2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Afilim92 canım epidural belden aşağısının uyuşturulması. Normal doğumda da epidural olanlar var belden aşağısına lokal anestezi yaptıranlar. Seseryanda zaten uyuşturuyorlar.

Hoşgeldin cnm oncelikle bebegini ins saglikli bir sekilde kucagina alirsin, benim ara ara oluyor kalça ağrısı bacağıma da vuruyordu bide çok yürüyünce karnimin alt tarafı agriyor.

Hosgeldin canim .Benim de kalcam batiyor oturuyorsam yatamiyorum yatiyorsam kalkamıyorum. Bazen geciyor yeniden geliyor .Dr normal dedi .

Hoşgeldin cnm oncelikle bebegini ins saglikli bir sekilde kucagina alirsin, benim ara ara oluyor kalça ağrısı bacağıma da vuruyordu bide çok yürüyünce karnimin alt tarafı agriyor.
Hoşbuldumm canm. Senin de ve burdaki tüm annelerin sağlıkla gelsin melekleri inşallah

İkiside belden aşağısını uyuşturuyor. Sadece uygulama iğne uzunluğu vb farkları var canım.ikisi dr belden yapılıyor aslında mantık aynı.
Ben bunu bir sonraki randevumda sorayim zaten dr a sezeryam istiyorum demedim ilk tanismada adam normali destekliyor durumumu da bilmiyor.
Hoşbuldumm canm .öylemi çok sevindim normal bi durum olmasına ara ara korkuyordum Valla niye böyle oluyor diye
Ama bazi kisilerde kemik erimesi oluyormus sen yine de dr una sor .
Daha karar veremedim cnm geçen böyle balonlu fln bende begendim hala araştırıyorum.
Inata melegineli sayfasini takip edebilirsin cok guzel seyler var .

Peki spinalle epidural sezeryanin farki ne kafam karisti ya
Canim bildigim kadariyla omurganin farkli yerlerine narkoz veriliyor. Epiduralde his tamamen kaybolmuyor bu yuzden ikinabiliyosun normal dogumda ama spinalde tamamen his gidiyo ki sezeryan yapiliyor.

Görkem dmi :) ben de takip ediyorum onu ama o gümüş kalkanlar da 285 TL eğer kesin herkeste işe yararsa alinirdi da ama ya yaramazsa diye ben o riski göze alamiycam maalesef
Evet görkem :) fiyatı gerçekten çok uçuk dediğiniz gibi bende o riski alamıycam yani okadar para verip işe yaramazsa verilen paraya yazık
Ben de bi kac haftalikken yaptirmayi dusunuyorum. 40 mevludu ve sunnet mevludu bir arada olur. Daha donmeye yerde kipirdanmaya baslamadan hallolsun gibi geliyo
Bende oğlum olsaydı öyle düşünüyordum canım bencede en iyisi ozamanlar olur bebek dönüp kımıldayıp canını yakmadan hallolur

valla ben normal doğum için çok heycanlanıyorum yeni bişi keşfetmiş olma duygusu yaşıcam o yönden düşünüyorum o an aklıma gelince hep :)

Canim bildigim kadariyla omurganin farkli yerlerine narkoz veriliyor. Epiduralde his tamamen kaybolmuyor bu yuzden ikinabiliyosun normal dogumda ama spinalde tamamen his gidiyo ki sezeryan yapiliyor.
Işte senin o dedigin epidural normal .Ben tek oni biliyordum .Belli açılmadan sonra yapılıyor ikiniyorsun .Epidural sezeryan kafami karıştırdı.

sp
Işte senin o dedigin epidural normal .Ben tek oni biliyordum .Belli açılmadan sonra yapılıyor ikiniyorsun .Epidural sezeryan kafami karıştırdı.
spinal evet halk dilinde epidural olunca anlaşılır oluyor oyüzden öyle dedim ama gerçek adı spinal omurgadan iğne yapılıyor belden aşağıda his olmuyor

sp

spinal evet halk dilinde epidural olunca anlaşılır oluyor oyüzden öyle dedim ama gerçek adı spinal omurgadan iğne yapılıyor belden aşağıda his olmuyor
Yok yok oyle bir sey de varmis sayende ogrendim simdi arastiriyorum .Dr a da sorcam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…