- 4 Şubat 2015
- 600
- 1.035
- 63
- 45
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #29.241
Dün gittim canım da. Fırsat bulamadım KK'ya girip yazmaya. Oğlanla ilgilen, yemek vs derken... Eve gelince ağrı sızı unutuyorum bişi kalmıyor. Taa ki oğlan uyuyana kadar:) Doktor çok üzerinde durmadı. Normal olduğunu söyledi. Araba kullanma istersen dedi. Ağrıların artmasın dedi. Ama ne ilaç verdi ne başka bir öneride bulundu. Yarın Türkiye'ye geliyorum Allah'ın izniyle. Ankara'daki doktorum söyleyecek en doğrusunu :) Bu arada dün bebeğimi görmek iyi geldi. Kıpır kıpırdı maşallah. 3D de gördüm. İlk defa yüzünü gördüm. Çok heyecanlandım. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.İşte o kötü allah yardımcın olsun ağrılarla otrmak çok zor
Benim için de dinlenmek imkansız kızım hasta doktora aldım koşturuyorum bütün gün sağ salim kucağımıza alsak..
Sorun olacağını sanmıyorum izin verirler inşallah belki buraya gelmek iyi gelir.
Gittin mi doktora
Elif çok güzel isim. Miray da öyle ama anlamına baktığımızda, yılın ilk aylarında doğan anlamı var. Elif Damla bence :) Hem benim de ismim Damla :) Çok yaygın bir isim değil. Büyük oğlunuzu destekliyorum.dün akşam oturduk isim belirlemeye çalıştık... en son Miray ve Damla isimleri kaldı... Ben Elif Miray olsun dedim büyük oğlum Elif Damla dedi... hala iki iisim arasında kararsız kaldık sizce hangisi ?
Merhaba kızlar bende temmuz annesi olacağım Allah kısmet ederse. Zorlu bir tüp bebek süreciyle geldi mucizem. Ama asıl mucizesini 5 aylık olunca anladım. Bir gece ansızın 2 hastane gezerek yitirdim babamı. Ama babam tarif edilecek bir adam değildi. Ben hep tarif ederken sırtında iki kanadı eksik derdim. Gitti taktı kanatlarını erkenden. Benim kolumu kanadımı kırarak. 32 yıllık hayatımda bir tek babam beni kırmadı. Olmazı oldurdu,yapılmazı yaptı. Sadece bana değil herkese karşı. Ama şimdi ben eksiğim,yitiğim yarın tam bir ay oluyor ama daha bir damla bile hafiflemedi. Gözümü babamla açıp babamla kapatıyorum. Mezarlıkta yaşıyorum desem yeri var. Millet bebeğini düşün üzülme diyor benden daha çok kim düşünebilir bebeğimi ama üzülmemek elde mi ? İçimdeki acıyı tarif dahi edemiyorum. Gözümden akan yaşa mani olamıyorum. Çığlıklarla uyanmalarıma engel olamıyorum. Hiçbir sakinleştiriciyi almadım. Almayacağım. Uyuşmak istemiyorum. Minik kızım bana tek teselli babamın ilk göz ağrısı olacaktı. Gitmeden önce Sezen koyun adını demişti hiç üstünde durmamıştım. ama o gidince anladım ki bu bir vasiyet şimdi kızım adıyla gelecek. Dedesinin düşündüğü gibi sezen hisseden bir kız ne zaman dedesinden bahsetsem kıpır kıpır içimde. Allah bunu unutturcak acı vermesin diyorum ama içim çok acıyor. Çok özlüyorum babamı. Sadece babam değildi. Birlikte çalışıyorduk ikimizde mali müşaviriz. Hem babam hem patronum hem iş arkadaşım gitti. Şimdi şu dükkanda çalışmak bana nasıl bir eziyet bilseniz. Kafanızı şişirdim biliyorum. Ama nolur takılmayın çözümlü dertlere herşey yoluna giriyor bir şekil bir gidene çare yok. Çaresizim. Çarem gitti.
