2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayşe öner in kitabını bende okuyorum. Gerçekten güzel açıklayıcı

Olur mu öyle saçmalık.her hafta bazen.iki günde bir girdim ultrasona.zararlı olsa doktor sokmaz.kaldı ki 15 gün yakin bir zaman degil ki
Aynen öyle yakın bi zaman değil parada almasa gam yemicem de üstalik haryer radyasyon bugün moralim bozuk çok gerçekten saçma. Üstalik kadında çok dindar bi kadın 68 yaşında

Bunu duyduğum çok iyi oldu çankü ben yeterince uyarıyorum yağ sürerken daha dikkatli olalım o zaman teşekkürler bilgi için

Günde 3 lt su tuketiyorum daha ne kadar içebilirim ki meyve de yiyorum cnm bakalim akşam doktorumu arayacagim
Ben de aynı sorunu yaşamıştım ilk haftalarda, hem de çok şiddetli doktorum kramplar için verdiğim magnezyum desteği onu da çözecek demişti, gerçekten öyle oldu.. kullanmıyorsanız doktorunuza danışın derim.

Gunaydin kizlar esim grip oldu insallah bana gecmez ya cok korkuyorum .Oturma odasinda yatcakti gönlüm razi gelmedi .

Doktorumu akşam aradım cnm telefonda ilaç söyledi bana onu kullan dedi duphalac diye bi ilaç bugün onu alicam birde akşamları marul salatası ye dedi zeytinyağı dökerek. Çaydan türk kahvesinden uzak dur dedi bakalim

Hayırlı olsun canım ben de uzun zamandır bunu araştırıyorum almayi düşünüyorum
Şu an aklımda momfort baby ama bakalım
Fiyatını öğrenebilir miyim

o zaman senin 9 haftan kaldı doğuma canım ayy çok yakınlaşmış ,sağlıkla sihatle gelsin minikler

günaydın kızlar benimde cuma günü şeker yüklemem hazırlıklarım bitti gibi cok az şey kaldı bi Eminönü yapıcam o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…