- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #27.841
Evet canim .Benim ic karnim büyükmüş.Yarın atarım canım çok şükür varliklarina
Oyyyy sadece gobus var canimmm cok tatli görünüyo
Biz boyleyiz
Oyy maşallah size :)
Biz boyleyiz
Banada herkes öyle söylüyor rahat vs diye hem kolay da taşınıyormuş hem daha güvenilir diyorlar ama ben yine de kararsız kaldım işteCanım tansiyonun kaç çıkıyor peki?
Oyyyy çok tatlılar güle güle giysin inşallah:)
Hiç korkmayın canım ben ilk gebelikte 27.haftaya kadar 20 kg almıştım 27 den 38 e kadar da 10 kg toplam 30 hepsini 5 ay gibi kısa bir sürede verdim dikkat ederek tabi
O kadar kilo almak sağlıklı değil ama aldiysak da vermicez diye korkmayalım gidiyor hepsi:)
Ben park yatak kullanıyorum canım kızım çok seviyor 3 yaşında oldu görüntüsü de çok hoş kötü değil bence
Katlanması çok iyi tatile gittiğimizde bizimle alıyorum katlayıp hiç yer kaplamiyor odadan odaya taşıması da kolay oluyor
Ellerinize sağlık canım çok güzel olmuş :)Kizlaaar sonunda elbisemiz bitti tataam
Eki Görüntüle 2127766 bu on kismi
Eki Görüntüle 2127767 buda arkasi
Tesekkur ederim canim ilk tig isi elbise denemem oldu, daha once amigurumi yapmisligim var bikac sekil ama elbise baya zor geldi bana ilk ve son oldu sanirimEllerinize sağlık canım çok güzel olmuş :)
Önümüzde zamann var cnm iyice araştır düşün bakalım öyle karar verirsinBanada herkes öyle söylüyor rahat vs diye hem kolay da taşınıyormuş hem daha güvenilir diyorlar ama ben yine de kararsız kaldım işte
Oyyyy sadece gobus var canimmm cok tatli görünüyo
Oyy maşallah size :)
Hayır hala sünnet olmadık hatta, bilemiyorum 39 haftalıkken farkedildi zaten ama erkek bebeklerde çok sık göründüğünü ve genelde bir yaşına kadar normale döndüğünü biliyorum, ama erkenden sünnet ettirmek hatta doğar doğmaz her açıdan avantajlı . Olumsuz düşünme zaten =))Erken sünnet gerekebilir gibi birşeyler dedi Dr canım, sizde öyle birşey yapıldı mı? Bir de tek başına olmasada down sendromu belirtileri arasındaymış ama nedense hiç olumsuz düşünmüyorum
Valla o da doğru canım almasak bile yeter bebeğimize gitsin hep o büyüsün sağlıklı biz almasak süper olur. Ozaman kaç kiloyla hamile kalmıştın canım ben kiloluda hamile kaldım ondan daha da almaktan korkuyorum ne güzel ilkinde vermişsinValla vermek surda dursun almasam oda yeter aslında :) :) kızımda da 20 kiloya yakın almıştım 6 ayda hepsi gitti yinede dikkat edıcem artık ne kadar az alırsak o kadar ıyı Rabbim sağlıkla nasıp etsin inşallah
Çok tatlı aramıyorum canım midem yanıyor benim ekşiyor onun için hep bir şeyler yiyesim geliyor yersem yatışıyor diye o yüzden aldım zaten bu kadar kiloyu. Şimdi şurubumu içiyorum o rahatlatıyor birde işim masabaşı bütün gün oturuyorum hareketsizlik yok tabi yarın yavaş yavaş yürüyüşede başlayacağım kısmetse. Dediğin gibi makarnayı pilavı ekmeği kesicem buakşam ekmek yemedim hiç umarım etkisi olurYok yok canım olmazsın dikkat edersen. Canın çok tatlı isterse protein bar tüket şekersiz ve katkısız olanlardan hem kalorisi çok düşük hemde inanılmaz tok tutuyor. Ekmek pilav makarnada olmadı mı hiçbişey olmaz
Canım park yatak gerçekten çok kullanılşı ben ilk oğlumda ikincisinde ve şimdi yine kullanıcam kısmetse.. ilk oğlum 9 yaşında sen hesap et hala sapasağlam tabiki deforme oldu kumaşı vs ama hala sapasağlam yine onu kullanıcam.. mobilya beşik çok özendim ama sonradan pişman olan çok duyuyordum şimdi arkadaş verecek bana büyüyen mobilya beşik onuda sırf büyüyo diye istiyorum yoksa çok memnun olan duymadım bende hem büyüyo diye heöde yıllardır özendim diye kullanıcam bakalımKızlar ben daha park yatak mı alsam ahşap mı alsam ona karar bile veremedim hangisi daha kullanışlıdır sizce? Park yatakların görüntüsü çok hoşuma gitmiyor aslında ama daha kullanışlı diye duydum hep doğrumudur bilemedim
Ben pek örgüden anlamıorum canım ama hırka başladım bakalım bitsinde atarım :) 1-2 de amigurumi ördüm sıkiğne kolay geldi yine ama onun dışında bişey bilmiorm zaten :)Tesekkur ederim canim ilk tig isi elbise denemem oldu, daha once amigurumi yapmisligim var bikac sekil ama elbise baya zor geldi bana ilk ve son oldu sanirim
Öyle yapıcam canım bakalm 1 ay daha düşüneyim sonra alırım :)Önümüzde zamann var cnm iyice araştır düşün bakalım öyle karar verirsin
Maşallah maşallah, benim böyle değil kendi göbeğimde olduğu için ikisi karışmş durumdaBuda bizden Eki Görüntüle 2127807
Herkes aynısını söylüyor ama bende senin gibi mobilya beşiklere özeniyorum işte bi yandan güzel dursun diyorum istediğim olsun, bi yandan park beşik daha kullanışlı diyorum kararsızlık işte :) iyice düşüneyimde karar veririm artıkCanım park yatak gerçekten çok kullanılşı ben ilk oğlumda ikincisinde ve şimdi yine kullanıcam kısmetse.. ilk oğlum 9 yaşında sen hesap et hala sapasağlam tabiki deforme oldu kumaşı vs ama hala sapasağlam yine onu kullanıcam.. mobilya beşik çok özendim ama sonradan pişman olan çok duyuyordum şimdi arkadaş verecek bana büyüyen mobilya beşik onuda sırf büyüyo diye istiyorum yoksa çok memnun olan duymadım bende hem büyüyo diye heöde yıllardır özendim diye kullanıcam bakalım
Seninde eline saglik cnm eminim cok guzel olucakBen pek örgüden anlamıorum canım ama hırka başladım bakalım bitsinde atarım :) 1-2 de amigurumi ördüm sıkiğne kolay geldi yine ama onun dışında bişey bilmiorm zaten :)
Inşallah bakalım :)Seninde eline saglik cnm eminim cok guzel olucak
Canım eskiden ayakta çok duruyordum hafif damarlar belirgindi, gebelikte ağrım vardı ama şu 10günde bu hale geldiÇok ayakta falan mı kaldın yoksa kendiliğinden mi çıktı? Benim görümcem hamileliğinde ayakta çalışıyordu o yüzden varis olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?