2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

walla ben yiyorum herşeyi bi sıkıntım da yok şükür en son 10 kilo almıştım aldırışta etmiyorum yeter ki bebişim sağlıklı olsun kilo verilir elbet...

acayip tatlıya düşkün oldum mesela normalde sevmezdim ama şimdi hergün ya çikolata ya tatlı bişiler yiyorum canım istiyor napiim yemeyeyim mi

kıvanç tek daha güzel bence

Bugun ilk kez hamile gibi giyindim .Yani su ana kadar trikolarim oluyordu kilo almadigim icin .Geçen gün 2 3 tane hamile tunik almistim onlardan birini giydim .Hamile oldugumu bilmeyen biri ayy üstündeki cok guzelmis nerden aldin dedi .Soyledim anlamadi hamile oldugumu ben de bakayim dedi iyi bak dedim

Bende öyle valla tatlıya düştüm hamilelikte, hiçbirşey bulamasam bisküvi çikolata yiyorum zaten iş yerinde başka ne bulupta yiyeyim

Teşekkür ederim canım bir tane daha çeşit bakıyorum ama en azından birini almış oldum aradan çıktı. Son anda karar vermem daha zor olacaktı.
Ben de bunlari seviyorum. Belki bunlardan yaptırırım. Bu sayfa ınstagramda arkadasimin
bakmak isteyen olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…