2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Allah gönlüne göre versin . Belki satılmamasında da bir hayır vardır, çocuk olunca araç iyi olur mesela.

Dün bile zar zor gidip geldim.bütün mola yerlerinde benzin istasyonlarında durduk lavabo için. ayağa kalkmam yasak normalde doktorum duysa fırça kesin
Ah be canım senin kalkmaman gerek tabi ama bunca iş dururken sende rahat edemezsin. Geri kalan şeyleri internetten halledersin en azından.

merhaba herkese , rh testi yaptırıp iğne olan var mı arkadaşlar ?
bana test yapıldı ama sonucu daha çıkmadı ,
sanırım pahalı bir iğne değil mi ?

Ah be canım senin kalkmaman gerek tabi ama bunca iş dururken sende rahat edemezsin. Geri kalan şeyleri internetten halledersin en azından.
İnternet sağolsun.Annem de gittiği mağazalarda görüntülü arama yapıyor öyle beğeniyorum.kızlar alıştı artık pijamalı hallerime : ) hava güzel herkes dışarda geziyor daha bir hamilelik resmim yok diyorum.herkes yat diyor

Ben ayaktayım da ne değişiyor, bende iş yerinde olduğumdan hep netten aldım her şeyi, eve zor atıyorum kendimi ve akşamları hemen yatıyorum. Biraz mağaza gezeyim desem oturacak yer arıyorum hemen belim bacağım tutmuyor. Bu cuma doktorum rapor yazalım dese keşke diye dua ediyorum. Ev işini eşimle yapıyoruz ama o da çok yoruldu artık ona da kıyamıyorum. İkiz gebelik ayakta bile olsan kolay değilmiş zaten doktorda fırsat buldukça yat dinlen diyor.

Bu test ne için cnm

Canım Allah gönlüne göre versin . Belki satılmamasında da bir hayır vardır, çocuk olunca araç iyi olur mesela.
keske cnm hic o acidan bakamiorum ne yazikki cunku ekstreler geldikce faturalar geldikce dag oluyor pozitfligim negatif yuklu artik uykularimi bebis deil gozumun onunde borclar kacirio maalesef

Arabanizin modeli ney canim manuel mi otomatik vitesmi degisen boya hasar kaydi bizde bakioruz araba
cnm cok yuksek bir model deil. megane2 authentic modellerden . degiseni arka bagaj kapagi boya tavan haric biz kendimiz boyattik aldimizda malum sizcak memleket maras adana kayseri civarindayiz gunes ates edio rrsmen yanikdi hep rengi. hasar kaydi yok. bi bakmissin birine burdan satmisiz ay ne guzel olur :)

canm saol o dediklerinin hepsini yaptik insallah alicisi cikar evet al satcila

Başın sağolsun canım. Allah yerinde dinlendirsin. Baban da senin bebek beklediğini bildiği için ömrünü mutlu tamamlamıştır.

Canım benim Rabbim sabır versin eminim çok zordur baba yanii canın ciğerin kolay değil Allah sana ailene sabır versin

Kizlar merhaba. Dun seker yuklemesi yapildi. Bugun sonuclari aldm doktor cok yuksek . Yarin hemen dahiliye ve diyetisyenle gorusucez dedi. Seker hastasi degildim. Sizce ne olur bilen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…