2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bana son trimester a girdiniz yazıyo kızlar... walla yaklaşıyo zaman çabuk geçiyor...

Kaldı 3 ay hayırlısı olsun, Allah hepimizi tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.

Kızlar günaydn şeker yüklemesindeym ictm bekliyorum insallah kusmam

Kötü mü o kadar tadı ya bende haftaya gidicem

isimler netleşti mi kızlar :) ????

Kartal olacak oğlumun adı inşallah hayırlısınla teyzoşları :)

• Benim de ağrı olmaya başladı. Hemen idrar tahlili yaptırdım gene enfeksiyon çıktı. İlaçla bir günde bütün acım sızım geçti. Bu hamilelikte ikinci oldu. Ama bir kere olunca tekrarlama olayı çok oluyormuş. Benim önceden de olurdu. Vücudum yatkın demek ki.

cok güzel bi isim Elif

cok güzel minik Derin sağlıkla gelsin :)
Hepimizin minikleri saglicakla dogar insallah
Ay sekerli su ama beni inanilmaz baydi zor tutuyorum kendimi

Avrupa yakasında hangi hastaneye gidiyorsun cnm bende avrupa yakasında oturuyorum doğum anadolu yakasında olacak.

sizce Elif'in yanına hangi isimler olur kızlar...
Kuzenimin ismi Elif Sena. Ben de çok beğeniyorum Elif ismini.
Kıvanç nasıl sizce kızlar? Doğru düzgün isim düşünemedik eşim çok istiyor ben eski soyadım olduğundan bi türlü emin olamıyorum. Yanına bi isim eklesek mi Yusuf Kıvanç gibi amaa soyadımız da uzun. Of çok kararsızım Kıvanç tek daha güzel uyuyor soyadımızla

Kıvanç ismi güzel bence, tek başına da çok anlamlı. Bazen ismin yanına eklemek istiyoruz ama tek daha iyi oluyor kullanımı açısından.

Kızlar size bişey sorucam balık tüketimine dikkat ediyormusunz her balığı yiyebiliyormusun? Mesela kalamar yemek sakıncalı mıdır bilginiz var mı?

Merhaba arkadaşlar,AVM gibi yerlere gidince x-ray kapısından geçiyor musunuz, zararlı mı değil mi bileniniz var mı

Kıvanç ismi gayet güzel bence canım kısa bi isimde değil tek başına kullanılabilir

Merhaba. Bana 12. Haftamda 75lik şeker yüklemesi yapıldı. Açlık 95 tokluk 1.saat 248 2.saat 194 çıktı. Şu an için açlık 89-90 tokluk 110-120-130 civarlarında çıkıyor. Bende de insülin direnci var ne yazık ki. Aklına gelebilecek herşey yasak. Meyve de sadece elma ve çeyrek ayvaya müsade var 115 kilo ile hamile kaldım şu an 102.9um

Günaydınlar

Canım yoksa kilitçioğlu'na mi gidiyorsun?

Teşekkürler. 69.90a buldum g.gidiyor da canım bana uygun geldi, bugün gelicek kargodan.
Evet canım fiyatı bayağı uygunmus
Benim baktığım ergonomik kanguru yeni doğan aparatı falan var kızımda normal kanguru kullanmıştım ama ne o ne ben rahat etmedik bunu çok araştırdım kullananlar çok memnun ama fiyatı 250 civarı fazla geliyor bakalım artık karar vermedim daha

Kızlar size bişey sorucam balık tüketimine dikkat ediyormusunz her balığı yiyebiliyormusun? Mesela kalamar yemek sakıncalı mıdır bilginiz var mı?
Mevsiminde balık tuketmek önerilerken dip balıkları önerilmiyor cıva, ağır metal çokluğundan,bu yıl kış olmadığından balıklar da iyi değildi ben pek yemedim internette kalamar yenilebilir yaziyor

Dip balığı yasak canım yüksek oranda cıva bulunuyor bu da saglığa zararlı. Kalamar midye gibi kabuklu kabuksuz deniz canlıları da yasak çünkü onlar da dipte veya durağan yaşıyorlar. Aynı zamanda bebek doğduktan sonra emzirirken ve çocuğunuzu beslerken de yasaklı bunlar.

Kanguruda bebeğin büyüdükçe bacaklar sarktığı için önermiyorlar artık kalça çıkıklığı olabilirmiş diye ama sling kullananlar çok rahat ettiklerini söylüyorlar ben de denicem bakalım artık çok para değil nasılsa canım kullansam daha net tavsiye verebilirdim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…