2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç tane e bebek şubesine gittim görmedim bu çantayı. Bir sürü model var koymuyorlar mağazaya. Görmeden almak tedirgin ediyor beni de. Sen geri iade mi ettin peki çantayı canım? Popi modelini gördüysen onunla kıyaslama yapabilir misin? Popi büyük gelmişti bana.

Benim çantam da stylo cok guzel .Bu modellerden degil ama cok kullanisli islak mendil gozu vs vs her seyi var .Simdi bile kullanasim geliyor .Ha bir de bu marka hepsiburada da daha uyguna bulursun .E benek pahali .

Stylo nun hangi modeli canım sendeki? Popi modelini görmüştüm ben. Benim gösterdiğim model uzunluk olarak ondan daha büyük yazıyor. Popi de ufak değildi gayet büyüktü zaten. Hantal mı durur acaba aşırı büyük bişey mi bilemedim?
Hepsiburada da stokta yok diyor canım. Bi de e bebekte 150tl alışverişe 50tl hediye çeki var.

Sana da gecmis olsun kuzum .Ben de sola vurdurdum okulda zorlanırım diye .
Teşekkür ederim... Okulda zor olur gerçektn... snada gemiş olsun...
geçmiş olsun canım..
arada gel özletme kendini...
Teşekkür ederim cnm geliyorum bak :)

Bana da ağrın olur demişti ama çok şükür ikisinde de ağrımadı canım inşallah seninde ağrımaz
Bnmde söylendiği kdr ağrı yok tatlı bir ağrı..7 saatten sonra başladı ama inşallah gün geçtikçe artmaz..

Kızlar tatsız ve özel bir soru ama, eşimin bana desteği çok az hamilelik döneminde. Aşerme falan tanımıyor, işlerde ucundan bir kere tutarsa 10 kere bana kalıyor falan. Geçtiğimiz hafta tadilat falan vardı yine benim sırtımdaydı iş. Haliyle gerildim, ve sık sık da gergin konuşmalar yaptım (şunu hala olmadı, bu niye böyle gibi)... En son 2 gün önce mutfakta tartıştık. İnanın akşam işten gelip üzerimi bile değiştirmeden mutfağa girdim hazırlık yapıyorum, sonra sağolsun mutfağa yardıma geldi, yemeğin içine ne koyacağım konusunda farklı düşündük. Tamam senin istediğin olsun dedim... Biliyorum buraya kadarı sıkıcı ve sıradan ama gidişatı anlatmak adına yazdım. Bundan sonra işin bir kısmını yapıp gerisini sen hallet ben içeri geçiyorum dedim (zira yemek onun siparişiydi bana, elimden geleni yaptım ve çok yorgundum) . Beni çok üzense o noktada bana çok sert "adam gibi konuş benimle, sen iyice manyaklaştın demesi oldu"... Aklı başında modern insanlar olarak ailemde duymak istemediğim ağırlıkta laflar. O akşam sofrada kendimi tutamadım uzun süre ağladım...Babam da gelen bebek giysilerine duygulandım ağladım sandı hatta. Eşimde sıfır tepki. 2 gündür özür bekliyorum, mesafeli duruyorum ama hiçbir girişim yok. Hatta her tartışmada özür dilemek yerine ters davranışlarını arttırır,yine öyle. Daha önceleri hep yumuşayan ben olurdum, o hatalı olsa bile bi süre sonra yanına gidip barışırdım kısa sürede. Ama hamilelikte böyle anlayışsız ve kaba olması çok ağır geldi. Sizce nasıl davranmalıyım bundan sonra? Babam da bizde ve sürekli eşimi övüyor, bana da onun yanında nasihat veriyor şöyle davran böyle davran diye. babammın vbizde olduğu durumlarda eşimle mutlaka ağır tartışmalar yaşıyoruz. Ama tabiki asıl sorun babam değil bu noktada, sadece katkı sağlıyor. Dediğim gibi, sizce nasıl davranmalıyım?

