- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #29.221
Kolay gelsin cnm zor gerçekten.heyet raporu aldim ben mayısın 6sında bitiyor o da.annem olmasa bisey yapamam heralde ben de.karnimin altı ağırlaşıyor hemen ayakta kalınca. Aşağıya iniyor sanki çocuklar.esime kalsak haftada 4 gün tost yerdik heralde okuldan yorgun geliyor o da.ev isi desen erteleyince benim sinirlerim zıplıyor.sağ salim alalım bebeklerimizi inşallah.zaman çabuk gecsin istiyor insanBen ayaktayım da ne değişiyor, bende iş yerinde olduğumdan hep netten aldım her şeyi, eve zor atıyorum kendimi ve akşamları hemen yatıyorum. Biraz mağaza gezeyim desem oturacak yer arıyorum hemen belim bacağım tutmuyor. Bu cuma doktorum rapor yazalım dese keşke diye dua ediyorum. Ev işini eşimle yapıyoruz ama o da çok yoruldu artık ona da kıyamıyorum. İkiz gebelik ayakta bile olsan kolay değilmiş zaten doktorda fırsat buldukça yat dinlen diyor.
Buralardayım cnm sen napıyosun?? Giriyorum bakıyorum cıkıyorum iyiyim şükür yazmıyorum sadece...ayprensesii nerelerde acaba ? epeydir görmüyorum sesi çıkmıyor hiç
Mobilyalarin tamamı mdf bu arada sağlam duruyorlar.içime sindi benim.pesin olduğu icin bu kadar indirim yaptı sanırım o da.Kısıkkoyde hangi magazadan aldnz canm
Uyguna almıssınız canım güle güle kullansın ponciklerIzmir kısıkköyden aldık.ikiz olduğu için 2 büyüyen yatak var bizim ondan biraz fazla çıktı.liste fiyatı 7260 çıkardı indirimle 5 bine aldık
Çok teşekkür ederim.insallah sağ salim kullansınlar.❤❤Uyguna almıssınız canım güle güle kullansın poncikler
Bana ilk ay test yapılmıştı, son kontrolde bir ay sonra kan uyuşmazlığı için koruyucu aşı olman gerekiyor dedi doktorum. Bence ihmal etme doktorunu ara mi sor gerekirse kontrol günün geçmeden tekrar gidersin.Bana doktorum herhangibirşey demedi. Test de yapmadı bu durumda zaten iğne yapılıyor diye biliyorum annenin negatif babanın pozitif olduğu durumda. Bende doğuma yakın sorarım demiştim doktora. Bir dahaki randevuda sorarım bende. Dün gittim daha.
Benimki eve geldi bile canımGünaydın kızlar.Dün mobilyaya sadece bakalım diye gittik ama indirim yapınca alıp geldik erken mi oldu bilmiyorum.1 ay sonra gelecek mobilyamız.
Güle güle kullanın canım.insan mobilya bakarken bile çok heyecanlanıyor.eve gelse kim bilir nasil olurum ben❤Benimki eve geldi bile canımbence hiç erken değiş
Allah korusun canım vallaBurda bi dr da unutmus.Kadin yillarca agri cekmis icerde gazli bez unutuldugunu 2.ye hamileyken baska dr anlamis.Allah korusun.
Canim sen bilirsin. Hatta hamile bir arkadasim da boyle seyleri cok inceler 2 3 gun once Dalin almayın diye paylasim yapmis .En azindan sampuani değiştirebilirsin .Baska markalara bak istersen .Herkes Mustela yi cok övüyor ben de daha almadim icerigine bakmadim.
Merhaba kızlar bende temmuz annesi olacağım Allah kısmet ederse. Zorlu bir tüp bebek süreciyle geldi mucizem. Ama asıl mucizesini 5 aylık olunca anladım. Bir gece ansızın 2 hastane gezerek yitirdim babamı. Ama babam tarif edilecek bir adam değildi. Ben hep tarif ederken sırtında iki kanadı eksik derdim. Gitti taktı kanatlarını erkenden. Benim kolumu kanadımı kırarak. 32 yıllık hayatımda bir tek babam beni kırmadı. Olmazı oldurdu,yapılmazı yaptı. Sadece bana değil herkese karşı. Ama şimdi ben eksiğim,yitiğim yarın tam bir ay oluyor ama daha bir damla bile hafiflemedi. Gözümü babamla açıp babamla kapatıyorum. Mezarlıkta yaşıyorum desem yeri var. Millet bebeğini düşün üzülme diyor benden daha çok kim düşünebilir bebeğimi ama üzülmemek elde mi ? İçimdeki acıyı tarif dahi edemiyorum. Gözümden akan yaşa mani olamıyorum. Çığlıklarla uyanmalarıma engel olamıyorum. Hiçbir sakinleştiriciyi almadım. Almayacağım. Uyuşmak istemiyorum. Minik kızım bana tek teselli babamın ilk göz ağrısı olacaktı. Gitmeden önce Sezen koyun adını demişti hiç üstünde durmamıştım. ama o gidince anladım ki bu bir vasiyet şimdi kızım adıyla gelecek. Dedesinin düşündüğü gibi sezen hisseden bir kız ne zaman dedesinden bahsetsem kıpır kıpır içimde. Allah bunu unutturcak acı vermesin diyorum ama içim çok acıyor. Çok özlüyorum babamı. Sadece babam değildi. Birlikte çalışıyorduk ikimizde mali müşaviriz. Hem babam hem patronum hem iş arkadaşım gitti. Şimdi şu dükkanda çalışmak bana nasıl bir eziyet bilseniz. Kafanızı şişirdim biliyorum. Ama nolur takılmayın çözümlü dertlere herşey yoluna giriyor bir şekil bir gidene çare yok. Çaresizim. Çarem gitti.
