2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzeller güzel günlerde kullanın inşallah.. bi şekilde bi yerlere sığacak artık yapacak bişi yok

Sezeryanda normal dogum tarihinden kac gun ince aliolar kizlar benim ikonci sezeryan bilmiorum pek ilk mecburi sezeryandi

Zaman çabuk geçiyoo bi bakıcaz doğuruoz

Valla iple çekiyorum ama önce gardrop almam gerek : D

Beyaz gömlek sendromu mu var acaba? Eczane de dinlenin biraz 15 dk arayla üst üste bir daha ölçtürün. Nabız benim de yüksek 90-100 arası sürekli ; normal kanımız fazlalaşmaya başladı ama tansiyonuzu muhakkak takip edin.

Güle güle sağlıkla giysin, kullansın. Ben de gardrop derdine düştüm bir an önce alsam kuş gibi rahatlıycam. yıkayıp ütüleyip koyacağım giysileri yavaştan. Ne ne kadar var hiç bilmiyorum kardeşim de bir dünya giysi gönderdi, yeğenim 1,5 yaşında eskitmediği bir dünya şey var.

Benim düşüyor. Sonra basim agriyor .Cok kotu oluyorum .Gece wc ye kalkinca esim götürüyor. Ani bas donmesi oldugu icin.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır takip edemiyorum eşim ameliyat oldu ben de Myom çıktı onun sğrısı derken hala cinsiyetimiz netleşmedi derken bu zaman oldu size sorum oyun parkı mı yoksa asansörlü sallanan beşik mi daha kullanışlı olur

Gecmis olsun .Tercih tamamen size ait .Park yatak alan arkadaslar da var normal besik alan da ben normal alcam mesela .

Gecmis olsun .Tercih tamamen size ait .Park yatak alan arkadaslar da var normal besik alan da ben normal alcam mesela .
Yatak odam çok geniş değil ama büyüyen beşik değil normal asansörlü istiyorum park yatak nedense bana sağlam gibi gelmiyor aklınızda fikir barsa paylaşır mısınız Hocam

Yatak odam çok geniş değil ama büyüyen beşik değil normal asansörlü istiyorum park yatak nedense bana sağlam gibi gelmiyor aklınızda fikir barsa paylaşır mısınız Hocam
pitircik66 park yatak almisti sanirim .Gorunus olarak guzeldi .Tabii iki tane yatak gerekiyor sanirim alt ve ust kademe icin. Ben de odayi tam takım alacağım icin onun besigini kullanmayi dusunuyorum .Alirsam hamak tarzi bir sey alirim oraya buraya götürmek icin. Once sepet düşünmüştüm ancak cok kullanisli ve uzun vaadeli değil.

canım park yatağı şu an 3 yaşındaki oğlum kullanıyor... onun doğumunda almıştım hala da kullanıyor gayette sağlam yani.. ben bi şikayet olacak birşey yaşamadım...

iki kademesi var ilk 6 ay üst kademe de yatıyor.. sonra onu alta indiriyorsunuz tek yatak zaten... isterseniz üzerine ikinci bir yatak koyabilirsiniz.. benim kv yün yatak yaptı mesela şimdi doğacak olan bebişte onu kullanacak Allah nasip ederse

Son düzenleme:
Canım beni listeye ekleyebilirsin bebeğim erkek kesinleşti gördük net pipiyi hayırlsı olsun üç oğlan annesi olucam gelişimi vs çok iyi bi sıkıntımız yok şükür
Hayirli gelsin pasan canim. Sen de dort yaparsindorduncu kiz olir )))) saka yapiyorum rabbim hayirlisi ne ise onu verir. Nasip kismet isi. Allah saglikli versin.

Kizlarrr kac kilo aldiniz gobusleriniz ne durumda
Bu hafta gidemedim dokotora iki hata soraykaldi ama tahamulumce 2-5 arasi almiwimdir. Gobiw de biraz cikti ama kimse fark etmiyorher kes oyrendikce neden sakladin diye ustume geleeklersanki sakladim karnimi gorup sormuyonuz ne yapayim elime ses yukseltici alip bagiryimmi hamileyimn

Ben 70*110 beşik aldım canım. Park yatak hafif katlanabiliyor evine ihtiyacına göre karar verebilirsin. Geçmiş olsun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…