2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay adına çok sevindim

Keşke benimkide öyle yapsa

Babannem ile üvey anne dedi sadece buraya taşınınca onlar gidicez alışverişe.

Kızlar bebek beşiği için hepsiburadada indirim vardı. Babi baby diye bir marka fena durmuyor bu markayı bilen varmı?

Çok benzeri lcw de var 60 tl idi. Lohusa dönemi için göbek bölümü bol mu acaba. Rahat olur mu bilemiyorum ama şık.
Canim ben sadece hastanede giyerim sanirim .Yaz sıcağında dogum yapcaz. Bu uzun kollu olduğu icin mantikli geldi tesetturluyum .Evde atlet askili filan .Sonrasinda da kullanılır kışın .

Selam kızlar bizde bugün hastane cikisi ve birkaç şey aldikinsan çok mutlu oluyo doyamadim bakmayabebek bakim cantasi alanlardan tavsiye istiyorum varmi alan

Eklentiler

• 1522527445051-1513585767.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 117
Maşallah canım destek oluyor hem de senin istediğin şekilde. Benim eşimin ailesi sanırım sadece bebeği görmeye gelip gidecek

Geçmiş olsun şimdi nasılsın bebis hareketleri nasıl. Inşallah iyisindir.

Maşallah canım destek oluyor hem de senin istediğin şekilde. Benim eşimin ailesi sanırım sadece bebeği görmeye gelip gidecek
Benim kv de ay onuda alcam bunu da alcam diyor ama daha bir şey göremedim bende canım sadece konuşuyor tam tersine eşim onlara yardım ediyor malesef ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…