- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #26.801
çok güzeller güzel günlerde kullanın inşallah.. bi şekilde bi yerlere sığacak artık yapacak bişi yokEki Görüntüle 2124397 Eki Görüntüle 2124398 Eki Görüntüle 2124399 Eki Görüntüle 2124400 Eki Görüntüle 2124401
Günaydın kızlar annem oğluma bunları dikmiş. Battaniyelerin üzerine işleme falan yapacakmış daha :) arabalı ağaçlı olan da fermuarlı falan kundak oluyor değişik bişey. ama evde nereye koyacağım bu kadar şeyi şaşırdım...
Sezeryanda normal dogum tarihinden kac gun ince aliolar kizlar benim ikonci sezeryan bilmiorum pek ilk mecburi sezeryandiCanım maşalah sen yarıyılda geçtin neredeyse bir ay önce Doğum yapıcaksın benden sezaryen mi olucaksın sen benim 12 temmuz sezaryen tarihim tarihler veriliyo ama belki çoğu kişi aynı zamanda Doğum yapıcak. Hayırlısı hepimiz için
Bana doktor sezeyan olursa 39.haftada alırız demisti amaSezeryanda normal dogum tarihinden kac gun ince aliolar kizlar benim ikonci sezeryan bilmiorum pek ilk mecburi sezeryandi
Zaman çabuk geçiyoo bi bakıcaz doğuruoz
Günaydın kızlar hayırlı cumalararanızda tansiyon ile ilgili problem yaşayan var mı acaba ?yemekten sonra ve biraz hareket ettiğim zaman bile baş ağrım oluyor ve kalbim çok hızlı atıyor,evde ölçüyorum güzel çıkıyor 13 8 12 7 felan ama ne zaman doktora veya sağlık ocağına gitem hep yüksek çıkıyor mesela dün 15 10 çıktı doktorda,acaba benim alete mi bi problem var anlayamadım daha çok erken korkuyorum
Eki Görüntüle 2124397 Eki Görüntüle 2124398 Eki Görüntüle 2124399 Eki Görüntüle 2124400 Eki Görüntüle 2124401
Günaydın kızlar annem oğluma bunları dikmiş. Battaniyelerin üzerine işleme falan yapacakmış daha :) arabalı ağaçlı olan da fermuarlı falan kundak oluyor değişik bişey. ama evde nereye koyacağım bu kadar şeyi şaşırdım...
Benim düşüyor. Sonra basim agriyor .Cok kotu oluyorum .Gece wc ye kalkinca esim götürüyor. Ani bas donmesi oldugu icin.Günaydın kızlar hayırlı cumalararanızda tansiyon ile ilgili problem yaşayan var mı acaba ?yemekten sonra ve biraz hareket ettiğim zaman bile baş ağrım oluyor ve kalbim çok hızlı atıyor,evde ölçüyorum güzel çıkıyor 13 8 12 7 felan ama ne zaman doktora veya sağlık ocağına gitem hep yüksek çıkıyor mesela dün 15 10 çıktı doktorda,acaba benim alete mi bi problem var anlayamadım daha çok erken korkuyorum
Sezeryanda normal dogum tarihinden kac gun ince aliolar kizlar benim ikonci sezeryan bilmiorum pek ilk mecburi sezeryandi
38. haftanın içinde canımSezeryanda normal dogum tarihinden kac gun ince aliolar kizlar benim ikonci sezeryan bilmiorum pek ilk mecburi sezeryandi
Gecmis olsun .Tercih tamamen size ait .Park yatak alan arkadaslar da var normal besik alan da ben normal alcam mesela .Merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır takip edemiyorum eşim ameliyat oldu ben de Myom çıktı onun sğrısı derken hala cinsiyetimiz netleşmedi derken bu zaman oldu size sorum oyun parkı mı yoksa asansörlü sallanan beşik mi daha kullanışlı olur
Yatak odam çok geniş değil ama büyüyen beşik değil normal asansörlü istiyorum park yatak nedense bana sağlam gibi gelmiyor aklınızda fikir barsa paylaşır mısınız HocamGecmis olsun .Tercih tamamen size ait .Park yatak alan arkadaslar da var normal besik alan da ben normal alcam mesela .
Yatak odam çok geniş değil ama büyüyen beşik değil normal asansörlü istiyorum park yatak nedense bana sağlam gibi gelmiyor aklınızda fikir barsa paylaşır mısınız Hocam
canım park yatağı şu an 3 yaşındaki oğlum kullanıyor... onun doğumunda almıştım hala da kullanıyor gayette sağlam yani.. ben bi şikayet olacak birşey yaşamadım...pitircik66 park yatak almisti sanirim .Gorunus olarak guzeldi .Tabii iki tane yatak gerekiyor sanirim alt ve ust kademe icin. Ben de odayi tam takım alacağım icin onun besigini kullanmayi dusunuyorum .Alirsam hamak tarzi bir sey alirim oraya buraya götürmek icin. Once sepet düşünmüştüm ancak cok kullanisli ve uzun vaadeli değil.
Ellerine saglik annenin canim. Saglikla kullanirsin bebiwe insallahEki Görüntüle 2124397 Eki Görüntüle 2124398 Eki Görüntüle 2124399 Eki Görüntüle 2124400 Eki Görüntüle 2124401
Hayirli gelsin pasan canim. Sen de dort yaparsinCanım beni listeye ekleyebilirsin bebeğim erkek kesinleşti gördük net pipiyi hayırlsı olsun üç oğlan annesi olucam gelişimi vs çok iyi bi sıkıntımız yok şükür
Bu hafta gidemedim dokotora iki hata soraykaldi ama tahamulumce 2-5 arasi almiwimdir. Gobiw de biraz cikti ama kimse fark etmiyorKizlarrr kac kilo aldiniz gobusleriniz ne durumda
toplamda 10Kizlarrr kac kilo aldiniz gobusleriniz ne durumda
Ben 70*110 beşik aldım canım. Park yatak hafif katlanabiliyor evine ihtiyacına göre karar verebilirsin. Geçmiş olsun bu arada.Merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır takip edemiyorum eşim ameliyat oldu ben de Myom çıktı onun sğrısı derken hala cinsiyetimiz netleşmedi derken bu zaman oldu size sorum oyun parkı mı yoksa asansörlü sallanan beşik mi daha kullanışlı olur
Simdiye kadar 2 idi bu hafta bir kilo daha eklendi 3 55 le hamile kaldim su an 58 imKizlarrr kac kilo aldiniz gobusleriniz ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?