2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar a101 de mbu hafta bebekle ilgili seyler var. beşik dikkatimi çekti. Normalde park yatak istiyorum ama bu da kullanışlı mdir ki
Sallanan tahta beşik 175 lira yatak hediyeli.
Ben ilk bebegimde park beşik almıştım ama park beşikte beşik olduğunun farkında olmuyorsun.hemde cok ses oluyor park besik.park beşiği başkasına verdik.tahta beşik almayı düşünüyoruz.allahin izniyle.

Ben beşik almayacağım ama kendiminkiyle kiyaslarsam biraz küçük bu. 90x67 bir iki yil anca içine sığar sanırım.

Bir iki yıl sığması da yeterli canım benim için çünkü odayı o zaman yapacağım yatağınida değiştirmeyi dusnuyorum açıkçası o zaman
Canım ben e bebekte görmüştüm orda iki boyu vardı büyük olan daha kullanışlı gelmişti bana. Eltim küçük boyunu aldı çok memnun. Sabitlenebiliyor da. Bunun fiyatı da uygunmuş.
Küçük boyunu ne kadar kullandı canm bilgin var mı

Bende hep park yatak kullanışlı diye park yatak istiyordm ama bana sık gelmemeye başladı
Eşimde tahta istiyor ona göstericem onun takintilari var böyle a101 bimden falan alışveriş etmez bakalım olumlu yorum olursa iknaya çabalarım

Bizde de tam tersi canım eşim hadi doğsun artık diyor evde yapcak bir şey bulamıyoruz doğsunda eve eğlence gelsin diyor bende dur diyorum zamanı gelsin gelcek hayırlsıyla Kızı gelince benim pabuç dama atılcak yani bende doğunca napcam diye düşünüyorum bakabilcek miyim nasıl emzircem altını nasıl alcam nasıl uyutcam düşündükçe korku basıyor ondan daha var diye geçiştiriyorum kendimi :)

Aynen çok endişeliyim o konularda
Ek olarak esimin tarafı vs benim tarafım
Zor olcak benim içn

çok hoşmuş hem de uygunmuş ama 100 cc çok büyük değil mi? evdeki parfumlere bakıyorum hep 50 cc iki katı sanki çok olur gibi geldi bana. ben de sipariş vericem bir ara o yüzden soruyorum.
50 ccler küçük oluyor ama genelde 50 cc kullaniliyor esimde madem dagitiyorsun büyük olsun dedi aslinda ben 50 cc alırdım

kizlar 5 nisan A101 brosurunu inceleyin kuvet takimi vs geliyormus besikde var kullanisli olurmu bilmiyorumda anne bebk cantasi hosuma gitti bebek grardp icin askilik var . anne bebek cantasiyla askiliklara goz koydum

Şuan 9 aylık kullanıyor. Bir buçuk yaşına kadar idare eder diye aldı imkanın varsa bir git bak ölçülerine falan ona göre kıyaslar alırsın.

Herkese guzel hafta sonlari kizlar, bisey soracagim size az once koyu sarimsi az miktar akintim geldi ama ole afedersiniz sumuksu yapida degil su gibi ama baya koyu sari iltihap gibi, normal akintimdan farkli olunca panikledim, persembe dr randevum var ozaman da sorucam, birde bu sistit ve mantar olayi nasil oluyor, onda boyle iltihapli sarimsi sivi akinti olur mu, benmde ara sira wc ye skisikligim olur ama agrim sancim, kasintimda olmuyor, ama her sabah yataktan kalkarken vajinam cikicak gibi oluyor, hemen oturuyorum asagiya baski yapiyor.. Ben normal dogum yaptim annemler olur oyle diyor ama yinede kafami kurcaliyor, boyle olan varmi aranizda acaba

Benimde anı su gelmesi gibi akintilarim oluyor.
Normal sanrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…