- 7 Temmuz 2008
- 1.229
- 2.305
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #29.461
Hamile kadına zor geçen doğum öyküsü neden anlatılır ki ne kadar gereksiz.Evet cnm orası öyle ama ne bilim öyle bir anlattı ki valla tırsmadım değil yani.
Ah şu hamileleri korkutan kadınlar yok mu bana da ilk bebegimde yapıyorlardı acayip korkuyordum ama sonuç noldu korksam da bebeğin günü geldi mi doğması lazım içimde sonsuza kadar tutamiycam nasılsa ve korksam da dogurdum çok şükür :) ama inan ki o kadar doğum hikayesi dinledim hepsininki farklı kimseninki aynı değildiHaklısın cnm aslında dinlemiyordum hiç doğum hikayelerini fln ama bi baktım anlatmaya başladı ağzım açık dinledim. Ben de dedimki çocuğunu saglikli aldin ya kucağına önemli olan o yeterki iyi olsun ağrılar olcak tabiki dedim. Hala bana diyor ki hazırlıklı ol.
Evet moda labio canm ben ole cok profesyonel olmasada hatira kalsin istiyorum, karnim biraz daha buyusunde mayis,haziran gibi dusunuyorum, karnimin durusuna bagli elbiseyle nasil durucak ona gore belirlicem suan karnim ufak gelior gozumeAnladım canım. Ben de kendi sitesinden bakmıştım. Modalabio sanırım. Baya tercih ediliyor bu modeller. Sen dış çekimi ne zaman yaptırıyorsun peki?
Evet moda labio canm ben ole cok profesyonel olmasada hatira kalsin istiyorum, karnim biraz daha buyusunde mayis,haziran gibi dusunuyorum, karnimin durusuna bagli elbiseyle nasil durucak ona gore belirlicem suan karnim ufak gelior gozume
Eki Görüntüle 2132915
Kilo son aylarda hizla aliniyor cnm aynen bekle karinlar atak yapacak cunkuAynen ben de böyleyim. Mayıs’ın ilk haftası düşünüyorum çekimi. Kardeşim gelip yapacak zaten :) 31.haftada olucam o zaman. 2,3hafta sonra alayım diyorum elbiseyi. Şu an 38bedenim ama kilo alırsam diye korkuyorum. Omuzlarım ve göğüslerim küçük zaten 40da büyük ve pot durur diye düşündüm. Biraz bekliyim de öyle alıyım en iyisi:)
Buda sezeryan olcak galiba dimiben iki sezeryan oldum epidural olarak ama şöyle birsey var benim çok ağrım olmuyor ama çevremde ağır geçirenler oldu kişiden kişiye değişiyor bence ama belden iğne oldum bebegimi gördüm çok güzeldi sonrasida zor olmadı yaptığım yerden kalkarken zorlaniyordum ama öyle ağrım çok olmadı
Artık doğum yapicak olan arkadaşlardan uzak durcam en azından ben doğum yapana kadar. Zamanı gelince o çocuk ordan çıkıcak yani :))Ah şu hamileleri korkutan kadınlar yok mu bana da ilk bebegimde yapıyorlardı acayip korkuyordum ama sonuç noldu korksam da bebeğin günü geldi mi doğması lazım içimde sonsuza kadar tutamiycam nasılsa ve korksam da dogurdum çok şükür :) ama inan ki o kadar doğum hikayesi dinledim hepsininki farklı kimseninki aynı değildi
Canım kaç çıktı glikozdan sonra? Benim de 162 çıktı.yüksek dedi doktor diyet verdi. Ama bana 1saatlik uygulama yapıldı. Bi de 3saatlik olan varmış. Baya yüksek olunca onu da yaptırıyormuş sanırım doktor.
evetBuda sezeryan olcak galiba dimi
erkeklerin askerlik anıları kadınların doğum anıları bitmezmis ama hamile bir insanın yanında konuşmamak lazım korkabilecegini kimse düşünmüyor maalesefArtık doğum yapicak olan arkadaşlardan uzak durcam en azından ben doğum yapana kadar. Zamanı gelince o çocuk ordan çıkıcak yani :))
Yaa bunlar çok güzelbende bi örnek var renkli kolonya kullanıyorlar Görseli daha güzel olsun diye ben o konuda kararsizim mavi kolonyami yoksa sade kolonyami kullansam
Ay su ununu eleyip elegini asan tiplerin hikayelerine aldirmayin yaa .Kolaysa da abartiyor maksat karsidakinin gerilimini artirmak .Kızlar dün arkadaşım doğum yaptı normal dogum olacaktı ama olmadı, açılması olmamış ve sezeryan oldu kiz hala hastanede çok kötü bişey diyor sezeryan çok ağrısı varmış. Sezeryan bu kadar kötümü ya benimde sezeryan olcak.
