2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Olabilir canım sen gönlünü ferah tut. Hem tecrubeliymişsinde. Benim ki daha ilk. Onlar nasil rahatsa öyle duruyolar :)

Kızlar mentollü yağ sürüyorum burnuma, tıkanıklığı açılsın diye çok az miktarda ama doktora da soramadım; bilen var mı aranızda bi sakıncası olur mu ?
Benimde geceleri burnum çok tıkanmaya başladı hatta nefes alamıyorum ağzım açık uyuyorum oda hem boğaz kuruluğu hemde horlamaya sebep oluyor nane yağı yada cold mix alayım diyordum ama işe yarar mı bilmiorm

Canım beni listeye ekleyebilirsin bebeğim erkek kesinleşti gördük net pipiyi hayırlsı olsun üç oğlan annesi olucam gelişimi vs çok iyi bi sıkıntımız yok şükür
Hayırlısı böyleymiş demek ki canım güzel günlerde büyüt oğlunu :)

İnşallah dediğin gibidir canım, biraz pimpiriklendim sanırım

Benim

kızım saha hiç göbek hizasına çikmadi hala kasıklarımda vuruyor doktora söyledim başı yukarda ayakları aşağıda dedi panikleyecek bir durum yok gibi
Benim gittiğimde hep yatay bir şekilde duruyor oluyor. Ama tabii dönüyordur.
Benim de erkek canım, ben genelde sağda solda hissediyordum hareketleri, doktora gittiğimde de hep yatay pozisyonda oluyor. Böyle sürekli aşağı doğru vurunca içime bir kurt düştü, azıcık bakınca da erken Doğum vs okudum endişelendim doğrusu.

İşte o nane yağından aldım ilk defa..ama mentol yani nane gibi değil napsam ki ?

Allah’a emanet canım, sıvı, kanama ya da hareket belirsizliği hissetmediğimiz sürece(Allah korusun) bir sorun yok diye düşünüyorum. Çünkü Dr da kanama ya da sıvı gelirse haberimiz olsun demişti.

Ben grip olduğum bi dönemde kullanmıştım canım ama bizim evde az vardı bitti ne yazık ki doktoruma sormadm ama bitkisel sonuçta naneli sakızlarda mentollü oda onun gibi diye düşünmüştüm. Şimdi hangisini alsam bilemedim yoksa bende kullanıcam nane yağı ağır basıyor çünkü tamamen bitkisel

Hanımlar hamileliğin başından beri CRP degerim yüksek sizdede böyle bir durum varmı

Burada doz olarak az belki kullanılabilir. Açıklama için ;
http://sizdensize.milliyet.com.tr/Sağlık/Hamilelikte_zararli_olan_bitkiler/HaberDetay/2601

Bu yüzden gönül rahatlığıyla kullanamıyorum..yapacak bir şey yok :/

Bende göbek deliği çevresinde hatta üzerinde hissediyorum doktorda geçen hafta sorduğumda zaten tam olarak oradalar dedi. Normalmiş yani.

Benimkide seninki gibi çok çok aşağılarda.kasiklarimda sürekli.rabbim sağlıkla kucaklarimiza almamızı nasip etsin

Hasta herkese geçmiş olsun dikkat edin kızlar havalar tam hastalık havası oldu.
Bir sorum var benimde sizce şampuan olarak mustela mı bübchen mi?
ben yenidoğan sebamed sonra mustela ya gecmiştim oğlumda bunda da aynı alıcam

Günaydın kızlar
Öksürükten dolayı çok kötüyüm iki gündür uyumadan işe geliyorum...
eşim akşam sıcak suya bal koydu onu içtim... ılık sütle balı karıştırdı onu içtim... görümcem limonla balı karıştır iç dedi onu yaptım banamısın demedi ya

Gunaydin kizlar .Dun burnum kanadı cok kotu oldum .Yazlari hep kanar ama bu hamilelikten dolayi .Hatta gecen sene damar yakmisti dr durduramayip.

Gunaydin kizlar .Dun burnum kanadı cok kotu oldum .Yazlari hep kanar ama bu hamilelikten dolayi .Hatta gecen sene damar yakmisti dr durduramayip.
benim ilk hamileliğimde cok kanardı normal dedi dr bunda gece kanıyor içinde kuruyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…