2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eger besigi ücretsiz vercekse alirsin uyku seti daha zaman var .Sepet besikler 500 600 den basliyor.Olmazsa kendi aldigin veya alacagin beşiğin icini sonra doldurursun ilk etapta sepeti kullanacagin icin .
Bana beşik için bi fiyat vermedi canım ama ben yine de veririm sonuçta oda para vermiş eğer almazsa da çocuğuna hediye alırım diye düşündüm. Bide mağazalara bakayım bakalım uygun fiyata bulabilecekmiyim
Cnm uyguna satan mağazalar var arastirdinmi hiç
yok canım sadece internetten baktım bugün hiç mağazaları gezmedim. Normal uyku setleriyle bu farklıdır sanırım boyutları farklı bulabilir miyim mağazalarda emin değilim ama bi bakıcam bakalım

kızlarr ya ben aşırı kaşınıyorum bugün.çatlamasam bari

Benımde her yere vuruyordı canı. Bugün hehep aşağı vuruyor canım ya hıc yukarı vurmadı
Bugun benimkide aşağlara vurdu bende aynısını düşündüm ama korkulacak bişy değildir inşallah. Çünkü gebelik takviminde yazıyordu üst tarafa alt tarafa vurması çok normalmiş.

Insallah sıkıntısız atlatırız.sabah açlık 82 tokluk 75 cıktı benim de.dün bir dondurma deneyimi 1 saat sonra ölçtüm 151 cıktı şekerim.tatli yememem gerekiyor.bende de kilo bolca var maalesef

Günaydın kızlar. Benimde kıpır kıpır olan kızım dünden beri çok az hareket ediyor pazartesi günü hastaydım yattım hep acaba o mu etkiledi pazartesi kıpırdıyordu dün çok az bir kaç damar atması gibi tekme mi hıçkırığı mı artık onu hissettim o kadar normal mi acaba? Bugünde az hareket ederse sağlık ocağına kalp atışlarını dinlemeye gidicem artık

Günaydın bayanlar.dun doktora göründüm bebeğim tersti su an normal duruşunda dedi.ama bu sürekli değişir dedi.
normal ters olur ters normal olur dedi.
26 haftadan sonra normale döner dedi.
sanirim yine dönmüş.
Kasiklarimda gibi yine.

Benimde bazen öyle oluyor canım muhtemelen pozisyonu değiştiği için sz hissediyoruz, sen yinede git sağlık ocağına için rahat eder hem

Benimde bazen öyle oluyor canım muhtemelen pozisyonu değiştiği için sz hissediyoruz, sen yinede git sağlık ocağına için rahat eder hem
Bugün de kıpırdamazsa gidicem bakalım canım napıyo yaramaz korkutuyor annesini. Şuan hafif hafif oynaşıyor ama

Günaydın kızlar, ben oğlumla görüşemeyeli 1.5 ay oldu artık dayanamıyorum. Doktor aslında martın 20 sinde gel dedi ama şeker yüklemesi için 25 hafta içinde olmak daha sağlıklı sonuç verir diye duydum beklemeye karar verdim bu hafta gidecektik ki memlekete geldim pazartesiye erteledik randevuyu. Çok hareketli olunca biraz ondan içim rahat ama artık özlediiim

Günaydın kızlar affınıza sığınarak bişe sorucam cinsel hayatlar nasıl özellikle benim gibi önceden kanaması olanlar. Plasenta sıkıntısı çeken arkadaşlar normale döndünüz mü ? Sağolsun doktor beni muayene edemediği için onuda soramadım ne yapıyım diye eşimle kanki olduk artık zaten üç günde bir yanyana yatıyoruz eve gel diye tutturdu Sıkıntı yaşamayan arkadaşlar nasıl peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…