2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çantalı set aldım, alt açma pedi vardı ama alt açma çok küçük ve çantada benim pek işime yarayacak cinsten değildi. Sen daha iyi yapmışsın bence.
walla bana kalsa bende çantasını da alırdım da...
görümcem bu şekilde daha iyi olur dedi... çantaya da gerek yok zaten bütün parayı çantaya veriyoruz

Kızlar Instagram'da bir sayfada kolonya siselerini çok daha uyguna buldum. 50 cclik kral tacı sise 1,50, Ordan şişeleri. bir başka sayfadan da 3 cmlik isim yazdıracagim pleksi alicam 40 Kr. Geriye kurdele, şekerleme ve küçük karton torba kaldı.

Cok sevindim canim zaten anormal bi durum olsa kendini belli ederdi . masallah bebislere yaa cok hareketlilerr bizde iyi olduklarini bilioruz bari . Ne demek canim ya burda birbirimize destek icin variz

Evet canım eskiden hergün bi korku içindeydim ya bişey olursa diye şimdi kımıldadıkca yüzüm gülüyor :)

Güle güle kullanın canım.insan mobilya bakarken bile çok heyecanlanıyor.eve gelse kim bilir nasil olurum ben❤
Canim bizimki de dün kuruldu gidip gelip bakıyorum evde olunca daha çok sabirsizlaniyorum. Zaman hemen geçsin istiyorum. Yine senin ki iyiymiş 1 ay sonra gelecekmiş. Ben nasil geçecek zaman bilmiyorum :)

Bizimle de paylas canim.

Ya valla korkudan bende uyuyamam :))) ama lokal anestezi benim kuzenim oldu o da diyoki göbeğime elliyorlar hissediyorum ama acısını hissetmiyorum diyodu, şimdi siz diyince hatırladım hissetmeniz normal belkide çok tuhaf ama acı hissi yok demişti

Ben de genel anestezi olup uyumak istemiyorum.Rahim ameliyatimda genel anestezi almistim cok kötü olmustu .Uyanmaya çalışıyorum uyanamiyorum .Ölü gibi her seyi duyuyorum tepki veremiyorum .Etkisinden kurtulamamistim .Bebegimin ilk sesini duymak kordonu kesilmeden gormek istiyorum .Ama kalbim dayanir mi bilmiyorum.

Ya kesinlikle lokal anestezi al ben oglumu oyle dogurdum igneyi belden vurup yatrdilar uyusmaya basladim yavas yavas sora basladilar arasi cok surmedi pasamin sesini duydum yan tarafta temizlediler sardilar yanima gtrdilerrr miss gibiiiydii cok guzel bi duygu yasamalisin bunu :)

Kizlar merhaba. Dun seker yuklemesi yapildi. Bugun sonuclari aldm doktor cok yuksek . Yarin hemen dahiliye ve diyetisyenle gorusucez dedi. Seker hastasi degildim. Sizce ne olur bilen var mi
Hamilelik şekeri bu canım doğumdan sonra geçiyor yani hamile olmadan önce şekeri olmayan biri hamileyken şeker ola biliyor ve doğum sonrası eski haline dönüyor şimdi ne kadar yüksek bilmiyorum ama diyet yazılacak sana tatlıya meyveye diyet uygulanacak ve eğer doktor gerek duyarsa insülin de kullanman gereke bilir ama dediğim gibi çok yüksek olursa kullanırsın yoksa büyük ihtimal sadece diyet ister doktor ama yine de üzme kendini çoğu hamilede oluyor zaten şurada doğuma da az kaldı bazı hamileye çok daha erken şeker teşhisi konuyor 5-6ay diyet ve insülin kullananlar oluyor bizim hiç değilse az kalmış doğuma iyi düşün korkma sakın

Benim merak ettiğim şey bebeği önden götürüyorlar odaya sen daha gitmeden sen kucağına almadan başkaları kucağına alıyor senin dikişlerin yapılıp odana geçene kadar 30 dk falan geçiyormuş benden önce kv görümce elti üçlüsü bebeğimi kucaklarina alacaklar diye şimdiden sinir yaptım kendime

Canim benimkini kimsenin kucagina vermemislerdi yikamislar giydirmisler ben cikana kadar kuvezde bekletmisler yani odaya benle geldi oglum annemler k.v filanda camdan gormusler sadece yani

Canim benimkini kimsenin kucagina vermemislerdi yikamislar giydirmisler ben cikana kadar kuvezde bekletmisler yani odaya benle geldi oglum annemler k.v filanda camdan gormusler sadece yani
Ben de bilmiyordum hiç aklıma da gelmemişti o konu geçen bir tanıdık doğum yapmıştı o anlattı şoka girdim bebek elden ele gezmiş odada ben onu duyduğumdan beri aklıma geldikçe sinir yapıyorum kendime ilk ben kucağıma almak isterim ben koklamak isterim ilk beni hissetsin bebegim ya da babası alsın kucağına başka kimse almasın

Hastaneylede alakali olabilir canim o yonden sansliydim galiba

İnan ki hiç bişey hissetmedim ne dokunmalarini ne de başka biseyi :) korkudan hissediyorum diyordum ama his yok :) bana da demişlerdi hissettim her şeyi dokunmalarini falan korkmuştum ama korkulacak bişey yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…