- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.221
Gecmiyorum bugune kadar niye geçmiyorsun diyen cikmadi .Okulda da fotokopi cihazindan uzak duruyorum .Merhaba arkadaşlar,AVM gibi yerlere gidince x-ray kapısından geçiyor musunuz, zararlı mı değil mi bileniniz var mı
Ben geçmiyorum yan taraftan geciyorumMerhaba arkadaşlar,AVM gibi yerlere gidince x-ray kapısından geçiyor musunuz, zararlı mı değil mi bileniniz var mı
Evet canım öyle söylüyorlar bakalım sen bunu dene bakalım ben de diğerini tecrübelerimizi paylaşırız:)Kanguruda bebeğin büyüdükçe bacaklar sarktığı için önermiyorlar artık kalça çıkıklığı olabilirmiş diye ama sling kullananlar çok rahat ettiklerini söylüyorlar ben de denicem bakalım artık çok para değil nasılsa canım kullansam daha net tavsiye verebilirdim size
İsim konusu ne zormuş ya ben meva olsun diyorum anlamı çokzgüzel eşim lina olsun diyo bakalım siz ne koycaksnzisimler netleşti mi kızlar :) ????
Canım biz en büyük abimizin park beşiğini kullanıcaz 70*120 ölçüleri ilk oğlum 3.5 ikinci oğlum 4.5 yaşına kadar yattı en alta kadar indiği için sıkıntı olmuyo hem kendi girip çıkabiliyor beşiğine 4,5 yaşından sonra yatak aldık şimdi ona yatıyorkızlar 10 gündür beşik bakıyorum 60x120 yada 70x130 ama iki yaşına kadar kullanabileceği birşeyede bin küsür lira vermek istemiyorum. siz nerelerden aldınız beşiklerinizi
Canım benim doktorum Gülhan Cengiz özel muayenesi var fatih teGünaydınlar
Canım yoksa kilitçioğlu'na mi gidiyorsun?
Teşekkürler. 69.90a buldum g.gidiyor da canım bana uygun geldi, bugün gelicek kargodan.
Bende öyleyim işte canım dün sabah biseyim yoktu ama çarşıya gidip dolaştım aksam evin icinde zor yürüyodum. Hiç bende ayakta durup dolaşmaya gelemiyorumbende de oluyor hatta geçen baya çoktu dr gittim idrar yolu enfeksiyonundan başka birşey demedi drsebebini bende merak ediyorum, uzun süre yattım dinlendim 2 gün bugün işe geldim yine başladı ,ayakta durmamı istemiyor hiç ,sebebi ne acaba??
Ayy canım hakkaten 27 hafta olmuşsun eğer sezaryen olursan 11 Haftan kalmış senin 7 haftalardan bahsediyorduk şimdi kalan haftalardan maşallah sağlıkla gelsin hepsi inşallahbana son trimester a girdiniz yazıyo kızlar... walla yaklaşıyo zaman çabuk geçiyor...
saol kuzu inşallah normal olsun istiyorum... sezeryan hiç düşünmedim düşünmekte istemiyorum nedense... ben normale alışkınım :) ama hakkaten az kaldı heyecan dolu günler bizi bekliyorAyy canım hakkaten 27 hafta olmuşsun eğer sezaryen olursan 11 Haftan kalmış senin 7 haftalardan bahsediyorduk şimdi kalan haftalardan maşallah sağlıkla gelsin hepsi inşallah
Biz Toprak Arden koyacağız inş canım değişmezse :)isimler netleşti mi kızlar :) ????
Benim babamın ve kayınpederimin ismi aynı hüseyin ama koymayacağız. Hatta benim kardeşlerimin kayınpederleri de hüseyin :) onlar koysun di mi :)Hayir maalesef .1.ismi kpeder ismi
2.ben koycam
Kalamar yemiyorum ama normaldede sevdigim bisey degildir zaten. Ağır metal olmayan ve mevsimi olan seyleri yemeye özen gösteriyorum ben canm. Geçen hafta hic yememisim farkettimde onun dışında haftada 2defa yemeye calısıyodum.Kızlar size bişey sorucam balık tüketimine dikkat ediyormusunz her balığı yiyebiliyormusun? Mesela kalamar yemek sakıncalı mıdır bilginiz var mı?
