- 16 Aralık 2010
- 3.770
- 511
- 123
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #26.781
cok gecmiş olsun bi tatlı kaşığı bal bi tatlı kaşığı limon karıştır yatmadan onu yersen kesiyor canım ben oğlumada yapıyorum cok iyi geliyorGünaydın kızlar
Öksürükten dolayı çok kötüyüm iki gündür uyumadan işe geliyorum...
eşim akşam sıcak suya bal koydu onu içtim... ılık sütle balı karıştırdı onu içtim... görümcem limonla balı karıştır iç dedi onu yaptım banamısın demedi ya
geçmiş olsun kuzuGunaydin kizlar .Dun burnum kanadı cok kotu oldum .Yazlari hep kanar ama bu hamilelikten dolayi .Hatta gecen sene damar yakmisti dr durduramayip.
akşam limon sıkıp içine bal koyup içtim bi işe yaramadı sankicok gecmiş olsun bi tatlı kaşığı bal bi tatlı kaşığı limon karıştır yatmadan onu yersen kesiyor canım ben oğlumada yapıyorum cok iyi geliyor
O zaman doktora bi danışmak lazım canımBurada doz olarak az belki kullanılabilir. Açıklama için ;
http://sizdensize.milliyet.com.tr/Sağlık/Hamilelikte_zararli_olan_bitkiler/HaberDetay/2601
Canım maşalah sen yarıyılda geçtin neredeyse bir ay önce Doğum yapıcaksın benden sezaryen mi olucaksın sen benim 12 temmuz sezaryen tarihim tarihler veriliyo ama belki çoğu kişi aynı zamanda Doğum yapıcak. Hayırlısı hepimiz içinşaka gibi 7 gün sonra çift rakamlara düşücem
Günaydın kızlar
eşim akşam sıcak suya bal koydu onu içtim... ılık sütle balı karıştırdı onu içtim... görümcem limonla balı karıştır iç dedi onu yaptım banamısın demedi ya
Canım bi doktora git o zaman, biz ilaç kullanmak istemiyoruz ama hasta olmamız bebek için daha zararlı sana dokunmayacak ilaçlar verir en azındanGünaydın kızlar
Gunaydin kizlar .Dun burnum kanadı cok kotu oldum .Yazlari hep kanar ama bu hamilelikten dolayi .Hatta gecen sene damar yakmisti dr durduramayip.
Geçmiş olsun canım. Benimde geçen kanayıp kurumuş umarım kanama uzun sürmezGunaydin kizlar .Dun burnum kanadı cok kotu oldum .Yazlari hep kanar ama bu hamilelikten dolayi .Hatta gecen sene damar yakmisti dr durduramayip.
Günaydın kızlar
Gunaydin kizlar .Dun burnum kanadı cok kotu oldum .Yazlari hep kanar ama bu hamilelikten dolayi .Hatta gecen sene damar yakmisti dr durduramayip.
O zaman doktora bi danışmak lazım canım
Gecmis olsn canimbenim ilk hamileliğimde cok kanardı normal dedi dr bunda gece kanıyor içinde kuruyor resmen
Sagol canim sana da gecmis olsun dikkat et.geçmiş olsun kuzu
Sagol canim. Havalar isininca daha da artacak benim her yil oyle oluyor.Geçmiş olsun canım hamilelikte kılcal damarlarımız hassaslaşıyor galiba ondan oluyor bu kanamalar benimde gebeliğin başında çok yoğundu şimdilerde yok çok şükür..
Insallah canim.Yakma işleminden cok korkuyorum bir daha gerekmez insallah.Geçmiş olsun canım. Benimde geçen kanayıp kurumuş umarım kanama uzun sürmez
Sagol kuzumBir kaç günde geçiyor canım, öksürük sökülünce geçer. Geçmiş olsun tekrar.
Allah kolaylık versin, geçmiş olsun.
Az kullandım zaten ama daha iyiyim bugün ballı limonlu sular, limonlu Ihlamurlar iyi geldi çok şükür.
Canım maşalah sen yarıyılda geçtin neredeyse bir ay önce Doğum yapıcaksın benden sezaryen mi olucaksın sen benim 12 temmuz sezaryen tarihim tarihler veriliyo ama belki çoğu kişi aynı zamanda Doğum yapıcak. Hayırlısı hepimiz için
soğuk algınlığı sanırım canım ya... kuru öksürük var ama canımı acıtıyor... pzt doktora gidicem zaten orda sorucam ne yapabilirim diye...Geçmiş olsun canım soğuk algınlığından kaynaklı bir öksürükmü ? Yoksa reflü öksürüğümü ?
Canım bi doktora git o zaman, biz ilaç kullanmak istemiyoruz ama hasta olmamız bebek için daha zararlı sana dokunmayacak ilaçlar verir en azından
güzel haberle gel canım inşallah6 haftadir bebegimi görmüyorum. Yarin ayrintili var cok heyecanliyim .Dr degistirdigim icin randevu alamadim degilse 6 hafta cok uzun
Amin canım inşallahBenimkide seninki gibi çok çok aşağılarda.kasiklarimda sürekli.rabbim sağlıkla kucaklarimiza almamızı nasip etsin
Zaman çabuk geçiyoo bi bakıcaz doğuruozşaka gibi 7 gün sonra çift rakamlara düşücem
aynen canım valla doğru diyosunZaman çabuk geçiyoo bi bakıcaz doğuruoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?