Son düzenleme:
Sanırım şu dünyada ki en zor şey anlayışsız bir eş... Keşke düzelte bileceğin bir tavsiyem olsa ama maalesef benim yok sadece şunu söyleyebilirim onu hayatının merkezinden al bebeğini koy çünkü o koca adama birşey olmaz karnıda doyar ama bebegının sana iyi haline ihtiyacı var güçlü olmak her işi halletmek zorunda değilsin ki insansın ve iki canlısın bunu anlaması için canım ben çok yorgunum de git uzat ayaklarını dinlen yine gelip sana birşey derse o zaman cevabını esirgeme bebegimden hiç bir iş önemli değil uç ayımız kaldı en zor donemdeyım dişimizi sıkcaz de... Allahım eşinin kalbine merhamet versin şu zor günler sayılı bebeğini üzme bu mucızeyı Rabbim bize nasıp etmiş çok şükür kıymetını bılelım

Hoş geldin canm. Benmde kalçamda kalça kemigmde cok agrim oluo ortopedik oturma minderi aldm biraz iyi geldi ama cok iyi oldugu soylenmez yinede

Sağol canım mutlaka dikkate alacağım.

Evet popi canim ben sevdim .

serenity16 canim adim atma hatali olan o .Sen adim atınca dogru davranisi anlayacagini sanmıyorum. Bebek bakiminda da gorev paylasimi olmali simdiden ona gore yonlendirmeye calis .Cok zor evet ama bi isin ucundan tuttur hep .Bagirip cagiriyor diye saliverme .Daha cok sey iste .

Artık doğum yapicak olan arkadaşlardan uzak durcam en azından ben doğum yapana kadar. Zamanı gelince o çocuk ordan çıkıcak yani :))

günaydın ; canım dinleme kimseyi boşver eskiden annelerimiz bizi evlerde kendi halinde bile doğurduğu olmuş biz şimdi bunca imkan içinde mi korkalım

Erkekler anlamıyor yaşadığımız sıkıntıyi... Eger biraz da bebek gelecek diye maddi sıkıntıya girdiyseniz onun gerginliği vardır canimm sadece yaşadığın o olaya bağlama kavgayı altında yatan bir sürü şey birleşmiştir. Şuanda neden tavır yaptığını biliyor mu? Yani bana yardım etmiyorsun kırıcı konuşuyorsun gibi bir konuşma yaptın mı? Bu şekilde bir konuşma yap ama özür dilemeden ya da kendini düzeltmeden affetmeye pek yanaşma

Anlayışsız eş cok zor aynı zamanda saygısızlar da benimki de oyle,iyiki yoğun işi var her istegimde her yakinmamda çok yorgunum,isim var,kafam meşgul bahaneleri oluyor isteklerim de atla deve değil makul ve hemen olup işine bakacağı şeyler onları bile yapmıyor ona kim ilgi gösterecekmis,günde kaç saat kimin için çalışıyormuş gibi savunmaları var sanki ben ondan işi gücü bırak benimle ilgilen diyorum bir gün boyunca ağladığımi biliyorum.bize sabırlar diliyorum arkadasim

Kızlar tuvalet banyoyu çamaşır suyu dışında neyle temizliyorsunuz? Dün biraz etkilendim kokusundan güya maske kullanıyorum ama burnumun içi yara olmuş. Eşim de çok kızdı eve gelip kokuyu farkedince.

serenity16 Bende bu yoruma katılıyorum, daha hamileliğinde sen alttan alırsan devamında ne yapacaksın? Bence hatasını anlayana kadar sen adım atma, en azından ben olsam öyle yapardım. Sende çalışıyorsun ve eve geldikten sonra eşine yemek hazırlaman bile bu süreçte bence fazla bir özveri.

Kızlar tuvalet banyoyu çamaşır suyu dışında neyle temizliyorsunuz? Dün biraz etkilendim kokusundan güya maske kullanıyorum ama burnumun içi yara olmuş. Eşim de çok kızdı eve gelip kokuyu farkedince.
Bende astım var o yüzden çamaşır suyunu çok nadir kullanıyorum, genelde cif ve bref wc temizleyici kullanıyordum ama en son yeni çıkan bingo oksijeni keşfettim şimdi onu kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…