Zararlı değil diyenler oluo ama ben geçmiyorum yinedeMerhaba arkadaşlar,AVM gibi yerlere gidince x-ray kapısından geçiyor musunuz, zararlı mı değil mi bileniniz var mı
Canım normalde hamilelerin geçmemesi girmemesi gereken yerlerde zaten yazı oluyor ben oradakigörevliye sormuştum geçilebilir ama siz bilirsiniz vücutta sadece metal arıyor bu cihazlar demişti genelde radyasyon yayan yerler yasak hastanelerde röntgen emar bölümleri falan bilmiyorum sakınca yok gibi bence ama siz bilirsiniz doktorunuza sorun benceMerhaba arkadaşlar,AVM gibi yerlere gidince x-ray kapısından geçiyor musunuz, zararlı mı değil mi bileniniz var mı
Evet cinsiyeti öğrendiğimizden beri öyle sesleniyoruzisimler netleşti mi kızlar :) ????
Büyük balık yememeye çalışıyorum cıva birikimi fazla olduğundan. Sardalya ve somon yiyorum genelde. Omega ve yağ bakımından en zengin balık bunlar. Kabuklu yememiz gerekiyor diye biliyorum.Kızlar size bişey sorucam balık tüketimine dikkat ediyormusunz her balığı yiyebiliyormusun? Mesela kalamar yemek sakıncalı mıdır bilginiz var mı?
cbm ayni haftadayiz seninle ... sendede arada sol kasikda kramp oluyormu mesela bubaralar hareketleri azaldi uyusuklasti oglum benim bahar carpti sanirim sen de durum nasilsaol kuzu inşallah normal olsun istiyorum... sezeryan hiç düşünmedim düşünmekte istemiyorum nedense... ben normale alışkınım :) ama hakkaten az kaldı heyecan dolu günler bizi bekliyor
Evet bizimki kesinleştiisimler netleşti mi kızlar :) ????
Yeterli oluyor genelde canım ben hastane çantasına iki takım koymuştum diğeri lazım olmadı ama olabilirdi yani bişeyler bulaşır bebek üstüne kusar falanGünaydın kızlar
Kendime 1 takum gecelik 1 takım pijama alsam yeterli mi sizce
Kıvanç çok güzel canım çok beğendim ben tek başına da anlamlı bence
Kuzenimin ismi Elif Sena. Ben de çok beğeniyorum Elif ismini.
Kıvanç nasıl sizce kızlar? Doğru düzgün isim düşünemedik eşim çok istiyor ben eski soyadım olduğundan bi türlü emin olamıyorum. Yanına bi isim eklesek mi Yusuf Kıvanç gibi amaa soyadımız da uzun. Of çok kararsızımKıvanç tek daha güzel uyuyor soyadımızla
Canim doktorum beni balık konusunda hiç uyarmadı kalamar da canım çekti ve yedim yeter ki iyi pişmiş olsun çok tuketmemek kaydıyla yenilebilir benceKızlar size bişey sorucam balık tüketimine dikkat ediyormusunz her balığı yiyebiliyormusun? Mesela kalamar yemek sakıncalı mıdır bilginiz var mı?
Ben de geçmiyorum geçen görevli sordu niye gecmedin iz hamileyim dedim hı tamam o zaman soramadım pek belli olmuyor kilo mu hamilelik mi dedi ben şok oldum sonra ekledi geçen bir bayan geçmemiş hamile misin maşallah falan demiş meğer kadininki kiloymus söylenmiş falan:)Gecmiyorum bugune kadar niye geçmiyorsun diyen cikmadi .Okulda da fotokopi cihazindan uzak duruyorum .
Bayıldım bu isme çok güzel..Biz Toprak Arden koyacağız inş canım değişmezse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?