2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah kuzuya, bende dün yüzlerini göremedim. Krem ne verdi benim doktor birşey söylemedi bana.
Sağolasın canım sağlıkları yerinde olsunda biz bekleriz lansinoh al dedi. Başlarda haftada 2 kez ilerledikçe sıklaştıracağım. Çatladıktan sonra ne yapsan işe yaramaz öncesinde sürmeye başla dedi.

Sagol canim .Evet cok onemli icim rahatladi gercekten ulasilir olmasi lazim

Masallah prensese .Insan ne umutlarla gidiyor bizim tosbikler yuz gostermiyor :) Benimki de elini kulagina koymus yuzunu saklamis .
Yüz görümlüğü istiyor bizimkiler Sağlıklı olmaları daha önemli ama insan bekliyor merak ediyor. Bir dahaki kontrole inşallah

Evet canim kiz bebekler cok yukarda erkek bebkler asgida olur ben ogluma 7 aylik hamileyken karnim asagidaydi hep derlerdi dogum yakin mi karnin inmis bu gebeligimde ole asagida karnim
A ben tam tersi biliyorum erkek bebek yukarda olur diye. Hatta beni her gören erkek bebek çok belli midende taşıyorsun sanki diyor

A ben tam tersi biliyorum erkek bebek yukarda olur diye. Hatta beni her gören erkek bebek çok belli midende taşıyorsun sanki diyor
Iste hersey cok kesin olmadigi icin demekki farkedio canim cevremde gorduklerim yukarda olanlar kiz asagida olanlar erkekti

Banada herkes kız bebek diyorlar koltukta normal oturtamıyorum illa vuruyor mideme nasıl şeyse anlamadım karnın aynı kız bebek gibi diyorlar yok diyorum erkek pipiyi gördük yok diyorlar doktorlar yanılanilir tey allahım

Benimkilerde erkek ve göbek deliğinin üstünden vuruyorlar tekmeyi. Karnımda yukardan başlıyor

Canım demekki seninkiler baş pozisyonunda. Benimkiler hala kasıklarımı tekmeliyor makat gelişi ikiside. İnş değişirde normal doğurmayı denerim.

Canım demekki seninkiler baş pozisyonunda. Benimkiler hala kasıklarımı tekmeliyor makat gelişi ikiside. İnş değişirde normal doğurmayı denerim.
Benim biri aşağıda makat geliş, diğeri yukarıda. Ama gittiğim doktorlar ikiz olunca normali kabul etmiyo zaten. Vazgeçtim bende artık.

Benim biri aşağıda makat geliş, diğeri yukarıda. Ama gittiğim doktorlar ikiz olunca normali kabul etmiyo zaten. Vazgeçtim bende artık.

Yoo canım o bence doktorundan doktoruna değişiyor. Bağcılar eğitim araştırmada ikiz olup normal doğan bebekler var. Benim doktorumun tercihi ne hiç bilmiyorum ama ben yurtdışında doğurursam zaten bana sormayacaklar, normal doğurtmaya çalışıyorlarmış.

Benim yeni gittigim dr da ikizleri normal doğurtan dr olarak taniniyor .Gercekten yetenek ve tecrube meselesi .

Benimde bir tanesinin başı tam rahim ağzında ama benimde doktorum sanki hep sezaryen olacakmış gibi konuşuyor dün hedefimiz 35. Hafta dedi mesela bende niye 36 degilmiydi dedim. Önce 35 sonra 36 ama 35 e kendini hazirla dedi. Demek ki öyle sancı beklemek gibi bir durum olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…