2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen 1 aydır çok çektin sonu güzel olur inşallah. Çok yorma kafanada takma, bebek doğduktan sonrada olur bazı şeyler. Önemli olan sağlıklakucağımıza almak

Dün akşamdan beri bebeğim hiç hareket etmiyor kızlar, panik bi yapım yok ama içimde bi korku oldu, bugün biraz dolaştık falan ama şimdi oturunca da hareket etmiyor gün içinde dinlenirkende hareket etmedi normalde 10 dk otursam kıpırtısını hissederdim

Panik olma canm sorun yoktur. önceki hafta bikac gun hareket etmedi sanki benmkide bende gerçi panik oldum biraz niye hareket etmio dedim annemlere fln. Sonraki günde 3,4gün boyunca hareket etmek neymiş deprwm yarattı resmen hatta öyleki video çektim göbeğimin çok belliydi dışardan. Ama simdi yine pek hareket etmio. Onlarında günü gününe uymuyo sanrm:)

Ben bunu ayrintilida perinatologa sormustum .O da su an takip etme 30 dan sonra hareketleri duzenli takip isteriz dedi .Bazen ice dönüp hareketleri hissettirmiyorlar bazen de anne cok hareket ettiyse uyuyormuş .Ayaklarini yuksek bir yere daya dinlen .Soda iç .Ben oyle yapinca genelde hareket ediyor .Bugun benimki 1 2 kez vurdu sebebi cok gezdik cok yorulduk.

Muhtemelen öyledir canım ama insan ister istemez panik oluyor aklına geliyor normalde de çok sakinimdir aslında demek ki evlat başka bişey :)
Bizde dolaştık yoruldum o arada mı anlamadım acaba dedim ama bi yerlere oturduğum zamanda kımıldamadı normalde kıpır kıpırdı. Bakalım inşallah hareketlenirde içim rahatlar.

Bencede evlat bambaşka bencede gidişat bile onu gösterio:)

Benim de bebeğim hareket etmiyor doğru düzgün üç gündür. Ama sebebi bence aşikar. Evde parke değişti, boya yapıldı. Sözde babam ilgilendi ama eşim haftaiçi işten yorgun geliyor diye hiçbirşeye ellemedi, babam da kendi işlerine daldı pek ilgilenmedi, ve sonuç olarak boya ve parke satın almaya giden, kilolarca ağırlığı odalar arasında taşıyan, gelen ustalara sürekli hizmet eden, molozları kaldırıp atan, evi ve balkonu basan talaşı süpürüp temizleyen ben oldum. Sonuç itibariyle cuma ve cumartesi akşamları yürüyemeyecek kadar bacak ve bel ağrısı çektim. Bu kadar yorgunluğun üzerine de bebek hiç kıpırdamadı, normalde belli bir tür müziği açınca mutlaka kıpırdardı ona bile tepki vermedi. İşin özeti ciddi anlamda yorulunca bence tekme atmıyor, hatta kıpırdamıyorlar. Bir de gerginlik oldu bende bu kadar işin arasında tabi. Daha önce araba çarptığında doktorum yorgun musun, gergin misin bebek kıpırdamaz böyle olunca demişti.
Şimdi bir umut yarını bekliyorum.İşe gidince dinlenicem resmen.

Son düzenleme:
kızlar benim bebeğim de iş çıkışı yemek yiyip uzanıp kendime gelene kadar hiç hareket etmiyor. gündüz hareket yok yani. çok takılmayın yorgunluktan hepsii

kızlar bebek bakım çantası istediğim modeller çok pahalı aliexpressten de cesaret edemiyorum... alışveriş yapan var mı ordan

Selam kizlar, bebek bakim cantasi icin ali express e bi bakin derim. Instagramda satilanlarin neredeyse hepsi ordan geliyo uzerine 40-50 lira ekleyip satiyolar ben siparis verdim. Gelince fotolarini paylasirim insallah:)
Ben de ordan sipariş verdim çok merak ediyorum Nisan sonu gibi gelir herhalde ben de çantayi hazırlarım artık:)

Gözün aydın canım inşallah kalan zaman sorunsuz geçer. Allahtan annen yakınında ilgilenmiş. Allah sağlık versin bende kayinvalidemden çok yardım alıyorum bu ara annem çalışıyor.
Bende evin işine dalıp ben kendimi çok yordum bu ara, iş bir yandan ev bir yandan o kadar yordum ki bugün artık korktum cidden simdi dinlenmeye çalışıyorum. Son bu haftada çalışacağım ınsallah cuma günü kalan süreyi rapor yazdırmaya baslamak istiyorum. Artık ikiz hamilesi gibi davranmam gerek diye düşünüyorum.

Bencede evlat bambaşka bencede gidişat bile onu gösterio:)
Aynen öyle canım insanı telaş sarıyor :)
Canım sen kendini fazla yormşsun aman dikkat et iş güç beklesin yavaş yavaş halledersin önemli olan bebeğin ve senin sağlığın.
kızlar benim bebeğim de iş çıkışı yemek yiyip uzanıp kendime gelene kadar hiç hareket etmiyor. gündüz hareket yok yani. çok takılmayın yorgunluktan hepsii
Benimde şimdi minik minik hareket etmeye başladı çok şükür yorgunluktanmış demek ki
kızlar bebek bakım çantası istediğim modeller çok pahalı aliexpressten de cesaret edemiyorum... alışveriş yapan var mı ordan
Bende sipariş vericem ama cesaret edemiyorum bilen biriside yok yanımda ona işlem yaptırsam

Alışveriş yapmak çok yorucuymus yavrum hareket etmiyor yorgunluktan. pijama takımlarımı aldım 1 tane gecelik almam lazım (kompedanda güzel modeller var ) hastane için valiz aldım bebek için çanta aldım fakat spor çanta aldım bebek bakım çantaları bana çok klasik geliyor .

İyi akşamlar kızlar bende memleketten döndüm bugün evime çok güzeldi ama fazla hareket ağrıları arttırıyor bunu öğrendim.
Oğluşuma birşey almayacağım artık yeter diyorum yol üzerindeki avmye uğramıştık dinlenmeye kartal yuvasından bunları aldık dayanamayıp. Biran önce gelsinler artık sevip koklayalım :)

Çok güzellermiş canım güle güle kullan :) bol bol dinlen bebek hareketleniyor dinlenince

Güzel günlerde kullan canım, benimde bebeğin ihtiyaçları bitti sayılır kendi ihtiyaçlarıma geçme zamanı :)

Kızlar lohusa gecelik ve pijama alanlar kaç beden aldı??
Ben de diğer ay alayım diyorum çok ağırlaşmadan. Ama son aylar kilo alırsam da küçük kalırsa diye korkuyorum.arkadaş da kilo alırım diye bi beden büyük almış Doğumdan sonra bile baya büyük kalmış doğru düzgün giyemedim dedi. Napsam kafam karıştı. Şu an 38 bedenim 5kilo almışım toplamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…