2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ah şu hamileleri korkutan kadınlar yok mu bana da ilk bebegimde yapıyorlardı acayip korkuyordum ama sonuç noldu korksam da bebeğin günü geldi mi doğması lazım içimde sonsuza kadar tutamiycam nasılsa ve korksam da dogurdum çok şükür :) ama inan ki o kadar doğum hikayesi dinledim hepsininki farklı kimseninki aynı değildi

Anladım canım. Ben de kendi sitesinden bakmıştım. Modalabio sanırım. Baya tercih ediliyor bu modeller. Sen dış çekimi ne zaman yaptırıyorsun peki?
Evet moda labio canm ben ole cok profesyonel olmasada hatira kalsin istiyorum, karnim biraz daha buyusunde mayis,haziran gibi dusunuyorum, karnimin durusuna bagli elbiseyle nasil durucak ona gore belirlicem suan karnim ufak gelior gozume

Aynen ben de böyleyim. Mayıs’ın ilk haftası düşünüyorum çekimi. Kardeşim gelip yapacak zaten :) 31.haftada olucam o zaman. 2,3hafta sonra alayım diyorum elbiseyi. Şu an 38bedenim ama kilo alırsam diye korkuyorum. Omuzlarım ve göğüslerim küçük zaten 40da büyük ve pot durur diye düşündüm. Biraz bekliyim de öyle alıyım en iyisi:)

Kilo son aylarda hizla aliniyor cnm aynen bekle karinlar atak yapacak cunku

Buda sezeryan olcak galiba dimi

Artık doğum yapicak olan arkadaşlardan uzak durcam en azından ben doğum yapana kadar. Zamanı gelince o çocuk ordan çıkıcak yani :))

200 ckti valla. Sonra diyetisyene dahiliyeye yonlendirdi bakicam artk bugun dahiliyeye gittim yarin diyetisyene 1 haftadr doktor doktor geziorm skldm artk

Artık doğum yapicak olan arkadaşlardan uzak durcam en azından ben doğum yapana kadar. Zamanı gelince o çocuk ordan çıkıcak yani :))
erkeklerin askerlik anıları kadınların doğum anıları bitmezmis ama hamile bir insanın yanında konuşmamak lazım korkabilecegini kimse düşünmüyor maalesef

Ben de zorunlu sezeryan oldum kızım 41.hafta dönmedi doğum başlamış tesadüfen gittik kontrol de acil doğuma girdim yarım saat içinde bebeğim oldu uyuşukluk gecınce kendı kendime kalktım yürüdüm hiç bir sıkıntım olmadı hatta o gece en alt kata inip göğüs pompası aldım hastane kantininden :) eve geldim aynen devam ettim hatta çok ayakta durduğum için şişti her yerim
Yani her doğum kendine özel herkesin acı eşiği farklı şimdi burda yazın desek ne kadar acılı sonrası sıkıntılı normal doğum hikayesi çıkar kımbılır bazı kadınlar normal doğum da Bile gunlerce sıkıntı yaşıyor o yüzden lütfen şimdiden bunları düşünüp strese girmeyin Rabbim bebek için anne için en hayırlısı neyse onu versin inşallah

Ay su ununu eleyip elegini asan tiplerin hikayelerine aldirmayin yaa .Kolaysa da abartiyor maksat karsidakinin gerilimini artirmak .
Canim epidural normal dogum sekli degil mi ben mi yanlış biliyorum?
Ben gecen cuma yakalandim henuz gecmedi .Portakal ve limon suyu ictim .Balli ihlamur .Ilac zaten vermiyorlar .Bebegine zarari yok diye biliyorum .Sen en hafif sekilde atlatmaya calis .

Bazı insanlar var felaket tellalı gibi. Benim de eski arkadaşlarımdan oluşan bir whatsapp grubum var. Grupta herkesin bebeği olmuş (benimki hariç :)) ve kimse şikayet etmiyor çocukla yaşadıkları ile ilgili. Fakat bir arkadaş var ki çocuğu üç aylıksa üç aydan beri sızlanma halinde. Yazık bebişte gaz problemi var ve zor birşey tabiki ama hergün şikayet edilmez ki, uykusuzmuş, çocuğa içi parçalanıyormuş, annesi de ameliyat olduğu için şu an yardım edemiyormuş muş muş da muş. Bana da sürekli hazırlıklı ol deyip duruyor. Bu yaşanan zorluğun yanında biraz da kişinin karakteri ile ilgili. Dayanıksız, mızmız, karamsar veya bencil insanlar sorunları abartmaya meyilli olabiliyor ve hiçbir faydası olmayan konuşmalar yapabiliyor. O yüzden bence he he de geç böyle hikayelere. Kızların da dediği gibi herkes farklı bir deneyim yaşayacak. Allah sağlık versin gerisi kolay.

200 ckti valla. Sonra diyetisyene dahiliyeye yonlendirdi bakicam artk bugun dahiliyeye gittim yarin diyetisyene 1 haftadr doktor doktor geziorm skldm artk

Bana kendisi bi liste verdi ama harfi harfine uyanıyorum maalesef ona da. Elimden geldiğince uymaya sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Bu arada ben 5kilo aldım şu ana kadar. Şekeri yüksek olanlar fazla kilo alırmış ve bebekte irilik olurmuş sanırım. Benim tam tersi hem kilo almadım. Hem bebek 1hafta geri. Nasıl şeker çıktı anlamadım ben?belki de yediğimiz içtiğimiz şeyler de etkilemiş olabilir. Sıkma sen canını. Makarna pirinç patates Beyaz şekeri azalt biraz. İnş bi sıkıntı olmaz canım

Selam Kızlar
Beni de aranıza alır mısınız ? Ben de temmuz annesi olucam Allah nasip ederse.ve bu ilk gebeliğim çok tecrübesizim
Şu günlerde kalçamda çok kötü ağı oluyor ara ara geliyor kramp gibi .bacağıma vuruyor .bu normal bi durum mu? Sizde de var mı böyle bişey?

Doğru diyosun cnm ya bu arkadaş parmağı kesilse ağlar o derece yani herkesin acı eşiği farklı ben mesela acıya dayanikliyim başıma gelmeyen kalmadi ama öyle anlatiyorlar ki varya off yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…