2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben dikkat etmeye başladım canım işte akşam ekmek yemedim sabahta 1 dilim yedim sadece şimdi öğlende yemicem. Umarım bu bebeğin emer canım valla hiç bilmiyorum ki emziklemi alakalı hiç tecrübem yok malesef :/

Ekmek bende sadıce sabah tüketiyorum, sabah olmasada gunde sadıce 1 öğun ama o oğundede ne kadar yediğmi bilmiyorum. Tatlı fılan onlarda uzak duramıyorum asla, cıkolatada kısıntladım kendimi. Ana yınede olmuyor hep acım diyesim var.

İnş hiç merak etmeyin bol bol su ve dinlenme ile süt oluyor eltım neler yedı neler ama maalesef sütü olmadı yemekle alakası yok gercekten inşallah bende yine gönlümce emzırırım kuzumu Rabbim tüm annelere bol bol süt versin bebişlerede iştah :) :)

Amın amın benım bu kızım bır iştahsız bide zayıf dr bile cok zayıf olduğnu soyluyor iştah acıcı şurup falan burdakılarla olmuyunca yurt dışında bi ilac yazdı onun etkısı oldu ama bu seferde hastalandı diye şurupu kestı hıc yemek yemedi o sıra şımdide günde 3 defe cok az biraz zorla yıyıyor, babasna benzedi hep iştahsız bi bana benzeseydi bizi bile ac olduğunda yerdı.

İştahı olmayan cocuk zordur eminim ben yemek konusunda hiç baskı yapmadım hala daha öyle isterse yedi yoksa yemedi çok seçici bir cocuk ama temel besinlerde sıkıntı yok et süt yumurta cok sever o yüzden kilosu yerinde çok şükür yeter ki saglikli olsunlar zayıf falan hiç farketmez Rabbim korusun hepsini

Kizlar yeni drumuzla tanistik .Cok guzel ilgilendi.Demir hapim karin agrisi yapiyor diye degistirdi .Kalca agrisini sordum parol alabilirsin dedi .Her zaman mesajla kafana takilani sorabilirsin dedi .Benim istedigim buydu zaten.Mesela siddetli agrim oluyordu eski doktora ulasamiyordum numarasini kesinlikle vermiyordu.Mesai saatinde arayinca da sekreteri konuşuyor sinir oluyordum.

Amin en önemlisi sağlık ama az yemesı sindirim problemleri oluşdurdu dr anlamıyordu derdini sonunda bi dr bulduk şuan cok iyi az yıyıyor ama sağlıklı cok şükür sindirim sisdemindekı problemlerde biti. Artık biraz rahatız sadice biraz yaramaz benı cok yoruyor o kadar ama olsun iyi olsunda.

Kizlar bende kilomu kontrol etmek icin misir gevregi tuketiorum icinde gerekli vitaminlerde varmis cokta tok tutuo yani
Canım onların içinde katkı maddeleri olabiliyor. Tok tutan, bağırsak hareketlerini de düzenleyen yulaf ezmesi yiyebilirsin onun yerine. Kendi başına tadı saman gibi ama süt veya yoğurtla karıştırıp için taze veya kuru meyve, ve/veya ceviz, fındık gibi kuruyemişler ekleyince güzel oluyor. Tarçınlı seven de var.

Gerçekten öyle cins doktorlar var can sıkıyorlar. Bizim doktorumuzda en ufak bişeyde ara der ararim bakmazsa kendisi dönüş yapar. Yeni doktorundan memnun kalmana sevindim cnm.

Sagol canim .Allah hepimizi iyi dr larla karşılaştırsin .Cok sevdik dr amcamizi .El kulakta poz bile verdik
Gerçekten öyle cins doktorlar var can sıkıyorlar. Bizim doktorumuzda en ufak bişeyde ara der ararim bakmazsa kendisi dönüş yapar. Yeni doktorundan memnun kalmana sevindim cnm.

İnş canım ya. Dikkat ediyorum artık yanlış bi hareket yapmıyım yada üşütmeyim diye. Şimdilik daha iyi. Acaba magnezyum eksikliği olabilir mi dedim ama onla ilgili bişey de duymadım hiç. İnş olmaz artık

Kuşlar doğumdan sonra hediyelik neler düşünüyorsunuz?

Son zamana ve aceleye getirmemek için instagramda araştırıyorum ben. Bikaç Bebek çikolatası yapan sayfa buldum. Aklıma yattı. Ama magnet yada farklı şeyler bulamadım güzel.
Var mı bilgisi tavsiyesi olan?

Merhaba kızlar güzel bir haftasonu olsun hepimiz için biizm bugün doktor kontrolümüz vardı . Çok güzel büyümüşüz maaşallah 28cm 540 gr olmuşuz. Ama yine yüzünü göstermedi bizim kız yüzü koyun yatıyor doğuma kadar göremeyeceğiz heralde bu arada meme ucu yaraları için krem verdi doktorum bu aydan itibaren kullanmaya başla dedi ancak kalınlaşıyormuş kahverengi bölge.

Maşallah kuzuya, bende dün yüzlerini göremedim. Krem ne verdi benim doktor birşey söylemedi bana.

Yeni doktorun hayırlı olsun canım. Doktora 24 saat ulaşabilmek bu dönemde en önemlisi zaten sende kendini daha güvende hissediyorsun.
Sagol canim .Evet cok onemli icim rahatladi gercekten ulasilir olmasi lazim
Masallah prensese .Insan ne umutlarla gidiyor bizim tosbikler yuz gostermiyor :) Benimki de elini kulagina koymus yuzunu saklamis .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…