- 22 Aralık 2017
- 2.098
- 1.694
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #27.921
2.5 ayin mi kaldi yani ooo saglikli gelsinler insallah canimBenimde bir tanesinin başı tam rahim ağzında ama benimde doktorum sanki hep sezaryen olacakmış gibi konuşuyor dün hedefimiz 35. Hafta dedi mesela bende niye 36 degilmiydi dedim. Önce 35 sonra 36 ama 35 e kendini hazirla dedi. Demek ki öyle sancı beklemek gibi bir durum olmayacak.
Evet yurtdışında bir sakınca gözükmüyorsa normal doğurtuyorlar ikizleri. Bu arada sen ne zaman çıkacaksın? Hamileliği anlayınca almıyor Amerika. Benim arkadaşımın eşi girememişti bir kaç sene önce. Yani işalah sana olmazda çok geçede bırakmayın bence.Yoo canım o bence doktorundan doktoruna değişiyor. Bağcılar eğitim araştırmada ikiz olup normal doğan bebekler var. Benim doktorumun tercihi ne hiç bilmiyorum ama ben yurtdışında doğurursam zaten bana sormayacaklar, normal doğurtmaya çalışıyorlarmış.
Ben 2 haftadır hastanedeyim çok fazla ikiz hamile ile karşılaştım. 30. Haftadan sonra çantayı hazırlayıp hazır olmakta fayda var. Ama tabi 38 leri görende var.Benimde bir tanesinin başı tam rahim ağzında ama benimde doktorum sanki hep sezaryen olacakmış gibi konuşuyor dün hedefimiz 35. Hafta dedi mesela bende niye 36 degilmiydi dedim. Önce 35 sonra 36 ama 35 e kendini hazirla dedi. Demek ki öyle sancı beklemek gibi bir durum olmayacak.
Benimde bir tanesinin başı tam rahim ağzında ama benimde doktorum sanki hep sezaryen olacakmış gibi konuşuyor dün hedefimiz 35. Hafta dedi mesela bende niye 36 degilmiydi dedim. Önce 35 sonra 36 ama 35 e kendini hazirla dedi. Demek ki öyle sancı beklemek gibi bir durum olmayacak.
Evet yurtdışında bir sakınca gözükmüyorsa normal doğurtuyorlar ikizleri. Bu arada sen ne zaman çıkacaksın? Hamileliği anlayınca almıyor Amerika. Benim arkadaşımın eşi girememişti bir kaç sene önce. Yani işalah sana olmazda çok geçede bırakmayın bence.
Arkadaşın eşinin valizinde çok fazla bebek malzemesi varmış. Şüphenmiş görevliler. Sen yanına çok bişi alma ordan alırsın nasıl olsa.Ben 29. Haftama bilet aldım. Bir aksilik olmazsa gideceğiz. Bana 30u geçirme dedi. Yalnız beni gören şimdiden 7-7,5 aylık sanıyor biz gidene kadar ne olurum bilmem. Artık oda kısmet alıp almadıkları.
Evet hiçbirşey koymayacağım bebekle ilgili. Dönüş biletinide 3 hafta sonrasına aldık.küçüçük göbüşlü annelerden sonra benimkinden utanıyorum vallaArkadaşın eşinin valizinde çok fazla bebek malzemesi varmış. Şüphenmiş görevliler. Sen yanına çok bişi alma ordan alırsın nasıl olsa.
Evet hiçbirşey koymayacağım bebekle ilgili. Dönüş biletinide 3 hafta sonrasına aldık.küçüçük göbüşlü annelerden sonra benimkinden utanıyorum valla
Çok tatlı olmuşlar annesiEvet hiçbirşey koymayacağım bebekle ilgili. Dönüş biletinide 3 hafta sonrasına aldık.küçüçük göbüşlü annelerden sonra benimkinden utanıyorum valla
Ayyy çok tatlı göbiş. Neden utanıyorsun canım bizimde ikiz olsa böyle olurdu çok normal ikiz göbişe göre. :)Evet hiçbirşey koymayacağım bebekle ilgili. Dönüş biletinide 3 hafta sonrasına aldık.küçüçük göbüşlü annelerden sonra benimkinden utanıyorum valla
Kulağa hoş geliyor canımKizlar ahmet talha nasil sizce telafuz olarak zor mu talha ismi
Ne utanacaksın canım maşallah çok güzel duruyor:) içinde bir mucize büyütüyorsn aksine gurur duy :)Evet hiçbirşey koymayacağım bebekle ilgili. Dönüş biletinide 3 hafta sonrasına aldık.küçüçük göbüşlü annelerden sonra benimkinden utanıyorum valla
41 kere maşallah canım çok tatlı görünüyorsun:)Bakıyorum bol bol göbüş paylasılmis hepinizin göbüsüne maşşallah buda benden gelsin ozamanEki Görüntüle 2128207
Canm o gobuste iki tane melek var tabiki biraz buyuk olucak gayet normal bence, hamile cekimi yapicaksan zaman kaybetme derim masaAllahEvet hiçbirşey koymayacağım bebekle ilgili. Dönüş biletinide 3 hafta sonrasına aldık.küçüçük göbüşlü annelerden sonra benimkinden utanıyorum valla
Tesekkur ederimm canmmKulağa hoş geliyor canım
Ne utanacaksın canım maşallah çok güzel duruyor:) içinde bir mucize büyütüyorsn aksine gurur duy :)
41 kere maşallah canım çok tatlı görünüyorsun:)
Foto acilmio canm
Maşallah kızlar hepiniz çok fitsiniz benim popo ve göbüs yarışıyor o yüzden arkayı kestim
Imgim den yükledim canım olmadı nerden yaptın senFoto acilmio canm
Canım hangi sehirde doktorunKizlar yeni drumuzla tanistik .Cok guzel ilgilendi.Demir hapim karin agrisi yapiyor diye degistirdi .Kalca agrisini sordum parol alabilirsin dedi .Her zaman mesajla kafana takilani sorabilirsin dedi .Benim istedigim buydu zaten.Mesela siddetli agrim oluyordu eski doktora ulasamiyordum numarasini kesinlikle vermiyordu.Mesai saatinde arayinca da sekreteri konuşuyor sinir oluyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?