- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #29.581
Canım benzer durum bende de mevcut. Yani eşim tavırlı olduğum zamanlar kesinlikle alttan almaz, hiçbir girişimde bulunmaz. Daha fazla uzamasın diye mecbur ben alttan almak zorunda kalıyorum. Bu yüzden mümkün olduğunca küsmemeye çalışıyorum. Eşime zorla ağlayarak küserek falan birşey yaptıramıyorum. O yüzden sakin olduğu zamanlarda güzellikle konuşmayı tercih ediyorum, yaşadığım zorlukları sakince anlatmaya çalışıyorum. Ama etkisi kısa sürüyor çünkü erkekler balık hafızalı o yüzden bunu sık sık tekrarlamak gerekiyor. Birde herşeye koşuşturma biraz iş yaptıysan otur biraz dinlen çok yoruldum belim ağırdı falan de. Ki yalan olmaz çünkü zaten yoruluyoruz ve her yerimiz ağrıyor. Yaşadığım sıkıntıları dile getir yani.[/QUOTE
Aynen balık hafizalilar,hiçbir şeyden ders almıyorlar, hep tekrarlayınca ayni seyler olan bize oluyor
Valla normal doğum riskli diyolar bilmiyorum bende soracağım kendi doktoruma. Sen de doktorun cevabını benimle paylasırsan sevinirim..Kan sulandırıcıyı bende her gün oluyorum, bu durumda normal doğum olmuyor mu kesin çünkü ben doktora sormadım yarın unutmazsam doktorla da konuşacağım.
Benim esim de soyleniyordu sen erken geliyorsun yapiver iste eve yeni girdim vs vs .Sonra 5.haftada kanamalarim basladi .Dr kesinlikle temizlik.yasak riskli gruptasin dedi .Onu duyduktan sonra üstüne bisey soylemedi.Simdi yardim ediyor soylenmeden.Bebek doğunca da boyle olcak insallah.Sürekli bağırıp çağıran biri değil ama sürekli trip atar, surat ekşitir, huzur kaçırır yani. İş dedin mi böyle oluyor. Artık herseyi kendim yüklenmeye alışmıştım ama dediğini yapmalıyım, yoksa hem şi yükü hem bu duygusal yükün altından kalkamamayacağm. Sağol canım.
Kaçlık kullanıyosun hergün coraspin kullanıyorum ben birde. Çocukluğumdan beri bebeklerle ilgili hiç bi hayalim yoktu sadece normal doğum çok isterdim :) oda nasip olur inşallah hangisi hayırlıysa o olsun hepimiz için ♡Bende km sulandirici iğne kullanıyorum canım ama duruma göre normal de Sezeryanda olabilir dedi doktor
benimki anlık oluo sevince düzelio nie öle oluosaBenimki sol tarafta tor top oluyor neden acaba :)) karnım yamuk duruyo
Bende kan sulandırıcı igne kullanıyorum clexan 4000 ama onun normal yada sezeryanla alakasını pek anlayamadım. Benim doktorum da bana sezeryan dedi ama benim ki tüp bebek diye riske atmıyorlarmış. Genel de bu aşılama yada tüp bebekte riske atmak istemiyorlarmış.Kaçlık kullanıyosun hergün coraspin kullanıyorum ben birde. Çocukluğumdan beri bebeklerle ilgili hiç bi hayalim yoktu sadece normal doğum çok isterdim :) oda nasip olur inşallah hangisi hayırlıysa o olsun hepimiz için ♡
Tatsız birşey yaşamışsın ama tam her şerde bir hayır vardır hikayesi olmuş seninki. Benim çok şükür öyle birşey olmadı olmadığı için de ciddiye alınmıyorum heralde. Ne desem boş canımBenim esim de soyleniyordu sen erken geliyorsun yapiver iste eve yeni girdim vs vs .Sonra 5.haftada kanamalarim basladi .Dr kesinlikle temizlik.yasak riskli gruptasin dedi .Onu duyduktan sonra üstüne bisey soylemedi.Simdi yardim ediyor soylenmeden.Bebek doğunca da boyle olcak insallah.
Dile getirmek işe yaramıyor bizde ama dediğin gibi işi brakıp dinlenmeye geçersem herhalde faydası olur. İnan bana balık hafızalı falan değiller canım, işlerine gelmiyor. Sürekli hatırlatınca da ısrar ettiğim için suçlanıyorum. Senin eşin öyle bir tepki vermiyor mu?
Acaba ayrıntılı usg nin içinde olan birşey mi? Ben ikiz bebek bekliyorum canım zaten riskli gebeyim doğru söylüyorsun.