Yok canım kanama bi daha olmadı sanırım tahriş oldu kanadı biraz çünkü sonrasında gece bile kalkıp kalkıp baktım. Doktorum bugün yokmuş sabah aradm hastaneyi yarın gidicem bakalım bebek kıpır kıpır olunca daha rahatım :) sağol düşündüğün içinoinone27 canim naptin doktor kontrolune gittin mi kanama devam etmedi degilmi
Rabbim sabır versinMerhaba kızlar bende temmuz annesi olacağım Allah kısmet ederse. Zorlu bir tüp bebek süreciyle geldi mucizem. Ama asıl mucizesini 5 aylık olunca anladım. Bir gece ansızın 2 hastane gezerek yitirdim babamı. Ama babam tarif edilecek bir adam değildi. Ben hep tarif ederken sırtında iki kanadı eksik derdim. Gitti taktı kanatlarını erkenden. Benim kolumu kanadımı kırarak. 32 yıllık hayatımda bir tek babam beni kırmadı. Olmazı oldurdu,yapılmazı yaptı. Sadece bana değil herkese karşı. Ama şimdi ben eksiğim,yitiğim yarın tam bir ay oluyor ama daha bir damla bile hafiflemedi. Gözümü babamla açıp babamla kapatıyorum. Mezarlıkta yaşıyorum desem yeri var. Millet bebeğini düşün üzülme diyor benden daha çok kim düşünebilir bebeğimi ama üzülmemek elde mi ? İçimdeki acıyı tarif dahi edemiyorum. Gözümden akan yaşa mani olamıyorum. Çığlıklarla uyanmalarıma engel olamıyorum. Hiçbir sakinleştiriciyi almadım. Almayacağım. Uyuşmak istemiyorum. Minik kızım bana tek teselli babamın ilk göz ağrısı olacaktı. Gitmeden önce Sezen koyun adını demişti hiç üstünde durmamıştım. ama o gidince anladım ki bu bir vasiyet şimdi kızım adıyla gelecek. Dedesinin düşündüğü gibi sezen hisseden bir kız ne zaman dedesinden bahsetsem kıpır kıpır içimde. Allah bunu unutturcak acı vermesin diyorum ama içim çok acıyor. Çok özlüyorum babamı. Sadece babam değildi. Birlikte çalışıyorduk ikimizde mali müşaviriz. Hem babam hem patronum hem iş arkadaşım gitti. Şimdi şu dükkanda çalışmak bana nasıl bir eziyet bilseniz. Kafanızı şişirdim biliyorum. Ama nolur takılmayın çözümlü dertlere herşey yoluna giriyor bir şekil bir gidene çare yok. Çaresizim. Çarem gitti.
anne pozitifse bir sıkıntı olmuyor diye biliyorum çünkü ben 0+ eşim ab- her gittiğimde sağlık ocağına yada kendi doktoruma soruyorum teyit etmek için onlarda her seferinde sen pozitifsin bişey olmaz diyorlarEvet cnm ben 0 kan grubuyum eşim A pozitif ilk zamanlar yaptırdım sıkıntı yoktu şimdi 28. Haftadaydım tekrar yapilicak ona gore iğne yapıcaklar sonuca bakıp.
bizde satıyoruz Megane 2 Extreme Hatchback :)) alan olursa hasar kayıtsız 2 parça lokal boya . Şaka bi yana bizimki ağırdan aliyor satma olayini çünkü satsak yerine alabileceğimiz temiz bir araba yokcnm cok yuksek bir model deil. megane2 authentic modellerden . degiseni arka bagaj kapagi boya tavan haric biz kendimiz boyattik aldimizda malum sizcak memleket maras adana kayseri civarindayiz gunes ates edio rrsmen yanikdi hep rengi. hasar kaydi yok. bi bakmissin birine burdan satmisiz ay ne guzel olur :)
Canım genelde gebelik normal geçiyorsa herşey yolundaysa doğumdna sonra yapılıyormuş aşı. Ben şimdiye kadar şükür bir sorun yaşamadım doktoruma en başında söylemiştim kan uyuşmazlığını ama sağlıklı diye birşey demedi sanırım. 28. Haftada bakılıyormuş genelde benim diğer kontrolümde 28. Haftaya denk geliyor. O zaman söylerim tekrar.Bahsettiğim şey kan uyuşmazlığı evet. Ben her ay kan veriyorum bu yuzden. Önümüzdeki hafta da iğne yapılacak. Drlarin düşünceleri değişik demek ki
Cok sevindim canim zaten anormal bi durum olsa kendini belli ederdi . masallah bebislere yaa cok hareketlilerr bizde iyi olduklarini bilioruz bari . Ne demek canim ya burda birbirimize destek icin varizYok canım kanama bi daha olmadı sanırım tahriş oldu kanadı biraz çünkü sonrasında gece bile kalkıp kalkıp baktım. Doktorum bugün yokmuş sabah aradm hastaneyi yarın gidicem bakalım bebek kıpır kıpır olunca daha rahatım :) sağol düşündüğün için
Benim de öyleydi idrar yolu enfeksiyonu çıktı canımKızlar akıntım hiç kesilmiyo özellikle sabah kalkınca biraz yürüdükten sonra kremsi geliyo su gibi akıyo resmen bunu yaşayanlar oldu mu neden olabilir?
