2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2.5 ayin mi kaldi yani ooo saglikli gelsinler insallah canim

Evet yurtdışında bir sakınca gözükmüyorsa normal doğurtuyorlar ikizleri. Bu arada sen ne zaman çıkacaksın? Hamileliği anlayınca almıyor Amerika. Benim arkadaşımın eşi girememişti bir kaç sene önce. Yani işalah sana olmazda çok geçede bırakmayın bence.

Ben 2 haftadır hastanedeyim çok fazla ikiz hamile ile karşılaştım. 30. Haftadan sonra çantayı hazırlayıp hazır olmakta fayda var. Ama tabi 38 leri görende var.

Canım ikizler erken geliyorlar ve genelde büyümeleri belli bir haftada duruyor galiba. Çok strese giriyor anne karnında ama eğer herşey yolundaysa gittiği kadar gider haftalar. Ama bazı doktorlarda anne karnında çocuk strese girerde sıkıntı yaşanır tedirginliği ile hiç riske girmeyip seZeryan yapabilir. Hatta bazı annelerde 28. Haftadan sonra surfaktan iğnesi yapıyorlarki bebeğin akciğerleri erken doğuma karşı gelişmeye başlasın. İnşallah tüm anneler sağlıkla çok çekmeden acı yaşamadan kucağına alır bebeklerini.
Ben bu hafta devletteki doktoruma rahim ağzını ölçermisiniz dedim, neden kanaman yada suyunmu geliyor kasılmaların mı var dedi. Yoo ikiz ya dedim ölçeyim ama sıkıntın yoksa ölçmeye gerekte yok dedi. Riskler işte hep tedirginiz birşeylerden.

Ben 29. Haftama bilet aldım. Bir aksilik olmazsa gideceğiz. Bana 30u geçirme dedi. Yalnız beni gören şimdiden 7-7,5 aylık sanıyor biz gidene kadar ne olurum bilmem. Artık oda kısmet alıp almadıkları.

Ben 29. Haftama bilet aldım. Bir aksilik olmazsa gideceğiz. Bana 30u geçirme dedi. Yalnız beni gören şimdiden 7-7,5 aylık sanıyor biz gidene kadar ne olurum bilmem. Artık oda kısmet alıp almadıkları.
Arkadaşın eşinin valizinde çok fazla bebek malzemesi varmış. Şüphenmiş görevliler. Sen yanına çok bişi alma ordan alırsın nasıl olsa.

Arkadaşın eşinin valizinde çok fazla bebek malzemesi varmış. Şüphenmiş görevliler. Sen yanına çok bişi alma ordan alırsın nasıl olsa.
Evet hiçbirşey koymayacağım bebekle ilgili. Dönüş biletinide 3 hafta sonrasına aldık.küçüçük göbüşlü annelerden sonra benimkinden utanıyorum valla

Eklentiler

• IMG_9561.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_9562.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 103
Evet hiçbirşey koymayacağım bebekle ilgili. Dönüş biletinide 3 hafta sonrasına aldık.küçüçük göbüşlü annelerden sonra benimkinden utanıyorum valla
Çok tatlı olmuşlar annesi sağlıkla gelirler inşallah. Ben durmadan aynaya bakıyorum göbeğim büyüyor mu diye sanki her gittiğimde değişecek nasıl tatlı heyecanlar

Ayyy çok tatlı göbiş. Neden utanıyorsun canım bizimde ikiz olsa böyle olurdu çok normal ikiz göbişe göre. :)

Kizlar ahmet talha nasil sizce telafuz olarak zor mu talha ismi
Kulağa hoş geliyor canım
Ne utanacaksın canım maşallah çok güzel duruyor:) içinde bir mucize büyütüyorsn aksine gurur duy :)
Bakıyorum bol bol göbüş paylasılmis hepinizin göbüsüne maşşallah buda benden gelsin ozamanEki Görüntüle 2128207
41 kere maşallah canım çok tatlı görünüyorsun:)

Maşallah kızlar hepiniz çok fitsiniz benim popo ve göbüs yarışıyor o yüzden arkayı kestim
Eklenmedi sanırım niye olmuyor ki

Son düzenleme:
Canm o gobuste iki tane melek var tabiki biraz buyuk olucak gayet normal bence, hamile cekimi yapicaksan zaman kaybetme derim masaAllah

Canım hangi sehirde doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…