2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cok gecmiş olsun bi tatlı kaşığı bal bi tatlı kaşığı limon karıştır yatmadan onu yersen kesiyor canım ben oğlumada yapıyorum cok iyi geliyor

şaka gibi 7 gün sonra çift rakamlara düşücem
Canım maşalah sen yarıyılda geçtin neredeyse bir ay önce Doğum yapıcaksın benden sezaryen mi olucaksın sen benim 12 temmuz sezaryen tarihim tarihler veriliyo ama belki çoğu kişi aynı zamanda Doğum yapıcak. Hayırlısı hepimiz için

Geçmiş olsun canım soğuk algınlığından kaynaklı bir öksürükmü ? Yoksa reflü öksürüğümü ?

Canım bi doktora git o zaman, biz ilaç kullanmak istemiyoruz ama hasta olmamız bebek için daha zararlı sana dokunmayacak ilaçlar verir en azından

Gunaydin kizlar .Dun burnum kanadı cok kotu oldum .Yazlari hep kanar ama bu hamilelikten dolayi .Hatta gecen sene damar yakmisti dr durduramayip.

Geçmiş olsun canım hamilelikte kılcal damarlarımız hassaslaşıyor galiba ondan oluyor bu kanamalar benimde gebeliğin başında çok yoğundu şimdilerde yok çok şükür..

Bir kaç günde geçiyor canım, öksürük sökülünce geçer. Geçmiş olsun tekrar.

Gunaydin kizlar .Dun burnum kanadı cok kotu oldum .Yazlari hep kanar ama bu hamilelikten dolayi .Hatta gecen sene damar yakmisti dr durduramayip.

Allah kolaylık versin, geçmiş olsun.

O zaman doktora bi danışmak lazım canım

Az kullandım zaten ama daha iyiyim bugün ballı limonlu sular, limonlu Ihlamurlar iyi geldi çok şükür.

benim ilk hamileliğimde cok kanardı normal dedi dr bunda gece kanıyor içinde kuruyor resmen
Gecmis olsn canim
geçmiş olsun kuzu
Sagol canim sana da gecmis olsun dikkat et.
Geçmiş olsun canım hamilelikte kılcal damarlarımız hassaslaşıyor galiba ondan oluyor bu kanamalar benimde gebeliğin başında çok yoğundu şimdilerde yok çok şükür..
Sagol canim. Havalar isininca daha da artacak benim her yil oyle oluyor.
Geçmiş olsun canım. Benimde geçen kanayıp kurumuş umarım kanama uzun sürmez
Insallah canim.Yakma işleminden cok korkuyorum bir daha gerekmez insallah.
Sagol kuzum

kuzum Allahtan birşey olmaz ise ben normal istiyorum... benim kuzu 1 hafta önden gittiği için son tarih 30 haziran çıkıyo ama o zaman ne olur bilemiyorum

Geçmiş olsun canım soğuk algınlığından kaynaklı bir öksürükmü ? Yoksa reflü öksürüğümü ?
soğuk algınlığı sanırım canım ya... kuru öksürük var ama canımı acıtıyor... pzt doktora gidicem zaten orda sorucam ne yapabilirim diye...

Canım bi doktora git o zaman, biz ilaç kullanmak istemiyoruz ama hasta olmamız bebek için daha zararlı sana dokunmayacak ilaçlar verir en azından

inşallah canım doktora gidince bişiler yapar elbet...

bu arada şeker yüklemesine gittiğimde idrar tahlili de vermiştim... birinde enfeksiyon çıkmıştı.. çok şükür ikinci tahlilde üreme olmadı yazıyor içim rahatladı bundan sonrası sanırım rutin kontrol olucak.. hakkımızda hayırlısı

Günaydın kızlar hayırlı cumalararanızda tansiyon ile ilgili problem yaşayan var mı acaba ?yemekten sonra ve biraz hareket ettiğim zaman bile baş ağrım oluyor ve kalbim çok hızlı atıyor,evde ölçüyorum güzel çıkıyor 13 8 12 7 felan ama ne zaman doktora veya sağlık ocağına gitem hep yüksek çıkıyor mesela dün 15 10 çıktı doktorda,acaba benim alete mi bi problem var anlayamadım daha çok erken korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…