- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.781
Sagol canim .Lisedeyken yaptırmıştım o zaman da bir hafta tutmadi kolum .Su an felcli gibiyim .Ilk kez kvalidemi arayip bize yemek yapar misin dedim .Gecmis olsun canim ya bende bi skntı olmadi ama belki bogaz agrin filan oldugu icin etkilemis olabilir allah sifa versin canim
Gozun aydin bebise masallah canim .Allaah bayrami atlatirsin insallah .Bu bebisler cani ne zaman isterse o zaman geliyorKızlar hastaneden çıktık kızımın boyu 34 cm ağırlığı 1.100 gr olmuş hafta olarak önden gidiyoruz 26+6gunluk yani 28 e giriyoruz 23 haziran doğum dedi doktorum.
Bebeğine kavuşmaya az kaldı diye düşün canım doğuma odaklanmada gerçi şuan bende böyle konuşuyorum ozaman nasıl olurum bilmiyorum ilkti dimi senindeAmin canım ama korkuyorum acikcasiii teklere düşmekten
İnşallah sorun olmaz canım paketli gitmez heralde kokusuBende o yüzden tedirgin oldum ama sıkı sıkı paketlerim artık kokusu gitmesin diye.
Aynen canım benimde yeni geçti işte 1 haftayı geçti hele dün hem acısı hemde kaşıntısı vardı deli etti beni. Bebişte annesini rahat ettirmiyor yani yaramaza bak :) sırt üstü yatmanın bebeğe değilde bize zararı oluyormuş sanki canım rahim baskı yaptığı için bel ağrısı artıyormuş birde tansiyon düşüklüğü oluyormuş aman dikkat et kendine.Sagol canim aşıdan şişti maalesef .Hic bir seyi hafif atlatamiyorum .
Sagol canim evet ya sanki balyozla vurmuslar gibi sanci giriyor bir de bebegin kafasi sag tarafima baski yapiyor galiba orasi taş gibi oluyor ne saga yatabildim ne sola .Sirt ustu yattim biraz ondan da korktum bisey olur diye .
Bu saat olmuş canım naptın inşallah sonuçlar iyi çıkmıştırbedef canım benim doktorum ailede şeker olduğu için ve bebeklerden birinin suyu fazla olduğu için 75grlık test önerdi. 75 gr olunca diyet yapmak lazımmış ben tüç ilaçlarımı 3 gün öncesinden kestim ve verdikleri diyeti uyguladım. Bu sabah geldim ilk açlık damardan kan aldılar. Ardından parmakucu açlık bakıp sonucuna göre şekerli suyu içecekmişim. İçtikten 1 saat sonra ve 2. Saatte tekrar damardan kan alınacakmış. 8de geldim ama personel daha olmadığı için kanım alınmadı.
Bana hem suda eritilenden hem de antibiyotik vermiş canım. 0-25 arası normalmiş benim değerim 65 çıkmış sanırım enfeksiyon çok o yüzden.Canım bende de çıkmıştı enfeksiyon. Aksef adında antibiyotik verdi. Ama ben hap yutamayıp geri kustuğum için içemedim. Sonra munorul diye suda eritip içilen tek doz bişey verdi. Sonra tekrar kültür verdim. Çok şükür çıkmadı. İnş senin de geçer bir an önce.bol su içmeye çalış canım.
Evet canım mecburenSanada geçmiş olsun canım. Antibiyotik kullanmayi hic sevmiyorum ama mecbur kullanacaz
Ben de sırf ondan korktuğumdan kullanmaya başladım canım. Enfeksiyon erken Doğuma bile yol açabiliyormuş. Bir de sen ne kadar süre kullandın bitene kadar mı?Ben kullandm canm aksef 500 olması lazm tam hatrlayamadm ismini.. emin ol enfeksiyon çok daha tehlikeli bi durum için rahat olsun.. geçmiş olsun
Teşekkürler cnm bende diyodum ki bayrama denk gelse iyi olur. Aynen cnm ne zaman keyifleri geliyorsa o zaman çıkmak istiyorlar. Bizim ki uykusuz kalmis herhalde esniyordu , doktorda kızıma çak bakım diyor. :)Gozun aydin bebise masallah canim .Allaah bayrami atlatirsin insallah .Bu bebisler cani ne zaman isterse o zaman geliyor
Sagol canim aşıdan şişti maalesef .Hic bir seyi hafif atlatamiyorum .
Sagol canim evet ya sanki balyozla vurmuslar gibi sanci giriyor bir de bebegin kafasi sag tarafima baski yapiyor galiba orasi taş gibi oluyor ne saga yatabildim ne sola .Sirt ustu yattim biraz ondan da korktum bisey olur diye .
