2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim ya bende bi skntı olmadi ama belki bogaz agrin filan oldugu icin etkilemis olabilir allah sifa versin canim
Sagol canim .Lisedeyken yaptırmıştım o zaman da bir hafta tutmadi kolum .Su an felcli gibiyim .Ilk kez kvalidemi arayip bize yemek yapar misin dedim .

Kızlar hastaneden çıktık kızımın boyu 34 cm ağırlığı 1.100 gr olmuş hafta olarak önden gidiyoruz 26+6gunluk yani 28 e giriyoruz 23 haziran doğum dedi doktorum.
Gozun aydin bebise masallah canim .Allaah bayrami atlatirsin insallah .Bu bebisler cani ne zaman isterse o zaman geliyor

Amin canım ama korkuyorum acikcasiii teklere düşmekten
Bebeğine kavuşmaya az kaldı diye düşün canım doğuma odaklanmada gerçi şuan bende böyle konuşuyorum ozaman nasıl olurum bilmiyorum ilkti dimi seninde
Bende o yüzden tedirgin oldum ama sıkı sıkı paketlerim artık kokusu gitmesin diye.
İnşallah sorun olmaz canım paketli gitmez heralde kokusu
Aynen canım benimde yeni geçti işte 1 haftayı geçti hele dün hem acısı hemde kaşıntısı vardı deli etti beni. Bebişte annesini rahat ettirmiyor yani yaramaza bak :) sırt üstü yatmanın bebeğe değilde bize zararı oluyormuş sanki canım rahim baskı yaptığı için bel ağrısı artıyormuş birde tansiyon düşüklüğü oluyormuş aman dikkat et kendine.

Bu saat olmuş canım naptın inşallah sonuçlar iyi çıkmıştır

Kızlar günaydın :) ben de hediyelik olarak oda kokusu düşünüyorum hatta bütün kısmetse Eminönü’nden bakacağım. Ben de magnet tarzı şeyleri direk atıyorum en azından oda kokusunu bitene kadar kullanırlar diye düşündüm. Bir de üçgen kutularda şeker lokum tarzı birşey istiyorum onu da internetten sipariş edeceğim. Bir de içecek ikramı yapılacak, yeter diye düşündüm.

Bana hem suda eritilenden hem de antibiyotik vermiş canım. 0-25 arası normalmiş benim değerim 65 çıkmış sanırım enfeksiyon çok o yüzden.

Sanada geçmiş olsun canım. Antibiyotik kullanmayi hic sevmiyorum ama mecbur kullanacaz
Evet canım mecburen

Ben kullandm canm aksef 500 olması lazm tam hatrlayamadm ismini.. emin ol enfeksiyon çok daha tehlikeli bi durum için rahat olsun.. geçmiş olsun
Ben de sırf ondan korktuğumdan kullanmaya başladım canım. Enfeksiyon erken Doğuma bile yol açabiliyormuş. Bir de sen ne kadar süre kullandın bitene kadar mı?

Gozun aydin bebise masallah canim .Allaah bayrami atlatirsin insallah .Bu bebisler cani ne zaman isterse o zaman geliyor
Teşekkürler cnm bende diyodum ki bayrama denk gelse iyi olur. Aynen cnm ne zaman keyifleri geliyorsa o zaman çıkmak istiyorlar. Bizim ki uykusuz kalmis herhalde esniyordu , doktorda kızıma çak bakım diyor. :)

Benimde şişmişti kızarmıştı mora yakın canım
Iki haftaya anca hafifledi umarım seninki daha kolay geçer. Sola yapıldıysa sol kolun üzerine yatma. Saga yatmaya çalış.
Sırf üstü yatmak iyi değil canım ama nasıl dinlenebiliyorsan o pozisyon daha iyidir
Kolunun ağrısı geçince normal düzenine donersin

Ay ay ilk bebeğime kavuşacağım
Bazen niye hala doğmadı diye üzülüyorum . Eşim vakti gelince doğar diyor.

Bazen doğunca ne yapicam diye dusunuyorum
Doğum desen ayrı bir muamma benim için..
Korkuyorum biraz

Bu saat olmuş canım naptın inşallah sonuçlar iyi çıkmıştır

Dün doktoruma test sonuçlarımı gönderdim bu sabah dönmüş.
Açlık 83
1.saat 181
2.saat 113

3 testten birini pozitif algıladı (181 olan) 3-4 gün ana yemeklerden 1 saat sonra tokluğuma bakacakmışım ona göre konuşacakmışız. Ben tahmin ediyordum zaten çünkü ne zaman tatlıyı kaçırsam ya şişip ödem yapıyorum ellerim ayaklarımda yada kilo artışı oluyordu.

Kızlar hastaneden çıktık kızımın boyu 34 cm ağırlığı 1.100 gr olmuş hafta olarak önden gidiyoruz 26+6gunluk yani 28 e giriyoruz 23 haziran doğum dedi doktorum.
Maşallah kuzuya kocaman olmuşş. Normal doğum için mi 23 haziran dedi? Ay heyecan basıyor artık doğum yaklastiya çarpıntı yapıyor korkusu

Kızlar a101 de mbu hafta bebekle ilgili seyler var. beşik dikkatimi çekti. Normalde park yatak istiyorum ama bu da kullanışlı mdir ki
Sallanan tahta beşik 175 lira yatak hediyeli.
Banyo ürünlerini bekliyodum ben de ya bime gelsin ya a101 e diyordum iyi oldu bu

Yine de toparlamış baya şekerin korkulcak derecede değil sanırım. En fazla diyet verir

Kızlar a101 de mbu hafta bebekle ilgili seyler var. beşik dikkatimi çekti. Normalde park yatak istiyorum ama bu da kullanışlı mdir ki
Sallanan tahta beşik 175 lira yatak hediyeli.
Canım ben e bebekte görmüştüm orda iki boyu vardı büyük olan daha kullanışlı gelmişti bana. Eltim küçük boyunu aldı çok memnun. Sabitlenebiliyor da. Bunun fiyatı da uygunmuş.

Teşekkürler cnm bende diyodum ki bayrama denk gelse iyi olur. Aynen cnm ne zaman keyifleri geliyorsa o zaman çıkmak istiyorlar. Bizim ki uykusuz kalmis herhalde esniyordu , doktorda kızıma çak bakım diyor. :)
Kiz bebeklerin anne karninda aguz hareketleri daha fazlaymis .Usg lerde genelde agiz hareketleri izleniyormus .Hatta caps yapmışlar dogmadan basliyorlar çeneye diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…