2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay o hıçkırıklar nasıl oluyo ki :) nasıl anlaşılıyo benm ilk gebeliğim nasıl anlycam ki

bende heralde göbek bağı düştükten sonra yaptiricam

Ya kizlar bisey sorcam. Karnimin bi tarafına igne batmasi gibi biseyler oluyor canim yaniyor .Bebegin tırnakları degildir demi daha erken .Bu ne ki boyle ?

kızlar doğum konusu aklıma gelince görümceme yazdım o doğurduğu sıra bana normal istiodum ama o an korku bastı sezeryan istedim dedi.ama pişmanım dikişler uğraştırdı ara ara hala sızlar uzun zaman geçmesine ragmen derdi.dedim ki normal istiom ama nasıl olcak heycanlıyım dedim. dioki ilişkide dikiş yeri patladı patlıcak o daha kötü sezeryan öle değil demeye başladı.şimdi ben bundan ne anlayım :)))

Bence sen gorumcene bakma bir öyle diyor bir böyle ben normal yaptım dikislerin patladığı falan yok

peki doğum sonrası ağrı kaldı mı dikiş yerinde?

Ya kizlar bisey sorcam. Karnimin bi tarafına igne batmasi gibi biseyler oluyor canim yaniyor .Bebegin tırnakları degildir demi daha erken .Bu ne ki boyle ?
Bebeğin tırnağı ne alâka o nasıl bişeymiş içten mi batıyo belki karnın genişliyo ondandır.

Işte senin o dedigin epidural normal .Ben tek oni biliyordum .Belli açılmadan sonra yapılıyor ikiniyorsun .Epidural sezeryan kafami karıştırdı.
Ya kızlar bu epiduralde bazı sıkıntılar oluyomuş tehlikaliymiş diye duydum hatta benim arkadaşımın ablası oğlunda yaptı kız altı ay gibi bacağında hiss yoktu yürüyemiyodu bende düşünüyodum ama korktum bi fikriniz varmı bunla ilgili ??

Kızlar yaaa fikir verin bana?? İki çanta arasında kaldım.
Model olarak benzerler. Ama ikisini de canlı görmedim. Nasıldır bilmiyorum. Gören kullanan var mı yorum bekliyorum?

Eklentiler

• 899C411C-FE65-4BC6-BCDE-4E641D405920.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 944DBD6F-7460-4D61-B2D3-ECA940EF3FD0.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 55
Model olarak benzerler. Ama ikisini de canlı görmedim. Nasıldır bilmiyorum. Gören kullanan var mı yorum bekliyorum?
Benim çantam da stylo cok guzel .Bu modellerden degil ama cok kullanisli islak mendil gozu vs vs her seyi var .Simdi bile kullanasim geliyor .Ha bir de bu marka hepsiburada da daha uyguna bulursun .E benek pahali .

Canim o anesteziciyle alakali bir durumdur .Dogru yere dogru sekilde yapildiktan sonra Allah in izniyle bir sey olmaz.5 6 sene once halama romatizma ignesi yapildi kadin su an o ayagini kullanamiyor topal oldu resmen .

Ben ilkini görmeden çok bölmeli ve iyi yorumları çok okudugumdan sipariş ettim ama görsel veya estetik açısından beğenmedim sırtımda kaba durdu tabi benim minyon oluşumu da eklemeliyim o anlamda gorerek almanda fayda var

Canim bir de bebek magazalarinda cok guzel modeller var .Eger aldigim canta icime sinmese cok pisman olurdum magazalara bakmadigim icin .

Biraz zaman geçsin anliycaksin canim sonlara doğru tani , hep ritmik hareketler olcak aynı yerde uzunca süre pit-pit , pit-pit gibi o zaman kendin de anliycaksin inşallah
Ay o hıçkırıklar nasıl oluyo ki :) nasıl anlaşılıyo benm ilk gebeliğim nasıl anlycam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…