- 29 Mayıs 2016
- 1.932
- 1.616
- 83
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #29.601
illa kötü bişi mi olması lazım tabağı masadan alıp poşeti kapatmak ne kadar zor olabilir bu erkekler nie böyle.işler kadınlar içinmiş gibi davranıolar.abi yiosan tolamayıda bilceksin.anneleri öğretmemiş belli.insanda az düşünce olur.ben bunu bilir sölerim oğullarınıza öğretin mutfak işi yapmayı öğrendi die erkekliğine leke gelmez eskiler bu kafada yetiştirmişCanım sert konuştuğum zaman tepki veriyor tabi ki. Ama ben hatırlatma yapıyorum. Mesela yemek yer tabağı ekmeği falan masanın üstünde bırakır. Tabağı lavaboya koyup ekmek poşetinin ağzını kapatırmısın diyorum. Bidaha yapıyo yine ekmeği açıkta bırakmışsın diyorum. Yorgunum, belim ağrıyo yapamıyorum biliyosun diyorum. Her seferinde yapması gerekenleri tekrar ediyorum böyle böyle. Bahsetmiştim daha önce düşük tehlikesi geçirdiğim için yorulduğumu biliyor ve çok tepki veremiyor zaten.
Canım ben senin gibi her işe koşuşturmuyorum zaten o kadar enerjim de yok. Yemek yapıp mutfağı topladıysam ne ala ki onu da her zaman yapmıyorum. Senin işin daha zor Allah yardımcın olsun. Ama eşin seni düşünmüyorsa sen kendini düşüneceksin. Ben hiçbir sıkıntım tehlikem yokken bir anda kanama oldu düşük tehlikesi oldu. Bi daha olmayacağının veya senin de başına gelmeyeceğinin bir garantisi yok. O yüzden önce kendini ve bebeğini düşün. Bişeyleri yetiştirecem diye koşuşturma. Yavaş hareket et. Ne kadar olduysa gerisi kalsın bebeğinden daha önemli değil.
banada 15 gün önce biridi büyük gibi dedi takip etcez dedi ama kötü konuşmadı İnşallah sağlıkla gelecekler Allah a emanetlerİnsallah bizimkide öyle birşeydir canım sagol içim rahatladı biraz Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize insallah
Anladım canım. senin eşin anlıyormuş belli ki. Ben aynen bu cümleleri kurunca bazen terslik ile cevap veriyor, nadiren de ciddiye alıyor. Bir tık daha şansszım maalesef. Bir de insanlarda tersi olur, benim babam iki haftadır bizde, takmış kafayı kadın şöyle olmalı, böyle yapmalı konusuna. Eşim bana manyak dedi diyorm, güleryüz göster diyor. Eşim de babamdan gördüğü yüzle iyice saçma davranmaya başladı. Babam da iyice moralimi bozuyor, sizin sonunuz iyi değil, halinizi iyi görmüyorum, böyle olmaz boşanın demeye başladı bana. Bir de boşanırsak eşmi çok sevidiği için onunla görüşmeye devam edermiş, bir de onun pazarlığını yapıyor bana.Canım sert konuştuğum zaman tepki veriyor tabi ki. Ama ben hatırlatma yapıyorum. Mesela yemek yer tabağı ekmeği falan masanın üstünde bırakır. Tabağı lavaboya koyup ekmek poşetinin ağzını kapatırmısın diyorum. Bidaha yapıyo yine ekmeği açıkta bırakmışsın diyorum. Yorgunum, belim ağrıyo yapamıyorum biliyosun diyorum. Her seferinde yapması gerekenleri tekrar ediyorum böyle böyle. Bahsetmiştim daha önce düşük tehlikesi geçirdiğim için yorulduğumu biliyor ve çok tepki veremiyor zaten.
Canım ben senin gibi her işe koşuşturmuyorum zaten o kadar enerjim de yok. Yemek yapıp mutfağı topladıysam ne ala ki onu da her zaman yapmıyorum. Senin işin daha zor Allah yardımcın olsun. Ama eşin seni düşünmüyorsa sen kendini düşüneceksin. Ben hiçbir sıkıntım tehlikem yokken bir anda kanama oldu düşük tehlikesi oldu. Bi daha olmayacağının veya senin de başına gelmeyeceğinin bir garantisi yok. O yüzden önce kendini ve bebeğini düşün. Bişeyleri yetiştirecem diye koşuşturma. Yavaş hareket et. Ne kadar olduysa gerisi kalsın bebeğinden daha önemli değil.
