- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #29.201
Canım Allah gönlüne göre versin . Belki satılmamasında da bir hayır vardır, çocuk olunca araç iyi olur mesela.gunaydin kizlar ya moralmen çöktüm dunden beri pfff krediyi kapatcaktik arabayi satip bi turlu olmuyor herkes ölü fiyatina almak istiyor kredi kapanmadikca borc biniyor borc bindikce evimim huzuru kaciyor dogum yaklastikca ne nasil olcak stresi basiyor maddi acidan. bize bi dua ediverin ya hayirlisyla satilsin su arac bi elimiz rahatlasin
Ne kadara aldınız nerden aldınız canım bzde mobılya arayısındayızGünaydın kızlar.Dün mobilyaya sadece bakalım diye gittik ama indirim yapınca alıp geldik erken mi oldu bilmiyorum.1 ay sonra gelecek mobilyamız.
Hayırlı olsun bence normal sen zaten ikiz gebesisin, her şeyi erkenden halletmende fayda var.Günaydın kızlar.Dün mobilyaya sadece bakalım diye gittik ama indirim yapınca alıp geldik erken mi oldu bilmiyorum.1 ay sonra gelecek mobilyamız.
Izmir kısıkköyden aldık.ikiz olduğu için 2 büyüyen yatak var bizim ondan biraz fazla çıktı.liste fiyatı 7260 çıkardı indirimle 5 bine aldıkNe kadara aldınız nerden aldınız canım bzde mobılya arayısındayız
Dün bile zar zor gidip geldim.bütün mola yerlerinde benzin istasyonlarında durduk lavabo için. ayağa kalkmam yasak normalde doktorum duysa fırça kesinHayırlı olsun bence normal sen zaten ikiz gebesisin, her şeyi erkenden halletmende fayda var.
Ah be canım senin kalkmaman gerek tabi ama bunca iş dururken sende rahat edemezsin. Geri kalan şeyleri internetten halledersin en azından.Dün bile zar zor gidip geldim.bütün mola yerlerinde benzin istasyonlarında durduk lavabo için. ayağa kalkmam yasak normalde doktorum duysa fırça kesin
İnternet sağolsun.Annem de gittiği mağazalarda görüntülü arama yapıyor öyle beğeniyorum.kızlar alıştı artık pijamalı hallerime : ) hava güzel herkes dışarda geziyor daha bir hamilelik resmim yok diyorum.herkes yat diyorAh be canım senin kalkmaman gerek tabi ama bunca iş dururken sende rahat edemezsin. Geri kalan şeyleri internetten halledersin en azından.
Merhabalar. Hastaneden mennunmusunuz? Hastane araştırıyorum, sezeryan doğum ücretleri ne kadar bilginiz var mı ?Evet cnm özele gidiyorum,esentepe hastanesi 90 tl muayene
Ben ayaktayım da ne değişiyor, bende iş yerinde olduğumdan hep netten aldım her şeyi, eve zor atıyorum kendimi ve akşamları hemen yatıyorum. Biraz mağaza gezeyim desem oturacak yer arıyorum hemen belim bacağım tutmuyor. Bu cuma doktorum rapor yazalım dese keşke diye dua ediyorum. Ev işini eşimle yapıyoruz ama o da çok yoruldu artık ona da kıyamıyorum. İkiz gebelik ayakta bile olsan kolay değilmiş zaten doktorda fırsat buldukça yat dinlen diyor.İnternet sağolsun.Annem de gittiği mağazalarda görüntülü arama yapıyor öyle beğeniyorum.kızlar alıştı artık pijamalı hallerime : ) hava güzel herkes dışarda geziyor daha bir hamilelik resmim yok diyorum.herkes yat diyor
Bu test ne için cnmGünaydın kızlar az önce kızımın son ütulerini de bitirdim 3 gündür ütü işleriyle ugrasiyorum. Birazdan kahvaltı yapıp hastaneye gidicem kan uyusmazligi testi icin kan vericem, ilk haftalarda yaptirmistim sıkıntı çıkmamıştı ins yine bir sıkıntı cikmaz bize dua edin olur mu?
keske cnm hic o acidan bakamiorum ne yazikki cunku ekstreler geldikce faturalar geldikce dag oluyor pozitfligim negatif yuklu artik uykularimi bebis deil gozumun onunde borclar kacirio maalesefCanım Allah gönlüne göre versin . Belki satılmamasında da bir hayır vardır, çocuk olunca araç iyi olur mesela.