Bahsettiğim şey kan uyuşmazlığı evet. Ben her ay kan veriyorum bu yuzden. Önümüzdeki hafta da iğne yapılacak. Drlarin düşünceleri değişik demek kiKan uyuşmazlığı dediğin ne canım.ben rh - im eşim pozitif doğum sonrası aşı olucam. Bunun testi mi yapılması gerekiyor?
Haftaya Çarşamba yapılacak bana. Fiyatını bilmiyorum yazarım yaptirincamerhaba herkese , rh testi yaptırıp iğne olan var mı arkadaşlar ?
bana test yapıldı ama sonucu daha çıkmadı ,
sanırım pahalı bir iğne değil mi ?
O zaman heyet raporun bitince doğum iznin başlayacak gibi değil mi? 30. haftana denk geliyor gibi. Benimde doğum iznimi 29 da başlatacaktı doktorum belki.Kolay gelsin cnm zor gerçekten.heyet raporu aldim ben mayısın 6sında bitiyor o da.annem olmasa bisey yapamam heralde ben de.karnimin altı ağırlaşıyor hemen ayakta kalınca. Aşağıya iniyor sanki çocuklar.esime kalsak haftada 4 gün tost yerdik heralde okuldan yorgun geliyor o da.ev isi desen erteleyince benim sinirlerim zıplıyor.sağ salim alalım bebeklerimizi inşallah.zaman çabuk gecsin istiyor insan
Yok cnm tartimda sorun var sanırım aç tok aynı çıkıyorum:)Olabilir canım ama sıkma canını aldığın gibi verirsin kiloları :)
Kızlar ya dün haberlerde gördünüz mü kadın üç yıl önce sezeryan olmuş karnında baya uzun sargı bezi unutmuşlar. Kanser sanmışlar bi bakmış dr sargı bezi her yeri iltihapmış kadınınya ne dr lar var allah korusun böylelerinden. Bende müdahale etme huyu vardır sezeryan olursam dicem dikkatli yapın. Kürtaj olurken erkek vardı bitane sen burda durmıcan dimi dedim o da yok benzgitcem demişti :))
Hahahhaha:) ay kiyamam ya canimBen kızımda heyecan ve korkudan tüm gece gram uyumamistim canım doğumum da 14.45 te oldu düşün artık nasıl yorgun ve uykusuzum
Doğuma girdik lokal anestezi yapıldı önce dedim ben de çok müdahale edecem diye
Doktora dedim sonda yi takmayın daha uyusmadim ben hissediyorum meğer sonda takılmış haberim yok
Sonra hadi başlıyoruz dedi hayır hayır dedim başlamayın hissediyorum ben dokunuyor falan hissetmiyorum ama korkudan hissediyorum bir 10 dk daha bekleyin diyorum sonra enerjim bitti bir uyku bastırdı beni uyuyabilir miyim çok uykum geldi dedim doktorakafana göre takıl dedi
Uyuyup uyandım hep yorgunluktan çok müdahale edemedim halim yoktu
Evet.ya aradaki zamana tekrar rapor alıcam.ya da direkt doğum iznine çıkaracaklar.ikiz olduğu için fazla olan 2 haftayı önde kullandıracaklarO zaman heyet raporun bitince doğum iznin başlayacak gibi değil mi? 30. haftana denk geliyor gibi. Benimde doğum iznimi 29 da başlatacaktı doktorum belki.
Hangi haftanda olmuştu bunlar canım?@ceylin-46 benim akıntım çok artmıştı sık sık çamaşır değiştirmek zorunda kalmıştım hafif kadık ağrılarım vardı birde akıntımın rengi değişmişti. 7 günlük fitil şeklinde antibiyotik verdi ama kolay kolay geçmez dedi.
Canım ne olduğunu haber eder misin aynı ağrı bende devar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?