Canım biz de aile terapisi aldık 2 yıl kadar hem de. O sırada bile bir gün yapıyorsa bir gün yapmıyordu. Adamın içinde yok. Ailesinde hazıra alışmış. Bir de sıfır iletişim var ailesinde, herkes ayrı odaya çekiliyormuş eve gelir gelmez. Şimdi ben değiştiremiyorum tabi . Zorlayınca da hem o sinir oluyor hem ben. Övgü vb. deniyorum, denemeye devam ederim ama önce kendimi toplamam lazım. Eve gidesim yok. Babam bi yandan eşim bi yandan destek olacaklarına habire bana laf sokuyorlar.Canim ilk evlendigimiz zaman cift terapisi aldik .Vajinusmus gecmisim var ya .Yarim saat onla ilgili diger yarim saat aile ilişkileriyle ilgili .Ayri ayri seans uygulaniyor sonrasi ortak seans yapiliyordu .Orda cok sey ogrendim mesela emri vaki sevmiyor erkekler yapacaksa da yapmiyor .Zor ama surekli pofpoflayacaksin ve toplum icinde öveceksin. Cok ise yaradi bu taktik bizde .Annesigilin yaninda esim bugun suna yardim etti Allah razi olsun dedim .Onlar gidince tesekkur etti kiymet bildiğim icin vs.vs. Zamanla oturdu .Ama erkekler surekli ayni davranisi sergilemiyor cocuk gibi mesela coraplarini surekli sepete atan kiyafetlerini askiya asan adam gun geliyor 5 kat daginiklasiyor .
Öyle canım herşey Allahtan hayırlısıyla atlatıcaz insallahbanada 15 gün önce biridi büyük gibi dedi takip etcez dedi ama kötü konuşmadı İnşallah sağlıkla gelecekler Allah a emanetler
Aynen canım , iş yapınca kadına hizmet ediyormuş gibi geliyor beyefendilere. Tamamen annelerinin hatası, Kayınvalidami severim, iyi çalışkan kadındır ama oğlunu yetiştirememiş.illa kötü bişi mi olması lazım tabağı masadan alıp poşeti kapatmak ne kadar zor olabilir bu erkekler nie böyle.işler kadınlar içinmiş gibi davranıolar.abi yiosan tolamayıda bilceksin.anneleri öğretmemiş belli.insanda az düşünce olur.ben bunu bilir sölerim oğullarınıza öğretin mutfak işi yapmayı öğrendi die erkekliğine leke gelmez eskiler bu kafada yetiştirmiş
Anladım canım. senin eşin anlıyormuş belli ki. Ben aynen bu cümleleri kurunca bazen terslik ile cevap veriyor, nadiren de ciddiye alıyor. Bir tık daha şansszım maalesef. Bir de insanlarda tersi olur, benim babam iki haftadır bizde, takmış kafayı kadın şöyle olmalı, böyle yapmalı konusuna. Eşim bana manyak dedi diyorm, güleryüz göster diyor. Eşim de babamdan gördüğü yüzle iyice saçma davranmaya başladı. Babam da iyice moralimi bozuyor, sizin sonunuz iyi değil, halinizi iyi görmüyorum, böyle olmaz boşanın demeye başladı bana. Bir de boşanırsak eşmi çok sevidiği için onunla görüşmeye devam edermiş, bir de onun pazarlığını yapıyor bana.Ne düşüneceğimi şaşırdım.
Kesinlikle katılıyorum canım sana anneleri öğretmemiş benim eşimde istediği zaman çok güzel yardım eder istemezse hiç bakmaz bile ozamanlarda ben söyle söyle yaptırıyorum bazen evde alışık olduğu için kayınvalidemde de yapmaya çalışıyor kayınvalidem hemen a sen otur ben yaparım diyor kayınpederimde alay ediyor o iş yapıyor diye hep aileleri yüzünden biz zorluk çekiyoruzilla kötü bişi mi olması lazım tabağı masadan alıp poşeti kapatmak ne kadar zor olabilir bu erkekler nie böyle.işler kadınlar içinmiş gibi davranıolar.abi yiosan tolamayıda bilceksin.anneleri öğretmemiş belli.insanda az düşünce olur.ben bunu bilir sölerim oğullarınıza öğretin mutfak işi yapmayı öğrendi die erkekliğine leke gelmez eskiler bu kafada yetiştirmiş
Canim baban sizinle mi yasiyor yoksa misafir mi ? Iki anlayissiz insanin arasinda kalmissin Allah yardimcin olsun.Canım biz de aile terapisi aldık 2 yıl kadar hem de. O sırada bile bir gün yapıyorsa bir gün yapmıyordu. Adamın içinde yok. Ailesinde hazıra alışmış. Bir de sıfır iletişim var ailesinde, herkes ayrı odaya çekiliyormuş eve gelir gelmez. Şimdi ben değiştiremiyorum tabi . Zorlayınca da hem o sinir oluyor hem ben. Övgü vb. deniyorum, denemeye devam ederim ama önce kendimi toplamam lazım. Eve gidesim yok. Babam bi yandan eşim bi yandan destek olacaklarına habire bana laf sokuyorlar.
