- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.201
bana son trimester a girdiniz yazıyo kızlar... walla yaklaşıyo zaman çabuk geçiyor...
Kızlar günaydn şeker yüklemesindeym ictm bekliyorum insallah kusmam
isimler netleşti mi kızlar :) ????
Benim de ağrı olmaya başladı. Hemen idrar tahlili yaptırdım gene enfeksiyon çıktı. İlaçla bir günde bütün acım sızım geçti. Bu hamilelikte ikinci oldu. Ama bir kere olunca tekrarlama olayı çok oluyormuş. Benim önceden de olurdu. Vücudum yatkın demek ki.bende de oluyor hatta geçen baya çoktu dr gittim idrar yolu enfeksiyonundan başka birşey demedi drsebebini bende merak ediyorum, uzun süre yattım dinlendim 2 gün bugün işe geldim yine başladı ,ayakta durmamı istemiyor hiç ,sebebi ne acaba??
bizde hala net birşey yok sadece Elif ismi var... belki yanına bir isim daha olucak... ama bişi bulamaz isek Elif olcak pıtırcığım
Internette anlamı zor güçlü dayanıklı yazıyor.ama sahabe ismi musab bin umeyr in ismi r.a.Allah ım şehitliğini kabul eylesinanlamı nedir ? duymadım daha önce
Hepimizin minikleri saglicakla dogar insallahcok güzel bi isim Elif
cok güzel minik Derin sağlıkla gelsin :)
Ay sekerli su ama beni inanilmaz baydi zor tutuyorum kendimiKaldı 3 ay hayırlısı olsun, Allah hepimizi tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.
Kötü mü o kadar tadı yabende haftaya gidicem
Kartal olacak oğlumun adı inşallah hayırlısınla teyzoşları :)
Avrupa yakasında hangi hastaneye gidiyorsun cnm bende avrupa yakasında oturuyorum doğum anadolu yakasında olacak.bende eski dr devam edeceğim Anadolu yakasında oturuyorum doğum avrupa da yapacağım hiç başka dr ile aklımı karıştırmaya gerek yok die düşündüm ilk doğumda gayet memnun kaldım dr dan nazımda geciyor hayırlısı artık bi sorun temmuz ilk hafta 3 gün yok inş o 3 gün içinde gelmez:)
Bence yeterli ama bazıları 3 takım olsun diyor ben bi takım 3lu pijama aldim bi takım gecelik alcam yine bi pijama takimi alcam uygun fiyatlı olanlardanGünaydın kızlar
Kendime 1 takum gecelik 1 takım pijama alsam yeterli mi sizce
Sanki bizi cok seviyor da adini koyuyoruz istek
k.peder ne alaka ya :/
Kpeder ismini istiyor esimAa.ne kadar güzel ya.
ilk ne düşünüyorsun isim olarak.
Ama ben eşini ikna edemiyorum.o başka isim düşünüyor.
Kuzenimin ismi Elif Sena. Ben de çok beğeniyorum Elif ismini.sizce Elif'in yanına hangi isimler olur kızlar...
Kuzenimin ismi Elif Sena. Ben de çok beğeniyorum Elif ismini.
Kıvanç nasıl sizce kızlar? Doğru düzgün isim düşünemedik eşim çok istiyor ben eski soyadım olduğundan bi türlü emin olamıyorum. Yanına bi isim eklesek mi Yusuf Kıvanç gibi amaa soyadımız da uzun. Of çok kararsızımKıvanç tek daha güzel uyuyor soyadımızla
Ben geçiyorum canım hamileyim deyince tamam diyolar sende geçme benceMerhaba arkadaşlar,AVM gibi yerlere gidince x-ray kapısından geçiyor musunuz, zararlı mı değil mi bileniniz var mı
Kıvanç ismi gayet güzel bence canım kısa bi isimde değil tek başına kullanılabilir
Kuzenimin ismi Elif Sena. Ben de çok beğeniyorum Elif ismini.
Kıvanç nasıl sizce kızlar? Doğru düzgün isim düşünemedik eşim çok istiyor ben eski soyadım olduğundan bi türlü emin olamıyorum. Yanına bi isim eklesek mi Yusuf Kıvanç gibi amaa soyadımız da uzun. Of çok kararsızımKıvanç tek daha güzel uyuyor soyadımızla
Zararlı değil diyenler var ama ben geçmiyorum. Yan taraftan giriyorum.Merhaba arkadaşlar,AVM gibi yerlere gidince x-ray kapısından geçiyor musunuz, zararlı mı değil mi bileniniz var mı
Merhaba. Bana 12. Haftamda 75lik şeker yüklemesi yapıldı. Açlık 95 tokluk 1.saat 248 2.saat 194 çıktı. Şu an için açlık 89-90 tokluk 110-120-130 civarlarında çıkıyor. Bende de insülin direnci var ne yazık ki. Aklına gelebilecek herşey yasak. Meyve de sadece elma ve çeyrek ayvaya müsade var 115 kilo ile hamile kaldım şu an 102.9umSelamlar senin sekerin kaç çıkmıştı.seker yükleme testi yaptirmadim ben sadece açlık tokluk bakıyorum.kontrol altında.bugun doktoruma dondurma yiyebilir miyim die sordum.insulin direncim var çünkü.yedikten 1 saat sonra ölçtüm 151 cıktı : ( insülin kullanmak istemiyorum ben de.
Evet canım fiyatı bayağı uygunmusGünaydınlar
Canım yoksa kilitçioğlu'na mi gidiyorsun?
Teşekkürler. 69.90a buldum g.gidiyor da canım bana uygun geldi, bugün gelicek kargodan.
Mevsiminde balık tuketmek önerilerken dip balıkları önerilmiyor cıva, ağır metal çokluğundan,bu yıl kış olmadığından balıklar da iyi değildi ben pek yemedim internette kalamar yenilebilir yaziyorKızlar size bişey sorucam balık tüketimine dikkat ediyormusunz her balığı yiyebiliyormusun? Mesela kalamar yemek sakıncalı mıdır bilginiz var mı?
Kızlar size bişey sorucam balık tüketimine dikkat ediyormusunz her balığı yiyebiliyormusun? Mesela kalamar yemek sakıncalı mıdır bilginiz var mı?
Evet canım fiyatı bayağı uygunmus
Benim baktığım ergonomik kanguru yeni doğan aparatı falan var kızımda normal kanguru kullanmıştım ama ne o ne ben rahat etmedik bunu çok araştırdım kullananlar çok memnun ama fiyatı 250 civarı fazla geliyor bakalım artık karar vermedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?