- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #28.881
Ben bakmazsam icim rahat etmezSaolsun benim eşinde şimdi evi temizliyor. Ben oturuyorum.kalkasim yok
Bende iki çocuk daha olunca nereyi temizlerse benim için kar oluyorBen bakmazsam icim rahat etmez
ben de o yaparken oturmak istemiom vijdan azabı gibi geliyor hem çalışıp hemde ev temizlemesi.yanında ufak tefek işini kolaylaştırıom içim rahat ediyor yardım edince :)Saolsun benim eşinde şimdi evi temizliyor. Ben oturuyorum.kalkasim yok
Ben iki tane daha olunca allaha şükür hem hamilelik hem çocuklar baya bi yoruluyorum gün içinde.saolsun esimde yorulduğunu görünce yaparben de o yaparken oturmak istemiom vijdan azabı gibi geliyor hem çalışıp hemde ev temizlemesi.yanında ufak tefek işini kolaylaştırıom içim rahat ediyor yardım edince :)
erken doğum riskinden bahsediyor dr her gidişimde yani şuan için bir şey görünmüyor da suyu fazla olanın öyle bir ihtimali varmış. karbonhidrat tüketme diyor şeker yüklemen olumlu çıktıysa bile... bu tür sorunlar var. beni nasıl etkiiliyor bu su fazlalığı ona gelecek olursak bebek aşırı hareketli. karnım bir aydır bildiğin dalgalanıyor dışardan kıyafetin üstünden bile gözüküyor. çok erken reflü başladı kaburga batması başladı. karnım azıcık daha büyük.Günaydın kızlar
Bebis hareketleri iyi canım çok şükür. Bide doktor suyun fazla daha çok hareket hissdebilirsin dedi. Karbonhidrat tüketimine dikkat et dedi. Bazı arkadaşlarda da vardı su fazlalığı bir sorun olur mu acaba
yeter ya dolap içi düzenleyici falan da alırsın belki büyüdüğünde yetersiz kalabilir o zaman dşünürsünkızlar çift kapaklı 2 çekmeceli dolabım var bekarken almıştım 1 sene kullandım o yüzden dolap almıcam ama yeterli olurmu.yoksa bi şifonyer daha lazım mı ?
Ben randevuyu 18-19 nisana aldim hava durumuna gore bakicaz. 28. Hafta oluyor. Cok yuzum gozum sismeden olsun istedim. Laleler de cikmis olur.Kızlar günaydın güzel bir pazar günü olsun inş :)
Dış çekim düşünenler ne zaman yaptıracak acaba? Benim de kardeşim gelicek çekmeye 30-32.haftalarda olur mu ki?
erken doğum riskinden bahsediyor dr her gidişimde yani şuan için bir şey görünmüyor da suyu fazla olanın öyle bir ihtimali varmış. karbonhidrat tüketme diyor şeker yüklemen olumlu çıktıysa bile... bu tür sorunlar var. beni nasıl etkiiliyor bu su fazlalığı ona gelecek olursak bebek aşırı hareketli. karnım bir aydır bildiğin dalgalanıyor dışardan kıyafetin üstünden bile gözüküyor. çok erken reflü başladı kaburga batması
rabbim şifalar versin.
Ben parça parça yıkadm ütüledim bi kısmını askılarına takip tozlanmasin die posette gecirip bizim dolabimiza koydum dolabı gelene kadar orda dursun. Bi kisim esyasinida hurclara koydum temiz kalsn tozlanmasin. Çarsafina kadar yikadm ütüledim. Sonra ağırlaşınca zor olur olur dedm annemde burdayken aradan çıksınlar die düsündüm. Hergeçen gün daha zor gelio iş yapmakKızlar bende bugün kızımın kıyafetlerini makinaya attim yıkansinlar yarında kuruyunca utulerini yapıp dolabına yerleştircem. Sonra renklilere gecicem.
