2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cbm ayni haftadayiz seninle ... sendede arada sol kasikda kramp oluyormu mesela bubaralar hareketleri azaldi uyusuklasti oglum benim bahar carpti sanirim sen de durum nasil
ya kramp değil ama ara sıra bi ağrılar giriyo kasıklarıma belime normal bunlar... hareketlere gelince bazen bişiler yapıyo kal geliyo yani o derece canımı yakıyo eşşek

Merhaba canım bişey sorcam sana. Ben de bugün lansinoh kremden aldım. Ne kadar zaman önceden kullanmak gerek acaba? Sen faydasını görmüşsün nasıl kullandın acaba?
Merhaba canım ben doğumdan sonra emzirirken kullandım canım

saol kuzu inşallah normal olsun istiyorum... sezeryan hiç düşünmedim düşünmekte istemiyorum nedense... ben normale alışkınım :) ama hakkaten az kaldı heyecan dolu günler bizi bekliyor
Ay çabuk geçsin :) bu gece ruyamda gördüm doğum yapmışım ve bebegimi emziriyordum sabah uyandım etkisinden cikamamisim bi an once dogsunlar inşallah

Peki ne yiyosun canim yaaa

Izgara köfte, tavuk ,balık,salata ,yoğurt,pırasa, lahana (bulgursuz,pirinçsiz kapuska), yumurta vs bakliyatlarda yasak karnabahar ve brokoli kokusundan dolayı yiyemedim hiç. Çok zor geçiyor
Ay canim allah yardimcin olsun aslında hepimizin dikkat etmesi lazimda istee biz yapamioruz orasi ayri doguma kadar bole gidicek ozaman

Ay canim allah yardimcin olsun aslında hepimizin dikkat etmesi lazimda istee biz yapamioruz orasi ayri doguma kadar bole gidicek ozaman
Evet böyle gidecek maalesef. Önümüzün yaz olması dolayısıyla biraz umutluyum. Yaz sebzelerini severim en azından salata yerim bol bol. Vallahi boşverin kiloyu, tadını çıkarın. Herhangi bir sağlık probleminiz yoksa yiyin için. Benim kendi hatam tedavime ve diyetime dikkat etmedim gebelik öncesi. Şimdide bebek etkilenmesin diye mücadele veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…