2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar, bebek bakim cantasi icin ali express e bi bakin derim. Instagramda satilanlarin neredeyse hepsi ordan geliyo uzerine 40-50 lira ekleyip satiyolar ben siparis verdim. Gelince fotolarini paylasirim insallah:)

Günaydın kızlar çok giremiyorum bu ara ama babymallde her 100 liraya 23 lira indirim varmış hem de aynı alışverişte onu haber vereyim dedim ebebek teki başka alışverişte geçerli çek veriyor çok mantıklı gelmedi haber vereyim dedim

vayy beeee daha ne banada bu lafi hep annem ve babam der cok sukur daha hicc kaynanam va kayinbabadan oyle bise duymadim bir ceyrek takip gittilerdi ilk oglumda hastaneye bile gelmedilerdi ceyregede gerek yoktuya neyseee... gecen haftasonu bnde cok istedigim takimi aldim daha dogrusu babam aldi insallah allah giymeyi nasip etsin hepimize :)

Geçmiş olsun şimdi nasılsın bebis hareketleri nasıl. Inşallah iyisindir.
Günaydın kızlar
Bebis hareketleri iyi canım çok şükür. Bide doktor suyun fazla daha çok hareket hissdebilirsin dedi. Karbonhidrat tüketimine dikkat et dedi. Bazı arkadaşlarda da vardı su fazlalığı bir sorun olur mu acaba

Günaydın kızlar nasılsınız dün kendimi baya bir yordum malum hastane anadolu yakasında,sonrasında dışarda işlerim vardı akşam 7 de eve geldim. Doktoruma dün varislerimi söyledim fazla gezme dedi 20 dk yürüyüş yap dedi, uzanırken ayağının altına yastık koy dedi birde jel verdi masaj yaparak uygula dedi.

Benim ilk gebeligimde coktu canim bayada kilo almistim su ikiziydi vucut yapio dedi doktor ictigimiz suyla alakasi yokmus yani bi sotun yasamadim ben

Maşallah canım destek oluyor hem de senin istediğin şekilde. Benim eşimin ailesi sanırım sadece bebeği görmeye gelip gidecek
benimkide cinsiyet belli olmadan erkek olcak die almış saçma saçma kız olursa giydirmem erkek olırsada evde giydircem sıradan şeyler almış kendi kokoşluğu olmasa dicem anlamıo ama anlıo daha hoş şeyler alabilecek kapasitede. ayrıca 1 tane oğlunun çocugu olcak başka oğlu yok.

Kızlar günaydın güzel bir pazar günü olsun inş :)
Dış çekim düşünenler ne zaman yaptıracak acaba? Benim de kardeşim gelicek çekmeye 30-32.haftalarda olur mu ki?

Kızlar günaydın güzel bir pazar günü olsun inş :)
Dış çekim düşünenler ne zaman yaptıracak acaba? Benim de kardeşim gelicek çekmeye 30-32.haftalarda olur mu ki?
Gunaydin
Ben lalelerin açmasını bekliyordum .Laleler açtı ama bende gobek yok cekim yapcak büyümesini bekliyoruz

Bende de su fazlalığı vardı ama iki hafta sonra normale döndüğünü söyledi doktorum. Ben meyveyi akşam yemiyordum biraz dikkat etmiştim ama gündüz dikkat etmemistim.

Kızlar bende bugün kızımın kıyafetlerini makinaya attim yıkansinlar yarında kuruyunca utulerini yapıp dolabına yerleştircem. Sonra renklilere gecicem.

bende dolabının gelmesini bekliyorum hafta içinde gelecek ondan sonra ufaktan bende başlarım yıkayıp ütülemelere..

Esim evi temizledi ben de pesinde dolandim bir sey yapmadigim halde cok yoruldum yonlendirirken
Kolum hala kalkmıyor tek basima giyinemiyorum bile ya

Şimdilik birsorun yok ama erkendoğum riski taşıyormuş, nedenini araştırıyorlar. Şekere bağlıysa diet öneriyorlar. Bu nedenle daha sık takip ediyorlar 3 haftaydı 2ye düşürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…