- 6 Kasım 2014
- 227
- 173
- 53
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.801
Ben ilk bebegimde park beşik almıştım ama park beşikte beşik olduğunun farkında olmuyorsun.hemde cok ses oluyor park besik.park beşiği başkasına verdik.tahta beşik almayı düşünüyoruz.allahin izniyle.Kızlar a101 de mbu hafta bebekle ilgili seyler var. beşik dikkatimi çekti. Normalde park yatak istiyorum ama bu da kullanışlı mdir ki
Sallanan tahta beşik 175 lira yatak hediyeli.
Sezeryan cnmSezeryan mi normal mi canim
Yok cnm sezeryan benim ki,hiç sorma ya insan heyecanlanıyor valla :)Maşallah kuzuya kocaman olmuşş. Normal doğum için mi 23 haziran dedi? Ay heyecan basıyor artık doğum yaklastiya çarpıntı yapıyor korkusu
Amin cnm hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım ins.Maaşallah ona ne güzel büyümüş annesi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin az kalmış artık
Evet çok güzel capsler var :))Kiz bebeklerin anne karninda aguz hareketleri daha fazlaymis .Usg lerde genelde agiz hareketleri izleniyormus .Hatta caps yapmışlar dogmadan basliyorlar çeneye diye
Ben beşik almayacağım ama kendiminkiyle kiyaslarsam biraz küçük bu. 90x67 bir iki yil anca içine sığar sanırım.
Küçük boyunu ne kadar kullandı canm bilgin var mıCanım ben e bebekte görmüştüm orda iki boyu vardı büyük olan daha kullanışlı gelmişti bana. Eltim küçük boyunu aldı çok memnun. Sabitlenebiliyor da. Bunun fiyatı da uygunmuş.
Ben ilk bebegimde park beşik almıştım ama park beşikte beşik olduğunun farkında olmuyorsun.hemde cok ses oluyor park besik.park beşiği başkasına verdik.tahta beşik almayı düşünüyoruz.allahin izniyle.
Bizde de tam tersi canım eşim hadi doğsun artık diyor evde yapcak bir şey bulamıyoruz doğsunda eve eğlence gelsin diyor bende dur diyorum zamanı gelsin gelcek hayırlsıyla Kızı gelince benim pabuç dama atılcak yaniAy ay ilk bebeğime kavuşacağım
Bazen niye hala doğmadı diye üzülüyorum . Eşim vakti gelince doğar diyor.
Bazen doğunca ne yapicam diye dusunuyorum
Doğum desen ayrı bir muamma benim için..
Korkuyorum biraz
Bizde de tam tersi canım eşim hadi doğsun artık diyor evde yapcak bir şey bulamıyoruz doğsunda eve eğlence gelsin diyor bende dur diyorum zamanı gelsin gelcek hayırlsıyla Kızı gelince benim pabuç dama atılcak yanibende doğunca napcam diye düşünüyorum bakabilcek miyim nasıl emzircem altını nasıl alcam nasıl uyutcam düşündükçe korku basıyor ondan daha var diye geçiştiriyorum kendimi :)
Hayırlısıyla kucağımıza alalımda canım atlatırız kolayca inşallahAynen çok endişeliyim o konularda
Ek olarak esimin tarafı vs benim tarafım
Zor olcak benim içn
Anladım kuzum ne gunlerden gectik vay be yolun sonuna yaklaşmışsın :)Merhaba 5 Ağustos ama temmuzda doğacak sezeryanla cunku. Sayfayı kazen sağolsun sormadan devretti ama geri devrettim bende. Buna vaktim yok cunku
50 ccler küçük oluyor ama genelde 50 cc kullaniliyor esimde madem dagitiyorsun büyük olsun dedi aslinda ben 50 cc alırdımçok hoşmuş hem de uygunmuş ama 100 cc çok büyük değil mi? evdeki parfumlere bakıyorum hep 50 cc iki katı sanki çok olur gibi geldi bana. ben de sipariş vericem bir ara o yüzden soruyorum.
Çok teşekkür ederim canım.bakayım ben de hemen50 ccler küçük oluyor ama genelde 50 cc kullaniliyor esimde madem dagitiyorsun büyük olsun dedi aslinda ben 50 cc alırdım
Şuan 9 aylık kullanıyor. Bir buçuk yaşına kadar idare eder diye aldı imkanın varsa bir git bak ölçülerine falan ona göre kıyaslar alırsın.Bir iki yıl sığması da yeterli canım benim için çünkü odayı o zaman yapacağım yatağınida değiştirmeyi dusnuyorum açıkçası o zaman
Küçük boyunu ne kadar kullandı canm bilgin var mı
Bende hep park yatak kullanışlı diye park yatak istiyordm ama bana sık gelmemeye başladı
Eşimde tahta istiyor ona göstericem onun takintilari var böyle a101 bimden falan alışveriş etmez bakalım olumlu yorum olursa iknaya çabalarım
Şuan 9 aylık kullanıyor. Bir buçuk yaşına kadar idare eder diye aldı imkanın varsa bir git bak ölçülerine falan ona göre kıyaslar alırsın.
Herkese guzel hafta sonlari kizlar, bisey soracagim size az once koyu sarimsi az miktar akintim geldi ama ole afedersiniz sumuksu yapida degil su gibi ama baya koyu sari iltihap gibi, normal akintimdan farkli olunca panikledim, persembe dr randevum var ozaman da sorucam, birde bu sistit ve mantar olayi nasil oluyor, onda boyle iltihapli sarimsi sivi akinti olur mu, benmde ara sira wc ye skisikligim olur ama agrim sancim, kasintimda olmuyor, ama her sabah yataktan kalkarken vajinam cikicak gibi oluyor, hemen oturuyorum asagiya baski yapiyor.. Ben normal dogum yaptim annemler olur oyle diyor ama yinede kafami kurcaliyor, boyle olan varmi aranizda acaba
İns normaldir cnm cok saol valla insan panikliyor, ikincide olsa hamilelik cidden zor Allah hepimizi saglikla kavustursunBenimde anı su gelmesi gibi akintilarim oluyor.
Normal sanrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?