2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

illa kötü bişi mi olması lazım tabağı masadan alıp poşeti kapatmak ne kadar zor olabilir bu erkekler nie böyle.işler kadınlar içinmiş gibi davranıolar.abi yiosan tolamayıda bilceksin.anneleri öğretmemiş belli.insanda az düşünce olur.ben bunu bilir sölerim oğullarınıza öğretin mutfak işi yapmayı öğrendi die erkekliğine leke gelmez eskiler bu kafada yetiştirmiş

İnsallah bizimkide öyle birşeydir canım sagol içim rahatladı biraz Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize insallah
banada 15 gün önce biridi büyük gibi dedi takip etcez dedi ama kötü konuşmadı İnşallah sağlıkla gelecekler Allah a emanetler

Anladım canım. senin eşin anlıyormuş belli ki. Ben aynen bu cümleleri kurunca bazen terslik ile cevap veriyor, nadiren de ciddiye alıyor. Bir tık daha şansszım maalesef. Bir de insanlarda tersi olur, benim babam iki haftadır bizde, takmış kafayı kadın şöyle olmalı, böyle yapmalı konusuna. Eşim bana manyak dedi diyorm, güleryüz göster diyor. Eşim de babamdan gördüğü yüzle iyice saçma davranmaya başladı. Babam da iyice moralimi bozuyor, sizin sonunuz iyi değil, halinizi iyi görmüyorum, böyle olmaz boşanın demeye başladı bana. Bir de boşanırsak eşmi çok sevidiği için onunla görüşmeye devam edermiş, bir de onun pazarlığını yapıyor bana. Ne düşüneceğimi şaşırdım.

Canım biz de aile terapisi aldık 2 yıl kadar hem de. O sırada bile bir gün yapıyorsa bir gün yapmıyordu. Adamın içinde yok. Ailesinde hazıra alışmış. Bir de sıfır iletişim var ailesinde, herkes ayrı odaya çekiliyormuş eve gelir gelmez. Şimdi ben değiştiremiyorum tabi . Zorlayınca da hem o sinir oluyor hem ben. Övgü vb. deniyorum, denemeye devam ederim ama önce kendimi toplamam lazım. Eve gidesim yok. Babam bi yandan eşim bi yandan destek olacaklarına habire bana laf sokuyorlar.

Aynen canım , iş yapınca kadına hizmet ediyormuş gibi geliyor beyefendilere. Tamamen annelerinin hatası, Kayınvalidami severim, iyi çalışkan kadındır ama oğlunu yetiştirememiş.

boşanmak o kadar kolaymı ya,senin çocuğun olacak bu nasıl tavsiye ?

Kesinlikle katılıyorum canım sana anneleri öğretmemiş benim eşimde istediği zaman çok güzel yardım eder istemezse hiç bakmaz bile ozamanlarda ben söyle söyle yaptırıyorum bazen evde alışık olduğu için kayınvalidemde de yapmaya çalışıyor kayınvalidem hemen a sen otur ben yaparım diyor kayınpederimde alay ediyor o iş yapıyor diye hep aileleri yüzünden biz zorluk çekiyoruz

Canim baban sizinle mi yasiyor yoksa misafir mi ? Iki anlayissiz insanin arasinda kalmissin Allah yardimcin olsun.

Evet çok haklısın çocuk ayrı eş ayrı yani insan ikisiylede iyi olmalı. Umarım normale döner erkekler biraz geç anlıyo valla yüz kere söyletiyorlar sen yinede pes etme söylemekten vazgeçme. Ağırlık koli konusunda taviz verme canım neticede bebeğini kaybedebilirsin allah korusin onlara dikkat et sonra çok üzülürsün ban ilk bebeğimi öyle kaybetmiştim

2 yıldır doğalgaz borumuz boyanması gerek hala boyanmadı şehir dişindayız Allah dan her izninde hemen bi işleri çıkar memlekettekiler yapmamda diemi arkadaşlarını özlüyor gidip gelioz bi boruyu boyama fırsat kalmadı

Iyı akşamlar herkese bugün okuldan eve yürüdüm genelde yürüyoruz kızımla zaten eve geldim belim alt tarafım falan çok ağrıdı dinlendim gectı ama öğleden sonra sol tarafta bi agrı var elimle hafıf bastırınca Bile ağrıyor hani normal zamanda üşütünce agrı olur ya öyle yarın doktora gıdıcez kontrol var dıye doktora da gitmedim var mı böyle bir durum yaşayan acaba diyorum kafası falan mı oraya geldı

boşanmak o kadar kolaymı ya,senin çocuğun olacak bu nasıl tavsiye ?
Büyük yerine saydığın adam dengesiz olunca böyle. Kendi boşandı, ama hala kendini ilişki eksperi sayar. Dilinde hep ideal kadın şöyle olmalı lafları var. Erkeklere tapmamız lazım. Böyle bakış açısı böyle tavsiye veriyor. Ne zaman babam bize gelse huzurum kaçıyor. Baba işte atsan atılmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…