cnm cok yuksek bir model deil. megane2 authentic modellerden . degiseni arka bagaj kapagi boya tavan haric biz kendimiz boyattik aldimizda malum sizcak memleket maras adana kayseri civarindayiz gunes ates edio rrsmen yanikdi hep rengi. hasar kaydi yok. bi bakmissin birine burdan satmisiz ay ne guzel olur :)Arabanizin modeli ney canim manuel mi otomatik vitesmi degisen boya hasar kaydi bizde bakioruz araba
canm saol o dediklerinin hepsini yaptik insallah alicisi cikar evet al satcilaİnternet sitelerine koyun sahibinden.com , Facebook araba satış gruplarına , letgoya , biz bu 3ne koyuyorduk günde kaç defa arama geliyordu gelip bakıyorlardı hep fiyati da telden söyle pazarlık yok son fiyat bu ona göre gelin diyorduk sonradan yok parası böyle burası şöyle olmasın önceden ne sorunu varsa onu da bilin gelen yanında kendi tanıdığı ustayla geliyordu bunun burası boyanmış şurası çizilmiş yok kazasi falan yok raporu muayenesi kırk tane sorun sayıyorlardı laf yetiştirecem diye yorulmamak için arabayla ilgili detaylı yazı yazın kaza bela muayene sorunlu yerleri falan , ha bir de biz bir şeyin de faydasını gördük satılık yazıp arabanın arka ve yan camına yapıştırmıştik bir yerlerde park ettiğimizde bile görüp arayanlar oluyordu inşallah en kısa zamanda satarsiniz hiç de ucuza vermeyin fiyat öldürenlerin çoğu araba al satçıları ucuza alıp pahalıya satıyorlar , arada bir galeriye de gidip gösterin orda da iyi para veren yerler oluyor
Başın sağolsun canım. Allah yerinde dinlendirsin. Baban da senin bebek beklediğini bildiği için ömrünü mutlu tamamlamıştır.Merhaba kızlar bende temmuz annesi olacağım Allah kısmet ederse. Zorlu bir tüp bebek süreciyle geldi mucizem. Ama asıl mucizesini 5 aylık olunca anladım. Bir gece ansızın 2 hastane gezerek yitirdim babamı. Ama babam tarif edilecek bir adam değildi. Ben hep tarif ederken sırtında iki kanadı eksik derdim. Gitti taktı kanatlarını erkenden. Benim kolumu kanadımı kırarak. 32 yıllık hayatımda bir tek babam beni kırmadı. Olmazı oldurdu,yapılmazı yaptı. Sadece bana değil herkese karşı. Ama şimdi ben eksiğim,yitiğim yarın tam bir ay oluyor ama daha bir damla bile hafiflemedi. Gözümü babamla açıp babamla kapatıyorum. Mezarlıkta yaşıyorum desem yeri var. Millet bebeğini düşün üzülme diyor benden daha çok kim düşünebilir bebeğimi ama üzülmemek elde mi ? İçimdeki acıyı tarif dahi edemiyorum. Gözümden akan yaşa mani olamıyorum. Çığlıklarla uyanmalarıma engel olamıyorum. Hiçbir sakinleştiriciyi almadım. Almayacağım. Uyuşmak istemiyorum. Minik kızım bana tek teselli babamın ilk göz ağrısı olacaktı. Gitmeden önce Sezen koyun adını demişti hiç üstünde durmamıştım. ama o gidince anladım ki bu bir vasiyet şimdi kızım adıyla gelecek. Dedesinin düşündüğü gibi sezen hisseden bir kız ne zaman dedesinden bahsetsem kıpır kıpır içimde. Allah bunu unutturcak acı vermesin diyorum ama içim çok acıyor. Çok özlüyorum babamı. Sadece babam değildi. Birlikte çalışıyorduk ikimizde mali müşaviriz. Hem babam hem patronum hem iş arkadaşım gitti. Şimdi şu dükkanda çalışmak bana nasıl bir eziyet bilseniz. Kafanızı şişirdim biliyorum. Ama nolur takılmayın çözümlü dertlere herşey yoluna giriyor bir şekil bir gidene çare yok. Çaresizim. Çarem gitti.
Canım benim Rabbim sabır versin eminim çok zordur baba yanii canın ciğerin kolay değil Allah sana ailene sabır versinMerhaba kızlar bende temmuz annesi olacağım Allah kısmet ederse. Zorlu bir tüp bebek süreciyle geldi mucizem. Ama asıl mucizesini 5 aylık olunca anladım. Bir gece ansızın 2 hastane gezerek yitirdim babamı. Ama babam tarif edilecek bir adam değildi. Ben hep tarif ederken sırtında iki kanadı eksik derdim. Gitti taktı kanatlarını erkenden. Benim kolumu kanadımı kırarak. 32 yıllık hayatımda bir tek babam beni kırmadı. Olmazı oldurdu,yapılmazı yaptı. Sadece bana değil herkese karşı. Ama şimdi ben eksiğim,yitiğim yarın tam bir ay oluyor ama daha bir damla bile hafiflemedi. Gözümü babamla açıp babamla kapatıyorum. Mezarlıkta yaşıyorum desem yeri var. Millet bebeğini düşün üzülme diyor benden daha çok kim düşünebilir bebeğimi ama üzülmemek elde mi ? İçimdeki acıyı tarif dahi edemiyorum. Gözümden akan yaşa mani olamıyorum. Çığlıklarla uyanmalarıma engel olamıyorum. Hiçbir sakinleştiriciyi almadım. Almayacağım. Uyuşmak istemiyorum. Minik kızım bana tek teselli babamın ilk göz ağrısı olacaktı. Gitmeden önce Sezen koyun adını demişti hiç üstünde durmamıştım. ama o gidince anladım ki bu bir vasiyet şimdi kızım adıyla gelecek. Dedesinin düşündüğü gibi sezen hisseden bir kız ne zaman dedesinden bahsetsem kıpır kıpır içimde. Allah bunu unutturcak acı vermesin diyorum ama içim çok acıyor. Çok özlüyorum babamı. Sadece babam değildi. Birlikte çalışıyorduk ikimizde mali müşaviriz. Hem babam hem patronum hem iş arkadaşım gitti. Şimdi şu dükkanda çalışmak bana nasıl bir eziyet bilseniz. Kafanızı şişirdim biliyorum. Ama nolur takılmayın çözümlü dertlere herşey yoluna giriyor bir şekil bir gidene çare yok. Çaresizim. Çarem gitti.
Kısıkkoyde hangi magazadan aldnz canmIzmir kısıkköyden aldık.ikiz olduğu için 2 büyüyen yatak var bizim ondan biraz fazla çıktı.liste fiyatı 7260 çıkardı indirimle 5 bine aldık
Prestij bebek genç odasıKısıkkoyde hangi magazadan aldnz canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?