2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya ben hiç sepet beşik almayı düşünmemiştim, bu aralar sıkışığız ödemelerimiz var ne kadar az masraf yaparsam o kadar iyi benim için. Kendimi daha önemli ihtiyaçlar için tutuyorum. arkadaşımda beyaz ahşap sepet beşik varmış, sana vereyim dedi yepyeni duruyor. Ama uyku seti yokmuş başkasına vermiş. Internetten baktım sepet beşiklerin uyku setleri 160 tlden başlıyor 200-300 tlye doğru ilerliyor. O kadar verebilir miyim bilmiyorum ama diktirsem falan daha mı ucuza gelir yada daha uyguna nerden bulabilirim fikriniz var mı

Eger besigi ücretsiz vercekse alirsin uyku seti daha zaman var .Sepet besikler 500 600 den basliyor.Olmazsa kendi aldigin veya alacagin beşiğin icini sonra doldurursun ilk etapta sepeti kullanacagin icin .

Cnm uyguna satan mağazalar var arastirdinmi hiç

Kızlar bebegım hep aşağı vuruyor ya normalde hep yukarı vururdu bugün sabahtan berı aşağı vuruyor onuda ayaktayken hıssetmıyorum ancak uzanınca bebegım aşağı ınmıs olabılırmı ya ?

Kızlar bebegım hep aşağı vuruyor ya normalde hep yukarı vururdu bugün sabahtan berı aşağı vuruyor onuda ayaktayken hıssetmıyorum ancak uzanınca bebegım aşağı ınmıs olabılırmı ya ?
Benimde genelde hep aşağı vuruyor arada üst tarafa vuruyor

Benm asagi yukari ortaya karisik biseyler yapio bence inmemistr benm kontrolde sorun yoktu boylari uzuo normaldr

Kızlar pijama takimi olarak bunu aldim beyaz rengini, gecelik olarak spor alicam bugün resmini atmistim buraya sizce bu takım nasıl?

Eklentiler

• 20180327_184454.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 122
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…