2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kolay gelsin cnm zor gerçekten.heyet raporu aldim ben mayısın 6sında bitiyor o da.annem olmasa bisey yapamam heralde ben de.karnimin altı ağırlaşıyor hemen ayakta kalınca. Aşağıya iniyor sanki çocuklar.esime kalsak haftada 4 gün tost yerdik heralde okuldan yorgun geliyor o da.ev isi desen erteleyince benim sinirlerim zıplıyor.sağ salim alalım bebeklerimizi inşallah.zaman çabuk gecsin istiyor insan

Bana ilk ay test yapılmıştı, son kontrolde bir ay sonra kan uyuşmazlığı için koruyucu aşı olman gerekiyor dedi doktorum. Bence ihmal etme doktorunu ara mi sor gerekirse kontrol günün geçmeden tekrar gidersin.

Allah korusun canım valla

Başınız sağolsun. Babanıza Allah rahmet eylesin.

Kan uyuşmazlığı dediğin ne canım.ben rh - im eşim pozitif doğum sonrası aşı olucam. Bunun testi mi yapılması gerekiyor?
Bahsettiğim şey kan uyuşmazlığı evet. Ben her ay kan veriyorum bu yuzden. Önümüzdeki hafta da iğne yapılacak. Drlarin düşünceleri değişik demek ki

O zaman heyet raporun bitince doğum iznin başlayacak gibi değil mi? 30. haftana denk geliyor gibi. Benimde doğum iznimi 29 da başlatacaktı doktorum belki.

Ben kızımda heyecan ve korkudan tüm gece gram uyumamistim canım doğumum da 14.45 te oldu düşün artık nasıl yorgun ve uykusuzum
Doğuma girdik lokal anestezi yapıldı önce dedim ben de çok müdahale edecem diye
Doktora dedim sonda yi takmayın daha uyusmadim ben hissediyorum meğer sonda takılmış haberim yok
Sonra hadi başlıyoruz dedi hayır hayır dedim başlamayın hissediyorum ben dokunuyor falan hissetmiyorum ama korkudan hissediyorum bir 10 dk daha bekleyin diyorum sonra enerjim bitti bir uyku bastırdı beni uyuyabilir miyim çok uykum geldi dedim doktora kafana göre takıl dedi
Uyuyup uyandım hep yorgunluktan çok müdahale edemedim halim yoktu

Hahahhaha:) ay kiyamam ya canim

O zaman heyet raporun bitince doğum iznin başlayacak gibi değil mi? 30. haftana denk geliyor gibi. Benimde doğum iznimi 29 da başlatacaktı doktorum belki.
Evet.ya aradaki zamana tekrar rapor alıcam.ya da direkt doğum iznine çıkaracaklar.ikiz olduğu için fazla olan 2 haftayı önde kullandıracaklar

Hangi haftanda olmuştu bunlar canım?

Kızlar akıntım hiç kesilmiyo özellikle sabah kalkınca biraz yürüdükten sonra kremsi geliyo su gibi akıyo resmen bunu yaşayanlar oldu mu neden olabilir?

Canım ne olduğunu haber eder misin aynı ağrı bende devar

Doktorum ağrının normal olduğunu, üzerinde durmamam gerektiğini söyledi. Önce idrar yolu iltihabından şüphelendi. Yanma vs var mı dedi. Yok deyince.... Takma böyle ağrılar normal dedi. İstersen araba kullanma biraz dedi. Ağrın artmasın dedi. O kadar. Ama ben buradaki doktorlara güvenmiyorum. Allah'tan yarın Türkiye'ye geliyorum da. İçim rahat biraz. En azından Ankara'daki doktorum en doğrusunu söyleyecektir bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…