Çok geçmiş olsun tekrardan hersey bi sekilde yoluna girer önemli olan bebişler ıyı olsun da iyiki aileniz yakında Rabbim sağlık sıhhat versin hepsine1 ay sonunda evime geldim bugün sonunda. 3 hafta hastane, 1 haftada annemlerde kaldım. Bu arada evimde banyo yıkıldı, balkon kapandı, boya badana vs vs ev 2 kere temizlendi ama kabusss gibi hala. Her şey kutuların içinde. Benim tuvalet ve yemek haricinde artık hep yatmam gerekiyor hiç bir işe yaramıyorum. Annem babam eşim sabahtan beri uğraşıyolar ama bitecek gibi değil. Müdahele edememek çok sıkıcı ama hiç bir şey umrumda değil. Yavaş yavaş bir şekilde olacak. Sizde temizlik falan yormayın kendinizi biraz tozlu kalsın evleriniz nolcak :)
Çok sevindim canım evine gitmene. Her şey yoluna girer elbet. Sen keyfine bak:)1 ay sonunda evime geldim bugün sonunda. 3 hafta hastane, 1 haftada annemlerde kaldım. Bu arada evimde banyo yıkıldı, balkon kapandı, boya badana vs vs ev 2 kere temizlendi ama kabusss gibi hala. Her şey kutuların içinde. Benim tuvalet ve yemek haricinde artık hep yatmam gerekiyor hiç bir işe yaramıyorum. Annem babam eşim sabahtan beri uğraşıyolar ama bitecek gibi değil. Müdahele edememek çok sıkıcı ama hiç bir şey umrumda değil. Yavaş yavaş bir şekilde olacak. Sizde temizlik falan yormayın kendinizi biraz tozlu kalsın evleriniz nolcak :)
Çok saolasın onlar olmasa nasıl hallordu işler hiç bilmiyorum.Çok geçmiş olsun tekrardan hersey bi sekilde yoluna girer önemli olan bebişler ıyı olsun da iyiki aileniz yakında Rabbim sağlık sıhhat versin hepsine
Ne güzel benim yakınımda hiç kimsem yok maalesef kv eltıler var ama bana bi faydaları yok kızımda sürünerek yer silmiştimÇok saolasın onlar olmasa nasıl hallordu işler hiç bilmiyorum.
Aynen cnm ben biraz dışarı çıkayım hemen ayaklarım bacaklarım agriyor doguma kadar çıkmama kararı aldim.Ben parça parça yıkadm ütüledim bi kısmını askılarına takip tozlanmasin die posette gecirip bizim dolabimiza koydum dolabı gelene kadar orda dursun. Bi kisim esyasinida hurclara koydum temiz kalsn tozlanmasin. Çarsafina kadar yikadm ütüledim. Sonra ağırlaşınca zor olur olur dedm annemde burdayken aradan çıksınlar die düsündüm. Hergeçen gün daha zor gelio iş yapmak
Anlamazlar benim bildigim sadece hastane kendi kayitlarini görebilir .Sehir dışındaydım diyebilirsin .kızlar selam...2 doktora birden gidenleriniz doktorlar anlıyorlar mı farklı doktorlara da gittiğinizi nasıl yönetiyorsunuz işin o kısmını? mesela ben 2 ay önce gittiğim bir doktora tekrar gitmek istiyorum ama düzenli gittiğim başka bir doktor daha var zaten.şimdi bu 2. doktor 2 aydan beri neredeydin diye sorarsa ne derim diyorum..bu konuda ne düşünüyorsunuz?
kızlar selam...2 doktora birden gidenleriniz doktorlar anlıyorlar mı farklı doktorlara da gittiğinizi nasıl yönetiyorsunuz işin o kısmını? mesela ben 2 ay önce gittiğim bir doktora tekrar gitmek istiyorum ama düzenli gittiğim başka bir doktor daha var zaten.şimdi bu 2. doktor 2 aydan beri neredeydin diye sorarsa ne derim diyorum..bu konuda ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?