Evet çok haklısın çocuk ayrı eş ayrı yani insan ikisiylede iyi olmalı. Umarım normale döner erkekler biraz geç anlıyo valla yüz kere söyletiyorlar sen yinede pes etme söylemekten vazgeçme. Ağırlık koli konusunda taviz verme canım neticede bebeğini kaybedebilirsin allah korusin onlara dikkat et sonra çok üzülürsün ban ilk bebeğimi öyle kaybetmiştimBizim yıllardır hep böyle konular zaman zaman problem oluyor. Hayır anlamadığım, bazen melek gibi adam, bazen sanki benden nefret ediyor ve anlayışı lüks görüyor. Ama en fenası da özür dilemeyi kimsenin öğretmemiş olması kendisine. Seninki ne güzel ona başlamış en azından. Yemek de yüzde 90 bende zaten, o en fazla salataya el atar ya da eve ondan bir iki saat geç geldiysem (ki sadece iş yüzünden, hiç gezmem falan yok) o zaman basit birseyler hazırlayabiliyor. Ben de beklemiyorum zaten. Ama mesela geçen hafta eşya kolilerinin çoğunu ben taşıdım, o koydu bana.Bir yıldır monte edilmeyi bekleyen bir ayna var. Beklediğim bu tarz işler. İnşallah dediğin gibi zamanla düzelir. Şu anda bebişin varlığı ile avunuyorum allahtan :) ama eşin yeri de ayrı.
Çoraplar nasıl güzel mi bende unutmuşum bugün geldiğini ben gidene kadar bitmez inşallahBuradaki a 101 e bir çok şey gelmemiş sinir oldum yamaşrapa kova ve bir tanecik çorap alabildim
Çok da güzel değil normal yani ucuz olunca aldım bı taneÇoraplar nasıl güzel mi bende unutmuşum bugün geldiğini ben gidene kadar bitmez inşallah
Cok aman aman bisey yoktu gitmedim ama baktığım kadariyla söylüyorum.Buradaki a 101 e bir çok şey gelmemiş sinir oldum yamaşrapa kova ve bir tanecik çorap alabildim
Amin canım cok sağol bu gün evdeyız cok şükür.Gecmis olsun cnm konuyu kacirdm hep bakamiorm, biran once iyilessin ins evladin, Allahim cocuklariyla sinamasin kimseyi...
Üzülme canim daha önümüzde 23 Nisan var her yerde indirimler her yerde çocuk ürünleri dolup taşacak 1 hafta mağazalar marketlerBuradaki a 101 e bir çok şey gelmemiş sinir oldum yamaşrapa kova ve bir tanecik çorap alabildim
Evet çok haklısın çocuk ayrı eş ayrı yani insan ikisiylede iyi olmalı. Umarım normale döner erkekler biraz geç anlıyo valla yüz kere söyletiyorlar sen yinede pes etme söylemekten vazgeçme. Ağırlık koli konusunda taviz verme canım neticede bebeğini kaybedebilirsin allah korusin onlara dikkat et sonra çok üzülürsün ban ilk bebeğimi öyle kaybetmiştim
Büyük yerine saydığın adam dengesiz olunca böyle. Kendi boşandı, ama hala kendini ilişki eksperi sayar. Dilinde hep ideal kadın şöyle olmalı lafları var. Erkeklere tapmamız lazım. Böyle bakış açısı böyle tavsiye veriyor. Ne zaman babam bize gelse huzurum kaçıyor. Baba işte atsan atılmıyor...boşanmak o kadar kolaymı ya,senin çocuğun olacak bu nasıl tavsiye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?