2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı durum bende de var annem izin vermiyor kestirmeme
ben içimemi doğdı bilmem saçlarım baya uzundu kestirdim ve 1 ay sonra hamile kaldım o yönden rahatım daha yeni istediğim boyuta geldi hatta bende birde ırsi beyazlar var saçlar siyah beyaz oldu hiç takmıyorum zaten gri moda aynı öle duruo

Benim bi arkadaşım dağıttı hala kokuyor 3 ay kadar oldu sanırım :)
O iyiymiş o zaman canım hemen geçmesin de o kadar koksa yeter :) en azından atmasınlar bu ne böyle demesinler :)

Ben mevlüt yapmayacağım hiçbir akrabam yok bu sehirde. O yüzden bebek görmeye gelenlere iyi ikram yapayım sonra kenara cekilcem.
Benimde tam tersi canım 2 taraftada olcak mevlüdüm kayınvalide ile aynı şehirde oturuyorum hem onun akrabalarına hemde benim kendi tarafıma çünkü uzak oturuyorum kendi tarafımdan kimse gelemez çok yakınlarım dışında
Keşke benimde öyle şansım olsa canım yakınlarıma versem tek hem en azından güzel bir şey yaptırırsın değer görceğini bilirsin. Benim kayınvalidem pek meraklı böyle şeylere birazda kendini göstermeyi sever oturduğum yerdeki kişilerde dedikodu yapmaya yer arayan herkesi kıyaslayanlarla dolu ondan malesef hem şık hem uygun bir şeyler bulmaya çalışıcam bakalım

Kızlar birde bunları buldum ben oda kokusu 6 tlymiş adet fiyatı bu sayfada

Eklentiler

• image.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 72
  • image.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 69

Kuzum benim kayinvalidem de gosterisi insanlar ne guzel olsun demesini sever.
Mesela bende mevlutu aile arasında yapmak isterim.
Ama kaynanam tanımadığım kişileri bile çağıracak.
100 kişiye ben nasıl hediye yetistireyim .
Çöpe atcaklari seyede para vermek istemiyorum
Parasını kaynanan versin canım o zaman.
O millete hava atacaksa o versin
Sen hem bu halinle bunları düşüneceksin
Hemde övünmesi sanki elini taşın altına koymuş gibi millete gösteris yapması ona mi kalacak?

Kayinvalidem ben çok rahatsizken evime başkasıni arattierip misafr davet ettirdi.

Bende söyledim hani ağırlayamam diye. Bisey de hazırlayamam dedim. Hem okulum var hem agrialeim

Mecburen kendi yaptı.
Sırf evlenirken verdiği yatakları göstermek için yuklugi baştan aşağıya bozdu.

Benim yorulmamam gerekirdi ama ona rağmen baya yoruldum...

Benimkide bütün konu komşusunu köylüsünü çağırır canım kesin dediğin gibi evim dolcak taşıcak. Zaten parasını onlardan alırım canım kendi tarafımda yapacağım mevlüt için kendim alırım ona çok kişi gelmez zaten onada para verirse ben verdim diye herkesede anlatır. Ağzına düşmeye hiç niyetim yok. Aynışmış canım valla kayınvalidelerimiz benimkide rahatsızken beni gezdirmeye misafir çağırmaya çalışır hep ama yüz vermem pek Allahtan eşimde yanımda bu konuda bütün gün işte yoruluyor diyor birde insanları mı çekcek diyor.
Şu lokum fikri çok hoşuma gitti
Benim de canım kendim yapıcam bunu etiketleride pinterestten bakıyorum ben çok güzeller var ordan ayarlarım kendim çıkarttırırım diye düşünüyorum

Aynen canım hem kalabalığa vermek daha mantıklı kolay olur

Yakında matbaaci varsa ona da cikarttirabilirsin kalın kağıtlara etiket gibi olur

Gunaydin kizlar gece 3 4 lere kadar uyuyamadim kolum sisti grip bir yandan en son dayanamadim kalkip parol ictim .Hala cok kötüyüm .Aksam dışardan yenek soyledik .Bugun de kvalideme gidecegiz .

Kızlar birde ben mevlüdüme lavanta kesesi düşünüyorum daha uygun olur diye mevlüt kalabalık olur çünkü daha önce yaptırn olmuşmuydu kokuyor mu işe yarar mı yani yoksa atılır mı?
Bende 100 tane lavanta kesesi yaptırdım ama daha elime geçmedi. Biraz erken davrandım ama bekledikçe fikir değiştiriyorum diye erken istedim. Elime geçince buradan atarım fotosunu.

Online aldım bedeni de large istedim. Hem iri hatunum hem de ikiz. Umarım sığarım içine :)
Yalnız değilsin canım ben hep xl yada xxl bakıyorum. Hamilelikten önce bile xl giyiyordum. Birde doktorum dalga geçer gibi gayet atletik görünüyorsun fazla kilon yok diyor.

Gunaydin kizlar gece 3 4 lere kadar uyuyamadim kolum sisti grip bir yandan en son dayanamadim kalkip parol ictim .Hala cok kötüyüm .Aksam dışardan yenek soyledik .Bugun de kvalideme gidecegiz .
Canım çok geçmiş olsun seni fena etkilemiş aşı benimde 1 hafta oldu anca geçiyor benimkide şişti bu sefer baya ilki bu kadar olmamıştı sanki birde onun üstüne falan yatmıştım yani bu morardı bile sanki
Bende 100 tane lavanta kesesi yaptırdım ama daha elime geçmedi. Biraz erken davrandım ama bekledikçe fikir değiştiriyorum diye erken istedim. Elime geçince buradan atarım fotosunu.
İyi yapmışsın canım dediğin gibi karar verdiysen almak iyi olmuş biraz geç isteseydin teslimatı sadece koku için. Gelince bekliyorum yorumlarını canım bakalım nasıl kokuyor bilgilendirirsin

İyi yapmışsın canım dediğin gibi karar verdiysen almak iyi olmuş biraz geç isteseydin teslimatı sadece koku için. Gelince bekliyorum yorumlarını canım bakalım nasıl kokuyor bilgilendirirsin
Bende o yüzden tedirgin oldum ama sıkı sıkı paketlerim artık kokusu gitmesin diye.

Geçmiş olsun canım
Kolun aşıdan dolayı mi sisti başka biseyden mi
Sagol canim aşıdan şişti maalesef .Hic bir seyi hafif atlatamiyorum .
Sagol canim evet ya sanki balyozla vurmuslar gibi sanci giriyor bir de bebegin kafasi sag tarafima baski yapiyor galiba orasi taş gibi oluyor ne saga yatabildim ne sola .Sirt ustu yattim biraz ondan da korktum bisey olur diye .

Gecmis olsun canim ya bende bi skntı olmadi ama belki bogaz agrin filan oldugu icin etkilemis olabilir allah sifa versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…