2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet cnm aynen ınş bebişler saglikli olsun da ben kızımda 63 64 le kaldım en son 81 de bıraktım tartılmayı :) :) hem yaz hem emzırme derken 6 ayda 65 oldum tekrar ama süt yapsın diye sürekli yemedim bol bol su içtim çok şükür ıkı sene dolu dolu emdi kızım bu sefer 70 le hamile kaldım şu an 77,5 İnş dikkat edip 12 kilo hedefliyorum:)

Evet ya

Bu sayfayi da takip ediyorum ama sormadim fiyat.Tesekkur ederim canim .Annen dikis biliyorsa ne güzel .
Annem aslında dikiş bilmiyor ama bu sene halkeğitimin dikiş kursuna başladı orda hocayla arkadaşlarıyla dikti herşeyi. Oğlumun şansına annemin kursa gittiği sene denk geldi :) o ouset örtüsünün aynı kumaşını seçmiştim ben. Ama artık dikemem yeter dedi dikmiyor.

Gunaydin kizlar. Yeni doktorumuzla tanışmaya gideceğiz birazdan .Sonra da Allah nasip ederse anneme .Kalkip hazirlanmaliyim.Dusundum de oglus dogunca onun da minik valizi mi olcak diye .Heyecanlandim
Olacak yaa inşallah. Hemde ne valiz, sen kendi çantanı unutacaksın onun eşyalarını düşünmekten.

Kol ağrısı bende çektim canım aynıydı senin gibi ama tek kolda olmuştu gece ağrıya dayanamayıp acile de gittim röntgen çekmek lazım dedi hamile olduğum için hiç bişey yapamadı kendi doktorumu aradım sıcak tut filan dedi. Iki günde geçti bidaha olmaz inşallah

İlkinde ne güzel zayıf hamile kalmışsınız bende 70le kaldım şuan 78im doğumdan sonra en çok kilo aldıran da o oluyor heralde zaten bunu ye süt yapar bunu da ye derken iyice şişiyorsun doğum yaza gelcek kısmetse bol bol sularımızı içeriz ne güzel emzirmişsiniz 2 sene bende başarabilirim inşallah sütüm gelir yeter bebeğime

Gunaydin kizlar. Yeni doktorumuzla tanışmaya gideceğiz birazdan .Sonra da Allah nasip ederse anneme .Kalkip hazirlanmaliyim.Dusundum de oglus dogunca onun da minik valizi mi olcak diye .Heyecanlandim
Kucuk mu ? Sizin valizler kuculcek onunki buyuycek canim valiz hazirlarken bi bakiodum dolabini bosaltmisim

Kızlar ben 9 kilo almışım ama doktorum kızmadı fiziki olarak gayet normal görünüyorsun sadece göbeğin çıkmış dedi. Zaten bu bebekler iri ve ikiz için normal durumdasın, kafanı takmana değmez dedi. Bende çok mutlu oldum ama tabi bu önümüzdeki iki hafta yinede tatlı yememeye çalışacağım.

Evet canim cok cokk normal senin ki hic dert etme

Bende 74 ile kaldım 80 vardim halım cok kotu. Fazla kılo almak isdemiyorum ilkinde yedim hep emzırınce zayıflarım dığe kızım emedi cok az emdi 4 aya kadar zoradım ama nafıle zaten emzırmeyı burakdıkdan sonra artık zayıflamak cok zorlaşıyor. Umarım bu emer, emzık etkıledi diye düşünüyorum acaba buna emzık vermesemi? Ne yapsam olmuyor bakakım.

Bende aynı durumdayım maalesef hala hamile olduğum belli değil. İkincisi için kesinlikle kilo vermem lazım
Benim hamile olduğumu anlıyorlar artık ama bazen eminde olamıyorlar geçen komşumuzla karşılaştık uzun zamandır görmemiştim hamileliğimden haberi yoktu bi göbeğime bi bana bakıyordu emin olamadı kilo mu aldı hamile mi bu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…