2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizinde kasiklarinizin alt kisminda agri oluyomu özellikle yürürken ayağa kalkinca filan. Bu aralar böyle ağrı başladı korkuyorum. Idrar yolu enfeksiyonum vardi o mu artti acaba

bende de oluyor hatta geçen baya çoktu dr gittim idrar yolu enfeksiyonundan başka birşey demedi dr sebebini bende merak ediyorum, uzun süre yattım dinlendim 2 gün bugün işe geldim yine başladı ,ayakta durmamı istemiyor hiç ,sebebi ne acaba??

bende eski dr devam edeceğim Anadolu yakasında oturuyorum doğum avrupa da yapacağım hiç başka dr ile aklımı karıştırmaya gerek yok die düşündüm ilk doğumda gayet memnun kaldım dr dan nazımda geciyor hayırlısı artık bi sorun temmuz ilk hafta 3 gün yok inş o 3 gün içinde gelmez:)

bende de oluyordu idrar kültürü istedi birde magnezyum ilacı verdi 3-4 gündür rahat ettim

Aa.ne kadar güzel ya.
ilk ne düşünüyorsun isim olarak.
Ama ben eşini ikna edemiyorum.o başka isim düşünüyor.

Bende musab ismini istiyorum
Eşim farklı isimler düşünüyor
Hepsine bahane buluyor.
Esimin istedikleri
Miraç muhammed bedirhan
Benim istediklerm
Musab eymen alp muhammed miraç

Günaydınlar

Aynen öyle yakın bi zaman değil parada almasa gam yemicem de üstalik haryer radyasyon bugün moralim bozuk çok gerçekten saçma. Üstalik kadında çok dindar bi kadın 68 yaşında
Canım yoksa kilitçioğlu'na mi gidiyorsun?
Hayırlı olsun canım ben de uzun zamandır bunu araştırıyorum almayi düşünüyorum
Şu an aklımda momfort baby ama bakalım
Fiyatını öğrenebilir miyim

Teşekkürler. 69.90a buldum g.gidiyor da canım bana uygun geldi, bugün gelicek kargodan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…