2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben de o yaparken oturmak istemiom vijdan azabı gibi geliyor hem çalışıp hemde ev temizlemesi.yanında ufak tefek işini kolaylaştırıom içim rahat ediyor yardım edince :)
Ben iki tane daha olunca allaha şükür hem hamilelik hem çocuklar baya bi yoruluyorum gün içinde.saolsun esimde yorulduğunu görünce yapar

Kızlar gece kasık agrim yine coktu.
Saga yatsam sağ tarafım sola yatsam sol tarafım uyuşup ağrımaya başlıyordu

Rahat uyuyamadım.
Sabah kahvaltı vs yaptım.
Gider borusu tikanmks .
Mutfagi su bastı
Onu temizlemek eziyet gibi geldi..
Eşimde iş için dışarı çıktı. Yarın sınavım var.
Ders calisasim ve evde durasım yok. Kendime alışveriş yapmak istiyorum
Offofff

Aldığniz takımlar ve hastane çıkışları hosmus kızlar

erken doğum riskinden bahsediyor dr her gidişimde yani şuan için bir şey görünmüyor da suyu fazla olanın öyle bir ihtimali varmış. karbonhidrat tüketme diyor şeker yüklemen olumlu çıktıysa bile... bu tür sorunlar var. beni nasıl etkiiliyor bu su fazlalığı ona gelecek olursak bebek aşırı hareketli. karnım bir aydır bildiğin dalgalanıyor dışardan kıyafetin üstünden bile gözüküyor. çok erken reflü başladı kaburga batması başladı. karnım azıcık daha büyük.

kızlar çift kapaklı 2 çekmeceli dolabım var bekarken almıştım 1 sene kullandım o yüzden dolap almıcam ama yeterli olurmu.yoksa bi şifonyer daha lazım mı ?

kızlar çift kapaklı 2 çekmeceli dolabım var bekarken almıştım 1 sene kullandım o yüzden dolap almıcam ama yeterli olurmu.yoksa bi şifonyer daha lazım mı ?
yeter ya dolap içi düzenleyici falan da alırsın belki büyüdüğünde yetersiz kalabilir o zaman dşünürsün

Kızlar günaydın güzel bir pazar günü olsun inş :)
Dış çekim düşünenler ne zaman yaptıracak acaba? Benim de kardeşim gelicek çekmeye 30-32.haftalarda olur mu ki?
Ben randevuyu 18-19 nisana aldim hava durumuna gore bakicaz. 28. Hafta oluyor. Cok yuzum gozum sismeden olsun istedim. Laleler de cikmis olur.

Kızlar bende bugün kızımın kıyafetlerini makinaya attim yıkansinlar yarında kuruyunca utulerini yapıp dolabına yerleştircem. Sonra renklilere gecicem.
Ben parça parça yıkadm ütüledim bi kısmını askılarına takip tozlanmasin die posette gecirip bizim dolabimiza koydum dolabı gelene kadar orda dursun. Bi kisim esyasinida hurclara koydum temiz kalsn tozlanmasin. Çarsafina kadar yikadm ütüledim. Sonra ağırlaşınca zor olur olur dedm annemde burdayken aradan çıksınlar die düsündüm. Hergeçen gün daha zor gelio iş yapmak

1 ay sonunda evime geldim bugün sonunda. 3 hafta hastane, 1 haftada annemlerde kaldım. Bu arada evimde banyo yıkıldı, balkon kapandı, boya badana vs vs ev 2 kere temizlendi ama kabusss gibi hala. Her şey kutuların içinde. Benim tuvalet ve yemek haricinde artık hep yatmam gerekiyor hiç bir işe yaramıyorum. Annem babam eşim sabahtan beri uğraşıyolar ama bitecek gibi değil. Müdahele edememek çok sıkıcı ama hiç bir şey umrumda değil. Yavaş yavaş bir şekilde olacak. Sizde temizlik falan yormayın kendinizi biraz tozlu kalsın evleriniz nolcak :)

Çok geçmiş olsun tekrardan hersey bi sekilde yoluna girer önemli olan bebişler ıyı olsun da iyiki aileniz yakında Rabbim sağlık sıhhat versin hepsine

Çok sevindim canım evine gitmene. Her şey yoluna girer elbet. Sen keyfine bak:)

Çok saolasın onlar olmasa nasıl hallordu işler hiç bilmiyorum.
Ne güzel benim yakınımda hiç kimsem yok maalesef kv eltıler var ama bana bi faydaları yok kızımda sürünerek yer silmiştim hepsı geciyo önemli olan sağlık çok şükür

kızlar selam...2 doktora birden gidenleriniz doktorlar anlıyorlar mı farklı doktorlara da gittiğinizi nasıl yönetiyorsunuz işin o kısmını? mesela ben 2 ay önce gittiğim bir doktora tekrar gitmek istiyorum ama düzenli gittiğim başka bir doktor daha var zaten.şimdi bu 2. doktor 2 aydan beri neredeydin diye sorarsa ne derim diyorum..bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Aynen cnm ben biraz dışarı çıkayım hemen ayaklarım bacaklarım agriyor doguma kadar çıkmama kararı aldim.

Anlamazlar benim bildigim sadece hastane kendi kayitlarini görebilir .Sehir dışındaydım diyebilirsin .

Ben 2 doktora birden gidiyorum ikisinede 2 doktora gittiğimi demedim. Çünkü devletteki perinatolog özelde tüp bebek yaptım yurtdışında doğum düşünüyorum deyince bana neden geldin dedi, bende özel pahalı orda doğursaydım devam ederdim ama yurtdışı olacağı için devlette iyidir dedim. Bir kere gebenin birinde şeker çıkmış şekerlerini düzenli ölçmemiş, böyle yapacaksan bana gelme diye azarladı, Şimdi özele de gidiyorum desem kızar ve bana da gelme der. Bu yüzden gizledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…