Hoşbuldumm canım .evet birçok kişide oluyormuş aslında ama yine de doktoruma soracağım ben.bakalım ne dicek .senin de ilk gebeliğin mi :)Hoş geldin canm. Benmde kalçamda kalça kemigmde cok agrim oluo ortopedik oturma minderi aldm biraz iyi geldi ama cok iyi oldugu soylenmez yinede
ızlar merhaba ..Dün detaylı ultrasona girdim herşey iyi güzel giderken bebeğimin böbreklerinde genişleme olduğunu öğrendik olması gerekende biraz daha fazlaymış çok moralim bozuldu böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda
Canim ilk evlendigimiz zaman cift terapisi aldik .Vajinusmus gecmisim var ya .Yarim saat onla ilgili diger yarim saat aile ilişkileriyle ilgili .Ayri ayri seans uygulaniyor sonrasi ortak seans yapiliyordu .Orda cok sey ogrendim mesela emri vaki sevmiyor erkekler yapacaksa da yapmiyor .Zor ama surekli pofpoflayacaksin ve toplum icinde öveceksin. Cok ise yaradi bu taktik bizde .Annesigilin yaninda esim bugun suna yardim etti Allah razi olsun dedim .Onlar gidince tesekkur etti kiymet bildiğim icin vs.vs. Zamanla oturdu .Ama erkekler surekli ayni davranisi sergilemiyor cocuk gibi mesela coraplarini surekli sepete atan kiyafetlerini askiya asan adam gun geliyor 5 kat daginiklasiyor .Tatsız birşey yaşamışsın ama tam her şerde bir hayır vardır hikayesi olmuş seninki. Benim çok şükür öyle birşey olmadı olmadığı için de ciddiye alınmıyorum heralde. Ne desem boş canımBen erken de gelmiyorum pek eve. Markete uğra eve geç derken en fazla yarım saat önce varıyorum.
Canım burda bikaç kişi vardı aynı durumda olan. Bebeğin erkek mi. Erkek bebeklerde idrar birikince böbrek büyük gibi çıkabiliyormuş sonra idrarını yapınca geçiyormuş. Ya da böbrekte genişleme varsa bile doğduktan bi kaç ay sonra tamamen düzelebiliyormuş. O yüzden moralini bozma canım. Düzelir inşallah
Benimki 0.8 e yükseltildi ve coraspin de kullanıyorumKaçlık kullanıyosun hergün coraspin kullanıyorum ben birde. Çocukluğumdan beri bebeklerle ilgili hiç bi hayalim yoktu sadece normal doğum çok isterdim :) oda nasip olur inşallah hangisi hayırlıysa o olsun hepimiz için ♡
Evet canım erkek içim rahatladı biraz insallah bizimkide kendiliğinden düzelir.Detaylıya ceken doktorda erkek bebeklerde daha sık rastlanıyor dedi ama aynı zamanda down sendromlu bebeklerdede görülüyormuş gerçi öyle olması için çok başka bulgular saptanması lazım dedi ama yinede içime bi şüphe düştü üzüldük Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi insallah
Ya benmde öyle oluyo bi yere toplanıomu nedir karnımın bir tarafı sisio zaten hissediyorum hemen sonra yavaşca gecio. Cogu zamanda orayi seviyorum zaten:)benimki anlık oluo sevince düzelio nie öle oluosaeşime göstwriom napıon evladım dio
Ben sordum normal zamanla artadabilir dediHoşbuldumm canım .evet birçok kişide oluyormuş aslında ama yine de doktoruma soracağım ben.bakalım ne dicek .senin de ilk gebeliğin mi :)
canım erkek bebekte oluyor benimde erkek detaylı yapılırken başta geniş olctu sonra normaldi heralde tuvaletini yapmıştı sonra tekrar geniş ölçtü sıkma canını sağlıkla gelecekler inşallahızlar merhaba ..Dün detaylı ultrasona girdim herşey iyi güzel giderken bebeğimin böbreklerinde genişleme olduğunu öğrendik olması gerekende biraz daha fazlaymış çok moralim bozuldu böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda
Evet canım başka bir belirti yoksa değildir inşallah. Ultrasyon esnasında idrar birikmiştir o yüzden böbrek geniş çıkmıştır canım. Bir dahaki kontrolde doktoruna söylersin o da bir bakar zaten.
İnsallah bizimkide öyle birşeydir canım sagol içim rahatladı biraz Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize insallahcanım erkek bebekte oluyor benimde erkek detaylı yapılırken başta geniş olctu sonra normaldi heralde tuvaletini yapmıştı sonra tekrar geniş ölçtü sıkma canını sağlıkla gelecekler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?