ben kızartma asla yapmam ev kokunca da sinir olurum ama şuan acaip kuzartma istedi canım. Böyle karışık biberli falan. Aydın usulü:)
Hayirli olsun kader arkadaşım sağlıkla gelsin İnşallah :)Canım beni listeye ekleyebilirsin bebeğim erkek kesinleşti gördük net pipiyi hayırlsı olsun üç oğlan annesi olucam gelişimi vs çok iyi bi sıkıntımız yok şükür
Bende çok düşündüm, mustela, bübchen, unibaby, sebamed, bioderma derken sonunda herşeyi mustela aldım. Doğrusu hangisi daha iyi bilmiyorum sadece etrafımdaki çoğunluk mustela tavsiye etti o yüzden aldım.Hasta herkese geçmiş olsun dikkat edin kızlar havalar tam hastalık havası oldu.
Ben bübchen aldm
Benimde aklımda olan oydu da sizinde fikirlerinizi öğrenmek istedim. Sanırım bende bübchen alıcam almanyadan getirticem hatta fiyat konusund baya fark varmış galibaBende bübchen aldım canım
Canım beni listeye ekleyebilirsin bebeğim erkek kesinleşti gördük net pipiyi hayırlsı olsun üç oğlan annesi olucam gelişimi vs çok iyi bi sıkıntımız yok şükür
Eki Görüntüle 2123689 Eki Görüntüle 2123692 Eki Görüntüle 2123693 Eki Görüntüle 2123694
Kızlar merhaba. Bu aralar pek giremiyorum, hem iş hemde özel işler nedeniyle, okuyorum ara ara girip, herkes iyidir umarım, bebeklerimiz iyi ama allaha şükür kötü haber alanımız yok, maşallah :)
Bu aralar bana her gün kargo geliyor, bebişkomun yenidoğan dönemi kıyafetlerini mothercare den bitirdim sayılır. Resimdekilerde benim hastanede giyeceğim lohusa takımlarım. Bir tanede fotoğraf çekimi için alacağım, belki bir takım daha alırım bilmiyorum. Şimdilik benden bu kadar :)
Vallahi çok doğru söylemişsin. Bazen bende böyle net olmak laflarının karşılığını vermek istiyorum acickasi seni takdir ettim.Hiç sinir olma. Çocuk doğduğunda çıplak mı gezecek sanki. Ben yenidoğan için hediye geleceğini pek Zannnetmiyorum, geelde büyük gelir, gelen olursa da beğenmezsin belki. Millet her şeye yorum yapmaya pek meraklı. Bana böle diyen bi iki tipi param çok alıyorum diyip susturdum. Hele birisi 3000 liraya bebek arabası mı alınır diye nası celallendi, benim oğlum 3000lik arabaya layık dedim gıkı bile çıkmadı. Herkes kendi işine baksın.
Canım genelde sakinken hareket ediyor. Konuşurken vücut ister istemez hareket ediyor onu hissediyordur. Bende ne zaman uzansam 5 dk sonra başlıyor hareketleri :)
Ahaha o kokular beni de deli ediyor :d bazen apartmana siniyor koku ara pencereyi bi ben açıyorum onlar da açsa sıkıntı olmayacak ama yok. gecen gün kokusundan yemeği tespit edip aynısını evde pişirdim
Haklısın katılıyorum.Günaydın ....
hastayım kızlar ya nezle oldum öksürmekten sabaha kadar uyuyamadım çok kötüyüm yani
bebeğe alınan kıyafete gelince sallamayın ne istiyorsanız alın sizin çocuğunuz...
benimde görümcem sinir ediyo bu konuda...kendi kızının kıyafetleri olduğu gibi duruyormuş hiç almama gerek yokmuş vs vs
arkadaşım iki oğlandan sonra bi kızım olacak sana mı sorucam ne alacağımı almayacağımı... sanki mecburum onun kızının kıyafetlerini giydirmeye
Aynen olabilir canımBende hareket ettiği zaman elimi koyuyorum karnıma dışarıdan hissedilecek mi diye ama elimi koyunca hareket etmiyor, duruyor elimi kaldırınca devam ediyor. :) bence hissediyorlar ve duyuyorlar diye düşünüyorum
Benimde bir yengem hep bübchen kullandı almanyada oturuyorlar ondan görmüştüm ilk hatta ondan isticem gelirken getirsin diye diğer yengem de mustela kullanıyor o da onu çok önerdi benim de iyice kafam karıştı. İkisi de organik sanırım dimiBende çok düşündüm, mustela, bübchen, unibaby, sebamed, bioderma derken sonunda herşeyi mustela aldım. Doğrusu hangisi daha iyi bilmiyorum sadece etrafımdaki çoğunluk mustela tavsiye etti o yüzden aldım.
Maşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Canım beni listeye ekleyebilirsin bebeğim erkek kesinleşti gördük net pipiyi hayırlsı olsun üç oğlan annesi olucam gelişimi vs çok iyi bi sıkıntımız yok şükür
Üzerlerinde organik ibaresi yok ama bebek cildi için olabildiğince kimyasal barındırmayan doğal ürünler diye biliyorum.Benimde bir yengem hep bübchen kullandı almanyada oturuyorlar ondan görmüştüm ilk hatta ondan isticem gelirken getirsin diye diğer yengem de mustela kullanıyor o da onu çok önerdi benim de iyice kafam karıştı. İkisi de organik sanırım dimi
Bu arada L Lavanta kokusu hala yok, 1 ayıda geçti naptı acaba bir yandan ailesi bir yandan eşi. Artık eşinide öğrenmiştir ailesi
Canım beni listeye ekleyebilirsin bebeğim erkek kesinleşti gördük net pipiyi hayırlsı olsun üç oğlan annesi olucam gelişimi vs çok iyi bi sıkıntımız yok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?