2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar,AVM gibi yerlere gidince x-ray kapısından geçiyor musunuz, zararlı mı değil mi bileniniz var mı
Gecmiyorum bugune kadar niye geçmiyorsun diyen cikmadi .Okulda da fotokopi cihazindan uzak duruyorum .

Evet canım öyle söylüyorlar bakalım sen bunu dene bakalım ben de diğerini tecrübelerimizi paylaşırız:)

kızlar 10 gündür beşik bakıyorum 60x120 yada 70x130 ama iki yaşına kadar kullanabileceği birşeyede bin küsür lira vermek istemiyorum. siz nerelerden aldınız beşiklerinizi
Canım biz en büyük abimizin park beşiğini kullanıcaz 70*120 ölçüleri ilk oğlum 3.5 ikinci oğlum 4.5 yaşına kadar yattı en alta kadar indiği için sıkıntı olmuyo hem kendi girip çıkabiliyor beşiğine 4,5 yaşından sonra yatak aldık şimdi ona yatıyor

Bende öyleyim işte canım dün sabah biseyim yoktu ama çarşıya gidip dolaştım aksam evin icinde zor yürüyodum. Hiç bende ayakta durup dolaşmaya gelemiyorum

Ayy canım hakkaten 27 hafta olmuşsun eğer sezaryen olursan 11 Haftan kalmış senin 7 haftalardan bahsediyorduk şimdi kalan haftalardan maşallah sağlıkla gelsin hepsi inşallah
saol kuzu inşallah normal olsun istiyorum... sezeryan hiç düşünmedim düşünmekte istemiyorum nedense... ben normale alışkınım :) ama hakkaten az kaldı heyecan dolu günler bizi bekliyor

Kızlar size bişey sorucam balık tüketimine dikkat ediyormusunz her balığı yiyebiliyormusun? Mesela kalamar yemek sakıncalı mıdır bilginiz var mı?
Kalamar yemiyorum ama normaldede sevdigim bisey degildir zaten. Ağır metal olmayan ve mevsimi olan seyleri yemeye özen gösteriyorum ben canm. Geçen hafta hic yememisim farkettimde onun dışında haftada 2defa yemeye calısıyodum.

Merhaba arkadaşlar,AVM gibi yerlere gidince x-ray kapısından geçiyor musunuz, zararlı mı değil mi bileniniz var mı
Zararlı değil diyenler oluo ama ben geçmiyorum yinede

Kızlar şeker testimde aç karnina 83. 1 saat sonra 133. 2 saat sonrada 121 çıktı sorun yok. Ama şunu sorcam aile hekimliģinde yaptrdm sizlerede parmaktan kanla aletle mi yapıldı?

Canım normalde hamilelerin geçmemesi girmemesi gereken yerlerde zaten yazı oluyor ben oradakigörevliye sormuştum geçilebilir ama siz bilirsiniz vücutta sadece metal arıyor bu cihazlar demişti genelde radyasyon yayan yerler yasak hastanelerde röntgen emar bölümleri falan bilmiyorum sakınca yok gibi bence ama siz bilirsiniz doktorunuza sorun bence

Kızlar size bişey sorucam balık tüketimine dikkat ediyormusunz her balığı yiyebiliyormusun? Mesela kalamar yemek sakıncalı mıdır bilginiz var mı?
Büyük balık yememeye çalışıyorum cıva birikimi fazla olduğundan. Sardalya ve somon yiyorum genelde. Omega ve yağ bakımından en zengin balık bunlar. Kabuklu yememiz gerekiyor diye biliyorum.

saol kuzu inşallah normal olsun istiyorum... sezeryan hiç düşünmedim düşünmekte istemiyorum nedense... ben normale alışkınım :) ama hakkaten az kaldı heyecan dolu günler bizi bekliyor
cbm ayni haftadayiz seninle ... sendede arada sol kasikda kramp oluyormu mesela bubaralar hareketleri azaldi uyusuklasti oglum benim bahar carpti sanirim sen de durum nasil

isimler netleşti mi kızlar :) ????
Evet bizimki kesinleşti
Damla koyacaz inşallah kızım öyle istedi pek de kararlı eşim çok beğendi ben ikna olamadım daha yanına isim bakıyorum ama ne uyar bilmiyorum :)

Günaydın kızlar
Kendime 1 takum gecelik 1 takım pijama alsam yeterli mi sizce
Yeterli oluyor genelde canım ben hastane çantasına iki takım koymuştum diğeri lazım olmadı ama olabilirdi yani bişeyler bulaşır bebek üstüne kusar falan
Kıvanç çok güzel canım çok beğendim ben tek başına da anlamlı bence
Canim doktorum beni balık konusunda hiç uyarmadı kalamar da canım çekti ve yedim yeter ki iyi pişmiş olsun çok tuketmemek kaydıyla yenilebilir bence

Gecmiyorum bugune kadar niye geçmiyorsun diyen cikmadi .Okulda da fotokopi cihazindan uzak duruyorum .
Ben de geçmiyorum geçen görevli sordu niye gecmedin iz hamileyim dedim hı tamam o zaman soramadım pek belli olmuyor kilo mu hamilelik mi dedi ben şok oldum sonra ekledi geçen bir bayan geçmemiş hamile misin maşallah falan demiş meğer kadininki kiloymus söylenmiş falan:)
Biz Toprak Arden koyacağız inş canım değişmezse :)
Bayıldım bu isme çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…