Canim epidural normal dogum sekli degil mi ben mi yanlış biliyorum?ben iki sezeryan oldum epidural olarak ama şöyle birsey var benim çok ağrım olmuyor ama çevremde ağır geçirenler oldu kişiden kişiye değişiyor bence ama belden iğne oldum bebegimi gördüm çok güzeldi sonrasida zor olmadı yaptığım yerden kalkarken zorlaniyordum ama öyle ağrım çok olmadı
Ben gecen cuma yakalandim henuz gecmedi .Portakal ve limon suyu ictim .Balli ihlamur .Ilac zaten vermiyorlar .Bebegine zarari yok diye biliyorum .Sen en hafif sekilde atlatmaya calis .Kızlar maalesef grip oldum , gribin bebeğe zarar vermemesi için neler yapabilirim her türlü öneriye açığım , acaba sağlık ocağına gidip serum taktırsam mi vücut direncimi güçlendirsem bebeğim zarar görmez diye düşünüyorum malum gribi en güzel vücut direncini artırmakla bağışıklığı güçlendirmekle yene biliriz , aranızda grip olanlar oldu mu doktora gittiniz mi doktor ne dedi ilaç falan yazdı mi ? Bu arada grip daha aşağıya inmedi şimdilik sadece burnumda yanma hafif burun akıntısı ve baş ağrısı var ama hepsi hafif şimdilik , ilerlemesinin karşısını nasıl alırım
Aynen öyle canım :) en iyisi uzak durmak kafan rahat eder :)Artık doğum yapicak olan arkadaşlardan uzak durcam en azından ben doğum yapana kadar. Zamanı gelince o çocuk ordan çıkıcak yani :))
Bana da umut oldun şu anBen böbrek taşı düşürmüştüm ve sancılıydı tabiki. Durumu tarif ederken bir arkadaşım (hem doğum hem taş sancısını biliyor) doğum sancısının daha hafif olduğunu söylemişti. Umutluyum
Ainn canim bobrek tasi i annemde cekti diodu ki 10 tane cocuk dogururum bu agriyi cekmektenseBana da umut oldun şu an
Bazı insanlar var felaket tellalı gibi. Benim de eski arkadaşlarımdan oluşan bir whatsapp grubum var. Grupta herkesin bebeği olmuş (benimki hariç :)) ve kimse şikayet etmiyor çocukla yaşadıkları ile ilgili. Fakat bir arkadaş var ki çocuğu üç aylıksa üç aydan beri sızlanma halinde. Yazık bebişte gaz problemi var ve zor birşey tabiki ama hergün şikayet edilmez ki, uykusuzmuş, çocuğa içi parçalanıyormuş, annesi de ameliyat olduğu için şu an yardım edemiyormuş muş muş da muş. Bana da sürekli hazırlıklı ol deyip duruyor. Bu yaşanan zorluğun yanında biraz da kişinin karakteri ile ilgili. Dayanıksız, mızmız, karamsar veya bencil insanlar sorunları abartmaya meyilli olabiliyor ve hiçbir faydası olmayan konuşmalar yapabiliyor. O yüzden bence he he de geç böyle hikayelere. Kızların da dediği gibi herkes farklı bir deneyim yaşayacak. Allah sağlık versin gerisi kolay.Haklısın cnm aslında dinlemiyordum hiç doğum hikayelerini fln ama bi baktım anlatmaya başladı ağzım açık dinledim. Ben de dedimki çocuğunu saglikli aldin ya kucağına önemli olan o yeterki iyi olsun ağrılar olcak tabiki dedim. Hala bana diyor ki hazırlıklı ol.
200 ckti valla. Sonra diyetisyene dahiliyeye yonlendirdi bakicam artk bugun dahiliyeye gittim yarin diyetisyene 1 haftadr doktor doktor geziorm skldm artk
Doğru diyosun cnm ya bu arkadaş parmağı kesilse ağlar o derece yani herkesin acı eşiği farklı ben mesela acıya dayanikliyim başıma gelmeyen kalmadi ama öyle anlatiyorlar ki varya off yaniiBazı insanlar var felaket tellalı gibi. Benim de eski arkadaşlarımdan oluşan bir whatsapp grubum var. Grupta herkesin bebeği olmuş (benimki hariç :)) ve kimse şikayet etmiyor çocukla yaşadıkları ile ilgili. Fakat bir arkadaş var ki çocuğu üç aylıksa üç aydan beri sızlanma halinde. Yazık bebişte gaz problemi var ve zor birşey tabiki ama hergün şikayet edilmez ki, uykusuzmuş, çocuğa içi parçalanıyormuş, annesi de ameliyat olduğu için şu an yardım edemiyormuş muş muş da muş. Bana da sürekli hazırlıklı ol deyip duruyor. Bu yaşanan zorluğun yanında biraz da kişinin karakteri ile ilgili. Dayanıksız, mızmız, karamsar veya bencil insanlar sorunları abartmaya meyilli olabiliyor ve hiçbir faydası olmayan konuşmalar yapabiliyor. O yüzden bence he he de geç böyle hikayelere. Kızların da dediği gibi herkes farklı bir deneyim yaşayacak. Allah sağlık versin gerisi kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?