2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kaşıntı ve koku yoksa korkma canım normaldir ben 2 kere atlattım çünkü bende kaşıntı da vardı fitille geçti

Kasinti koku, agri vs yok az miktar devamida gelmedi umarim gelmez dun cok is yaptim belim agridi biraz sanirim ondan diyorum hayirlisi artik, saol cnm cvb icin
Kaşıntı ve koku yoksa korkma canım normaldir ben 2 kere atlattım çünkü bende kaşıntı da vardı fitille geçti

Kızlar hastaneden çıktık kızımın boyu 34 cm ağırlığı 1.100 gr olmuş hafta olarak önden gidiyoruz 26+6gunluk yani 28 e giriyoruz 23 haziran doğum dedi doktorum.
Maşallah cnm bebisin gayet güzel görünüyor,benimki zayıf gidiyor sanki ya 23+3de 600 gram di,nasıl kilo aldirabiliriz acaba bebislere,hergün yumurta yiyorum 1 bardak süt içiyorum..kendim 4 kilo aldim

Benimde bir şikayetim yoktu sadece miktarı fazlaydı ve rengi sararmıştı rahim ağzı iltihabı olmuşum, fitil verdi antibiyotikli.

Kızlar a101 de mbu hafta bebekle ilgili seyler var. beşik dikkatimi çekti. Normalde park yatak istiyorum ama bu da kullanışlı mdir ki
Sallanan tahta beşik 175 lira yatak hediyeli.
Ben buna çok benzeyen bir beşiği civilde görmüştüm canım gayet iyi görünüyordu

Kızlar kontrole gittim. Bebeğim iyi çok şükür 600 gr olmuş. Haftaya şeker yüklemesine gideceğim. Dönüşte yolda yürüyorduk eşimle arkadan 13-14 yaşlarında koşarak gelen bi grup kız vardı. Bi tanesi bana fena çarptı. Belimden sert bi darbe yedim eşim tuttu beni kiz da yere kapaklandi. Bana hiç bişey demeden kalktı gitti sinir oldum. Belim de ağrıyor korkuyorum

Kasinti koku, agri vs yok az miktar devamida gelmedi umarim gelmez dun cok is yaptim belim agridi biraz sanirim ondan diyorum hayirlisi artik, saol cnm cvb icin
Belki de dediğin gibidir canım kesilmiş ya yeter devamı gelmez inşallah
Kızlar h&mde 3 al 2 öde vardı ben oranın organik pamuklu bebek kıyafetlerini çok begeniyorum düşünen varsa haberi olsun.
Ne zamana kadarmış canım bilgisi varmıydı ben haftaya gidicem ozamana kadar devam eder inşallah

Maşallah cnm bebisin gayet güzel görünüyor,benimki zayıf gidiyor sanki ya 23+3de 600 gram di,nasıl kilo aldirabiliriz acaba bebislere,hergün yumurta yiyorum 1 bardak süt içiyorum..kendim 4 kilo aldim
Cnm 24. Haftada benimki 625 gr 28 cm di seninki gayet iyi yani bebisler zaten kilo alıyorlar. Yoğurt fln ye içine meyve doğra sebze ve et ürünleride tüket haftada 2 gun balık ye sıkıntı yapma yani bebisler alıyor kiloyu :)

Belki de dediğin gibidir canım kesilmiş ya yeter devamı gelmez inşallah

Ne zamana kadarmış canım bilgisi varmıydı ben haftaya gidicem ozamana kadar devam eder inşallah

Bilmiyorumki canım benimde acelem vardı alamadan çıktım.

Kızlar hastane çıkışımı aldım Eminönü’nde çok çeşit vardı bu tarz birşey istiyordum şükür ki buldum inşallah kullanışlı olur. Bir tane de normal setimiz var. Lohusa pijama takımı alan arkadaşlar ne kadara almıştınız?

Eklentiler

• 052D509A-7F83-441D-A07E-FADC61F6376E.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 120
Kizlar kvalidem eksikleri yaz beni istediginiz yere götürün alalim dedi .Wooow dedim içimden. Açıkçası kendisi gider alis veris yapar diye korkuyordum .Liste yaptim kiyafet eksigimiz cok yok geri kalanlari tamamlayacagiz insallah .

Ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…