2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Banada herkes öyle söylüyor rahat vs diye hem kolay da taşınıyormuş hem daha güvenilir diyorlar ama ben yine de kararsız kaldım işte

Erken sünnet gerekebilir gibi birşeyler dedi Dr canım, sizde öyle birşey yapıldı mı? Bir de tek başına olmasada down sendromu belirtileri arasındaymış ama nedense hiç olumsuz düşünmüyorum
Hayır hala sünnet olmadık hatta, bilemiyorum 39 haftalıkken farkedildi zaten ama erkek bebeklerde çok sık göründüğünü ve genelde bir yaşına kadar normale döndüğünü biliyorum, ama erkenden sünnet ettirmek hatta doğar doğmaz her açıdan avantajlı . Olumsuz düşünme zaten =))

Valla o da doğru canım almasak bile yeter bebeğimize gitsin hep o büyüsün sağlıklı biz almasak süper olur. Ozaman kaç kiloyla hamile kalmıştın canım ben kiloluda hamile kaldım ondan daha da almaktan korkuyorum ne güzel ilkinde vermişsin
Çok tatlı aramıyorum canım midem yanıyor benim ekşiyor onun için hep bir şeyler yiyesim geliyor yersem yatışıyor diye o yüzden aldım zaten bu kadar kiloyu. Şimdi şurubumu içiyorum o rahatlatıyor birde işim masabaşı bütün gün oturuyorum hareketsizlik yok tabi yarın yavaş yavaş yürüyüşede başlayacağım kısmetse. Dediğin gibi makarnayı pilavı ekmeği kesicem buakşam ekmek yemedim hiç umarım etkisi olur

Canım park yatak gerçekten çok kullanılşı ben ilk oğlumda ikincisinde ve şimdi yine kullanıcam kısmetse.. ilk oğlum 9 yaşında sen hesap et hala sapasağlam tabiki deforme oldu kumaşı vs ama hala sapasağlam yine onu kullanıcam.. mobilya beşik çok özendim ama sonradan pişman olan çok duyuyordum şimdi arkadaş verecek bana büyüyen mobilya beşik onuda sırf büyüyo diye istiyorum yoksa çok memnun olan duymadım bende hem büyüyo diye heöde yıllardır özendim diye kullanıcam bakalım

Tesekkur ederim canim ilk tig isi elbise denemem oldu, daha once amigurumi yapmisligim var bikac sekil ama elbise baya zor geldi bana ilk ve son oldu sanirim
Ben pek örgüden anlamıorum canım ama hırka başladım bakalım bitsinde atarım :) 1-2 de amigurumi ördüm sıkiğne kolay geldi yine ama onun dışında bişey bilmiorm zaten :)

Herkes aynısını söylüyor ama bende senin gibi mobilya beşiklere özeniyorum işte bi yandan güzel dursun diyorum istediğim olsun, bi yandan park beşik daha kullanışlı diyorum kararsızlık işte :) iyice düşüneyimde karar veririm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…