2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hasta olan tum arkadaslara sifa diliyorum. Gcmis olsun. Ben ocak ayinda usutmustum iki gun cekti. Bol bol sivi tuketin. Limonlu cay falan icin. İhlamura da limon katip tuketin.

Canım beni listeye ekleyebilirsin bebeğim erkek kesinleşti gördük net pipiyi hayırlsı olsun üç oğlan annesi olucam gelişimi vs çok iyi bi sıkıntımız yok şükür
canım ben sana diycektim erkek diye ultrasonunda çok belliydi Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşallah

Kizlar canta ihtiyacınız varsa Matmazelde indirim var. Bugun kendime 2 ayakkabi bir çanta jesti yaptim. Oglusa bu ay kiyafet yok oda secip alcaz babiskosuyla

Cnm cok gecmis olsun benim 1 aydan gazla sürdü herhalde 2 kez antibiyotik kullandım geçmedi.monurol verdiler bana 2 defa da tek kullanımlık.insallah en kısa sürede geçer.bol su iç
Sagol canım yarın dr cağırdi. Kv sankı hıc gitmemizi isdemiyor. Ama boyle yapamam küsede kavgada etse gidicem, umarım sorun gideriz,

Üzerlerinde organik ibaresi yok ama bebek cildi için olabildiğince kimyasal barındırmayan doğal ürünler diye biliyorum.
Bende öyle biliyorum ama bakalkm deneyerek öğrenicez artık canım
Yurt disinda daha uygunmus die duymustum bende
Bakalım bende yengemle getirticem canım almanyadan çok büyük fark varsa tabi

Kızlar mentollü yağ sürüyorum burnuma, tıkanıklığı açılsın diye çok az miktarda ama doktora da soramadım; bilen var mı aranızda bi sakıncası olur mu ?

Kızlar merhaba, ben Bebeğin hareketlerini göbek hizasında hissediyordum iki gündür daha az hareketli ve vajina tarafına vuruyor. Sadece orada hareket hissediyorum. Doktora gitmeme iki haftadan fazla var normal midir sizce? Erken falan olmasın allah korusun

oh bititmişsin cidden :) ağız tadıyla sağlıkla kullanın inşallah .. ben de sadece beşiğini aldım Başka birşey yok daha :))

Benimle senin arada bir hafta fark var canım sen öndesin ama, gecen hafta benimde aynısı oldu çok stres yaptım sabah sabah reçel yedim bebeğimin hareketini tam hissedeyim diye. Sonra aynı günün aksamı show yaptı baya oynadı ve üstteydi. Galiba bu haftalarda bu oluyor sıkma canını hareket hissediyorsan bir iki gün arada dinle illa yukarıda çıkacaktır. Bazen biz hareketliyken anlamaya biliyoruz..istiyoruz ki durmadan tekmelesin. Bazen aşağıda bazen yukarı çıkıyor kafasına göre takılıyor şu an yeri geniş.

Milam şu an öyle vuruyor ki sanki biraz bastırsam ayağını tutucam o kadar da ritmik ki hatetetleri ard arda canımızda can taşıyoruz yaaa Allahım şükürler olsun

Benim
kızım saha hiç göbek hizasına çikmadi hala kasıklarımda vuruyor doktora söyledim başı yukarda ayakları aşağıda dedi panikleyecek bir durum yok gibi

Canım onu hiç takma kafana. Ben senden biraz daha öndeyim hafta olarak. Geçen haftalarda benimde bazen az oynadığı oluyodu korkuyodum. Ama şimdi o kadar çok hareketli ki maşallah. Bide yerinede takilma benim ki bazen sağ tarafimda bazen asagida bazende göbek deliginin orda oluyo sürekli degisiyo yeri. Bide bebeginin cinsiyeti ne? Erkek bebekler daha aşağıda olurmuş genelde. Benimki de erkek genelde aşağıda hissediyorum

Benim
kızım saha hiç göbek hizasına çikmadi hala kasıklarımda vuruyor doktora söyledim başı yukarda ayakları aşağıda dedi panikleyece
Benim oğlum hep göbeğimde hareket ederdi şimdi kizim kasıklarımda bebeğin pozisyonuyla alakalı sanırım

Benim kızımda göbek deliği hizasında hareket ediyordu doktor ayakları burda kafası aşağıda ondandır demişti şimdi daha alt kısımlarda ve daha zayıf hareket hissediyorum sanırım döndü. Alan geniş ondandır diye düşünmüştüm ama umarım öyledir bi problem yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…