Bebeğine kavuşmaya az kaldı diye düşün canım doğuma odaklanmada gerçi şuan bende böyle konuşuyorum ozaman nasıl olurum bilmiyorum ilkti dimi seninde
İnşallah sorun olmaz canım paketli gitmez heralde kokusu
Aynen canım benimde yeni geçti işte 1 haftayı geçti hele dün hem acısı hemde kaşıntısı vardı deli etti beni. Bebişte annesini rahat ettirmiyor yani yaramaza bak :) sırt üstü yatmanın bebeğe değilde bize zararı oluyormuş sanki canım rahim baskı yaptığı için bel ağrısı artıyormuş birde tansiyon düşüklüğü oluyormuş aman dikkat et kendine.
Bu saat olmuş canım naptın inşallah sonuçlar iyi çıkmıştır
Sezeryan mi normal mi canimTeşekkürler cnm bende diyodum ki bayrama denk gelse iyi olur. Aynen cnm ne zaman keyifleri geliyorsa o zaman çıkmak istiyorlar. Bizim ki uykusuz kalmis herhalde esniyordu , doktorda kızıma çak bakım diyor. :)
Maşallah kuzuya kocaman olmuşş. Normal doğum için mi 23 haziran dedi? Ay heyecan basıyor artık doğum yaklastiya çarpıntı yapıyor korkusuKızlar hastaneden çıktık kızımın boyu 34 cm ağırlığı 1.100 gr olmuş hafta olarak önden gidiyoruz 26+6gunluk yani 28 e giriyoruz 23 haziran doğum dedi doktorum.
Banyo ürünlerini bekliyodum ben de ya bime gelsin ya a101 e diyordum iyi oldu buKızlar a101 de mbu hafta bebekle ilgili seyler var. beşik dikkatimi çekti. Normalde park yatak istiyorum ama bu da kullanışlı mdir ki
Sallanan tahta beşik 175 lira yatak hediyeli.
Kuzum beşiğin boyutları için ne düşünüyosunBanyo ürünlerini bekliyodum ben de ya bime gelsin ya a101 e diyordum iyi oldu bu
Yine de toparlamış baya şekerin korkulcak derecede değil sanırım. En fazla diyet verirDün doktoruma test sonuçlarımı gönderdim bu sabah dönmüş.
Açlık 83
1.saat 181
2.saat 113
3 testten birini pozitif algıladı (181 olan) 3-4 gün ana yemeklerden 1 saat sonra tokluğuma bakacakmışım ona göre konuşacakmışız. Ben tahmin ediyordum zaten çünkü ne zaman tatlıyı kaçırsam ya şişip ödem yapıyorum ellerim ayaklarımda yada kilo artışı oluyordu.
Maaşallah ona ne güzel büyümüş annesi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin az kalmış artıkKızlar hastaneden çıktık kızımın boyu 34 cm ağırlığı 1.100 gr olmuş hafta olarak önden gidiyoruz 26+6gunluk yani 28 e giriyoruz 23 haziran doğum dedi doktorum.
Ben beşik almayacağım ama kendiminkiyle kiyaslarsam biraz küçük bu. 90x67 bir iki yil anca içine sığar sanırım.Kuzum beşiğin boyutları için ne düşünüyosun
Canım ben e bebekte görmüştüm orda iki boyu vardı büyük olan daha kullanışlı gelmişti bana. Eltim küçük boyunu aldı çok memnun. Sabitlenebiliyor da. Bunun fiyatı da uygunmuş.Kızlar a101 de mbu hafta bebekle ilgili seyler var. beşik dikkatimi çekti. Normalde park yatak istiyorum ama bu da kullanışlı mdir ki
Sallanan tahta beşik 175 lira yatak hediyeli.
Instagramda iyikianneyiz sayfasında gördüm canım en başta çıkan sayfa. Tanesi 2 lira yazıyor tanıtım fiyatıymışmagnetli olana bayıldım fiyatı ne kadar acaba ? hangi firmadan baktın?
Kiz bebeklerin anne karninda aguz hareketleri daha fazlaymis .Usg lerde genelde agiz hareketleri izleniyormus .Hatta caps yapmışlar dogmadan basliyorlar çeneye diyeTeşekkürler cnm bende diyodum ki bayrama denk gelse iyi olur. Aynen cnm ne zaman keyifleri geliyorsa o zaman çıkmak istiyorlar. Bizim ki uykusuz kalmis herhalde esniyordu , doktorda kızıma çak bakım diyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?