2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dün gittim canım da. Fırsat bulamadım KK'ya girip yazmaya. Oğlanla ilgilen, yemek vs derken... Eve gelince ağrı sızı unutuyorum bişi kalmıyor. Taa ki oğlan uyuyana kadar:) Doktor çok üzerinde durmadı. Normal olduğunu söyledi. Araba kullanma istersen dedi. Ağrıların artmasın dedi. Ama ne ilaç verdi ne başka bir öneride bulundu. Yarın Türkiye'ye geliyorum Allah'ın izniyle. Ankara'daki doktorum söyleyecek en doğrusunu :) Bu arada dün bebeğimi görmek iyi geldi. Kıpır kıpırdı maşallah. 3D de gördüm. İlk defa yüzünü gördüm. Çok heyecanlandım. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

dün akşam oturduk isim belirlemeye çalıştık... en son Miray ve Damla isimleri kaldı... Ben Elif Miray olsun dedim büyük oğlum Elif Damla dedi... hala iki iisim arasında kararsız kaldık sizce hangisi ?
Elif çok güzel isim. Miray da öyle ama anlamına baktığımızda, yılın ilk aylarında doğan anlamı var. Elif Damla bence :) Hem benim de ismim Damla :) Çok yaygın bir isim değil. Büyük oğlunuzu destekliyorum.

Başınız sağolsun. Daha çok yeni Rabbim sabrını da verir inşallah.

oinone27 canim naptin doktor kontrolune gittin mi kanama devam etmedi degilmi
Yok canım kanama bi daha olmadı sanırım tahriş oldu kanadı biraz çünkü sonrasında gece bile kalkıp kalkıp baktım. Doktorum bugün yokmuş sabah aradm hastaneyi yarın gidicem bakalım bebek kıpır kıpır olunca daha rahatım :) sağol düşündüğün için

Rabbim sabır versin

Evet cnm ben 0 kan grubuyum eşim A pozitif ilk zamanlar yaptırdım sıkıntı yoktu şimdi 28. Haftadaydım tekrar yapilicak ona gore iğne yapıcaklar sonuca bakıp.
anne pozitifse bir sıkıntı olmuyor diye biliyorum çünkü ben 0+ eşim ab- her gittiğimde sağlık ocağına yada kendi doktoruma soruyorum teyit etmek için onlarda her seferinde sen pozitifsin bişey olmaz diyorlar

bizde satıyoruz Megane 2 Extreme Hatchback :)) alan olursa hasar kayıtsız 2 parça lokal boya . Şaka bi yana bizimki ağırdan aliyor satma olayini çünkü satsak yerine alabileceğimiz temiz bir araba yok

Bahsettiğim şey kan uyuşmazlığı evet. Ben her ay kan veriyorum bu yuzden. Önümüzdeki hafta da iğne yapılacak. Drlarin düşünceleri değişik demek ki
Canım genelde gebelik normal geçiyorsa herşey yolundaysa doğumdna sonra yapılıyormuş aşı. Ben şimdiye kadar şükür bir sorun yaşamadım doktoruma en başında söylemiştim kan uyuşmazlığını ama sağlıklı diye birşey demedi sanırım. 28. Haftada bakılıyormuş genelde benim diğer kontrolümde 28. Haftaya denk geliyor. O zaman söylerim tekrar.

Cok sevindim canim zaten anormal bi durum olsa kendini belli ederdi . masallah bebislere yaa cok hareketlilerr bizde iyi olduklarini bilioruz bari . Ne demek canim ya burda birbirimize destek icin variz

Benim iki kadin doğum doktorum da kanaman olursa olduğunda, olmazsa 28. Haftada iğne vurulacak dedi. Her ay da indirect coombs diye bir test istiyorlar. Bir çok konuda olduğu gibi hekimler farklı şeyler düşünüp uyguluyor. Doğumdan sonraya bırakmadı bizimkiler

Kızlar akıntım hiç kesilmiyo özellikle sabah kalkınca biraz yürüdükten sonra kremsi geliyo su gibi akıyo resmen bunu yaşayanlar oldu mu neden olabilir?
suyun olabilirmi acaba ben diğer gebeliklerimde yasamistim bi kere gelmişti doğuma gitmistim sonrasında ama 8.ayda idrar yolu enfeksiyonuda olabilir

Son düzenleme:
Kızlar ya şampuan olarak ne aldınız ??? daha önceleri dalin kullanmıştım ama şimdi ne alacağıma henüz karar veremedim
Mustela pahalı ama kaliteli diye biliyorum. Ben ilk 1-2 ay mustela faha sonra unibaby yenidoğan düşünüyorum eczacıbaşının zaten, içeriğide kokusuz boyasız renksiz parabensiz ve sle içermiyor

Mustela pahalı ama kaliteli diye biliyorum. Ben ilk 1-2 ay mustela faha sonra unibaby yenidoğan düşünüyorum eczacıbaşının zaten, içeriğide kokusuz boyasız renksiz parabensiz ve sle içermiyor
evet mustela siparişini verdim akşam resmini atarım.. görümcem tavsiye etti... şampuan + pişim kremi (100cc/50cc) + rahatlatıcı krem hepsine 120 tl ödedim

ayrıca çantalı set istemedim çünkü losyonu falan kullanılmıyor... şampuanı zaten vücut içinde kullanılıyormuş

Ben çantalı set aldım, alt açma pedi vardı ama alt açma çok küçük ve çantada benim pek işime yarayacak cinsten değildi. Sen daha iyi yapmışsın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…