- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #26.761
Olabilir canım sen gönlünü ferah tut. Hem tecrubeliymişsinde. Benim ki daha ilk. Onlar nasil rahatsa öyle duruyolar :)Benim
kızım saha hiç göbek hizasına çikmadi hala kasıklarımda vuruyor doktora söyledim başı yukarda ayakları aşağıda dedi panikleyece
Benim oğlum hep göbeğimde hareket ederdi şimdi kizim kasıklarımda bebeğin pozisyonuyla alakalı sanırım
Benimde geceleri burnum çok tıkanmaya başladı hatta nefes alamıyorum ağzım açık uyuyorum oda hem boğaz kuruluğu hemde horlamaya sebep oluyor nane yağı yada cold mix alayım diyordum ama işe yarar mı bilmiormKızlar mentollü yağ sürüyorum burnuma, tıkanıklığı açılsın diye çok az miktarda ama doktora da soramadım; bilen var mı aranızda bi sakıncası olur mu ?
Hayırlısı böyleymiş demek ki canım güzel günlerde büyüt oğlunu :)Canım beni listeye ekleyebilirsin bebeğim erkek kesinleşti gördük net pipiyi hayırlsı olsun üç oğlan annesi olucam gelişimi vs çok iyi bi sıkıntımız yok şükür
İnşallah dediğin gibidir canım, biraz pimpiriklendim sanırımBenimle senin arada bir hafta fark var canım sen öndesin ama, gecen hafta benimde aynısı oldu çok stres yaptım sabah sabah reçel yedim bebeğimin hareketini tam hissedeyim diye. Sonra aynı günün aksamı show yaptı baya oynadı ve üstteydi. Galiba bu haftalarda bu oluyor sıkma canını hareket hissediyorsan bir iki gün arada dinle illa yukarıda çıkacaktır. Bazen biz hareketliyken anlamaya biliyoruz..istiyoruz ki durmadan tekmelesin. Bazen aşağıda bazen yukarı çıkıyor kafasına göre takılıyor şu an yeri geniş.
Benim gittiğimde hep yatay bir şekilde duruyor oluyor. Ama tabii dönüyordur.Benim
kızım saha hiç göbek hizasına çikmadi hala kasıklarımda vuruyor doktora söyledim başı yukarda ayakları aşağıda dedi panikleyecek bir durum yok gibi
Benim de erkek canım, ben genelde sağda solda hissediyordum hareketleri, doktora gittiğimde de hep yatay pozisyonda oluyor. Böyle sürekli aşağı doğru vurunca içime bir kurt düştü, azıcık bakınca da erken Doğum vs okudum endişelendim doğrusu.Canım onu hiç takma kafana. Ben senden biraz daha öndeyim hafta olarak. Geçen haftalarda benimde bazen az oynadığı oluyodu korkuyodum. Ama şimdi o kadar çok hareketli ki maşallah. Bide yerinede takilma benim ki bazen sağ tarafimda bazen asagida bazende göbek deliginin orda oluyo sürekli degisiyo yeri. Bide bebeginin cinsiyeti ne? Erkek bebekler daha aşağıda olurmuş genelde. Benimki de erkek genelde aşağıda hissediyorum
Benimde geceleri burnum çok tıkanmaya başladı hatta nefes alamıyorum ağzım açık uyuyorum oda hem boğaz kuruluğu hemde horlamaya sebep oluyor nane yağı yada cold mix alayım diyordum ama işe yarar mı bilmiorm
Allah’a emanet canım, sıvı, kanama ya da hareket belirsizliği hissetmediğimiz sürece(Allah korusun) bir sorun yok diye düşünüyorum. Çünkü Dr da kanama ya da sıvı gelirse haberimiz olsun demişti.İnşallah dediğin gibidir canım, biraz pimpiriklendim sanırım
Benim gittiğimde hep yatay bir şekilde duruyor oluyor. Ama tabii dönüyordur.
Benim de erkek canım, ben genelde sağda solda hissediyordum hareketleri, doktora gittiğimde de hep yatay pozisyonda oluyor. Böyle sürekli aşağı doğru vurunca içime bir kurt düştü, azıcık bakınca da erken Doğum vs okudum endişelendim doğrusu.
Ben grip olduğum bi dönemde kullanmıştım canım ama bizim evde az vardı bitti ne yazık ki doktoruma sormadm ama bitkisel sonuçta naneli sakızlarda mentollü oda onun gibi diye düşünmüştüm. Şimdi hangisini alsam bilemedim yoksa bende kullanıcam nane yağı ağır basıyor çünkü tamamen bitkiselİşte o nane yağından aldım ilk defa..ama mentol yani nane gibi değil napsam ki ?
Allah’a emanet canım, sıvı, kanama ya da hareket belirsizliği hissetmediğimiz sürece(Allah korusun) bir sorun yok diye düşünüyorum. Çünkü Dr da kanama ya da sıvı gelirse haberimiz olsun demişti.
Ben grip olduğum bi dönemde kullanmıştım canım ama bizim evde az vardı bitti ne yazık ki doktoruma sormadm ama bitkisel sonuçta naneli sakızlarda mentollü oda onun gibi diye düşünmüştüm. Şimdi hangisini alsam bilemedim yoksa bende kullanıcam nane yağı ağır basıyor çünkü tamamen bitkisel
Bende göbek deliği çevresinde hatta üzerinde hissediyorum doktorda geçen hafta sorduğumda zaten tam olarak oradalar dedi. Normalmiş yani.Kızlar merhaba, ben Bebeğin hareketlerini göbek hizasında hissediyordum iki gündür daha az hareketli ve vajina tarafına vuruyor. Sadece orada hareket hissediyorum. Doktora gitmeme iki haftadan fazla varnormal midir sizce? Erken falan olmasın allah korusun
Ay bendede sanki çıkacak gibi aşağıda normal mi acavaBende göbek deliği çevresinde hatta üzerinde hissediyorum doktorda geçen hafta sorduğumda zaten tam olarak oradalar dedi. Normalmiş yani.
Benimkide seninki gibi çok çok aşağılarda.kasiklarimda sürekli.rabbim sağlıkla kucaklarimiza almamızı nasip etsinKızlar merhaba, ben Bebeğin hareketlerini göbek hizasında hissediyordum iki gündür daha az hareketli ve vajina tarafına vuruyor. Sadece orada hareket hissediyorum. Doktora gitmeme iki haftadan fazla varnormal midir sizce? Erken falan olmasın allah korusun
ayprensesii benimde bir prensesim olucakmıs tabloya ekleyebılırsın kuzum :)
ben yenidoğan sebamed sonra mustela ya gecmiştim oğlumda bunda da aynı alıcamHasta herkese geçmiş olsun dikkat edin kızlar havalar tam hastalık havası oldu.
Bir sorum var benimde sizce şampuan olarak mustela mı bübchen mi?
benim ilk hamileliğimde cok kanardı normal dedi dr bunda gece kanıyor içinde kuruyor resmenGunaydin kizlar .Dun burnum kanadı cok kotu oldum .Yazlari hep kanar ama bu hamilelikten dolayi .Hatta gecen sene damar yakmisti dr durduramayip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?