Nasıl geçti peki baska belirti varmıydı yanma vsBenim de öyleydi idrar yolu enfeksiyonu çıktı canım
Benim iki kadin doğum doktorum da kanaman olursa olduğunda, olmazsa 28. Haftada iğne vurulacak dedi. Her ay da indirect coombs diye bir test istiyorlar. Bir çok konuda olduğu gibi hekimler farklı şeyler düşünüp uyguluyor. Doğumdan sonraya bırakmadı bizimkilerCanım genelde gebelik normal geçiyorsa herşey yolundaysa doğumdna sonra yapılıyormuş aşı. Ben şimdiye kadar şükür bir sorun yaşamadım doktoruma en başında söylemiştim kan uyuşmazlığını ama sağlıklı diye birşey demedi sanırım. 28. Haftada bakılıyormuş genelde benim diğer kontrolümde 28. Haftaya denk geliyor. O zaman söylerim tekrar.
suyun olabilirmi acaba ben diğer gebeliklerimde yasamistim bi kere gelmişti doğuma gitmistim sonrasında ama 8.ayda idrar yolu enfeksiyonuda olabilirKızlar akıntım hiç kesilmiyo özellikle sabah kalkınca biraz yürüdükten sonra kremsi geliyo su gibi akıyo resmen bunu yaşayanlar oldu mu neden olabilir?
suyun olabilirmi acaba ben diğer gebeliklerimde yasamistim bi kere gelmişti doğuma gitmistim sonrasında ama 8.ayda idrar yolu enfeksiyonuda olabilir
Anne ve bebek arasında etkileşim varmı diye bakılıyor cnm ona gore iğne yapılıyor kan uyuşmazlıgi varsaBu test ne için cnm
Hangi haftanda olmuştu bunlar canım?[/QUOTE
22. Hafttalar flndı. Antibiyotikli fitil kullandım ama değişiklik olmadı, tıpkı doktorumun dediği gibi, hala sarımtrak
Mustela pahalı ama kaliteli diye biliyorum. Ben ilk 1-2 ay mustela faha sonra unibaby yenidoğan düşünüyorum eczacıbaşının zaten, içeriğide kokusuz boyasız renksiz parabensiz ve sle içermiyorKızlar ya şampuan olarak ne aldınız ??? daha önceleri dalin kullanmıştım ama şimdi ne alacağıma henüz karar veremedim
evet mustela siparişini verdim akşam resmini atarım.. görümcem tavsiye etti... şampuan + pişim kremi (100cc/50cc) + rahatlatıcı krem hepsine 120 tl ödedimMustela pahalı ama kaliteli diye biliyorum. Ben ilk 1-2 ay mustela faha sonra unibaby yenidoğan düşünüyorum eczacıbaşının zaten, içeriğide kokusuz boyasız renksiz parabensiz ve sle içermiyor
Insallah agrin olmaz ben cuma oldum kolum hala kalkmiyor sisBuralardayım cnm sen napıyosun?? Giriyorum bakıyorum cıkıyorum iyiyim şükür yazmıyorum sadece...
Tetenoz aşısı oldum bugun..
Ben çantalı set aldım, alt açma pedi vardı ama alt açma çok küçük ve çantada benim pek işime yarayacak cinsten değildi. Sen daha iyi yapmışsın bence.evet mustela siparişini verdim akşam resmini atarım.. görümcem tavsiye etti... şampuan + pişim kremi (100cc/50cc) + rahatlatıcı krem hepsine 120 tl ödedim
ayrıca çantalı set istemedim çünkü losyonu falan kullanılmıyor... şampuanı zaten vücut içinde kullanılıyormuş
Geçmiş olsun canm.Bna da 1hafta kadar ağrın olur dedi bugun hissetmiyorum ama ağırlaşcak gibi duruyor..sağ koluma vurdurdum ne olur ne olmaz diyeInsallah agrin olmaz ben cuma oldum kolum hala kalkmiyor sis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?