2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben o ağrıyi 10 gündür çekiyorum. Yüruyemez olmustum markete bile zor gidiyodum hatta bazen lavaboya bile zor gittiğim oluyodu o ağrı yuzenden agliyodum. Gecen hafta doktora gittim idrar yollarim da ıltihap olmuş ama çok fazla. Serum yedim. 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum. Bugün agrim olmadı sadece

Cnm sagol cvbın için pekı öncesinde hiç belirtin oldu mu ne bileyim idrar yaparken yanma acı vs gibi çünkü hiç öyle bir şey yaşamadım aniden oldu yarın gidelim bakalım inşallah bişey yoktur

Bugun ben de yasadim okulda wc ye gittim dönüşte sinifa zor yurudum. Sag tarafim tas gibiydi agri desem agri degil aci desem farkli bisey .Oturdum gecmedi sonra yurudum biraz gecti .Dedigin gibi bebegin kafasi olabilir .Cunku bende hep ayni noktada oluyor.

Kizlaar elbisem geldi, pudra diye aldim ama ara bir renk, ne toz pembe ne pudra cok soluk olmasini istemiyordum ztn istedigim gibi ucus ucus veee ayaklarim gozukmicek hosuma gitti, ister dusuk omuz, ister kayik yaka sekline giriyor ve lastikli sip diye giydim, beline hareket icin belki kemer kullanabilirim,tabi birde uygun bir tac ile bence tamamdir.. Elbisenin mali hosuma gitti dusunen arkadaslar bence fena degil alabilirler... Not son iki resim odanin sari isigindan dolayi hafif soluk pudramsi cikti, ilk resim beyaz isikla cekildi asil rengi ilk resimdeki...

Cnm sagol cvbın için pekı öncesinde hiç belirtin oldu mu ne bileyim idrar yaparken yanma acı vs gibi çünkü hiç öyle bir şey yaşamadım aniden oldu yarın gidelim bakalım inşallah bişey yoktur
Yok canım hiç yanma olmadı. Bende daha öncede vardi şimdi daha çok artmış. İnşallah sende yoktur

Çok geçmiş olsun canım kaybın için.
Allah bebeklerimizi korusun. Bundan sonra gerçekten her taşın altına elimi koymam. Gider yatarım bir yerde.

Ara ara sağ tarafta yürürken olmuştu ama geçti bugun de sol tarafta yarın dıycem doktora ınş bişey çıkmaz sabahtan dersim var onu atlatırsam öğlen de doktora gıdıcem

Üstünüze çok yakışmış asıl rengi de güzelmiş

Kızlar ayrıntılı ultrasnda bebeğimn beyninde 3mm su birikintsi oldğnu söylediler bnm gbi bu durumu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…