2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, Eminönü’nden aldığım şişelerden bir tanesini denemek için hazırladım. Şişem 50cc bu arada. Bana 100cc baktığımda çok büyük gelmişti. Olmuş mu sizce :)

Olmuş bence çok da güzel görünüyor eline sağlık ...

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize sağlıkla bebekleriniz kucağınıza almayı nasip etsin rabbim ben daha önce tüp bebek sayfasındaydim uzun zamandır girmiyordum bu sayfayı görünce yazmak istedim

kızla1 günaydın İnşallah hepiniz iyisiniz rahatsız olanlarada geçmiş olsun.. Çatlaklar ne durumda kızlar çatlayanınız varmı bu aralar.ne zaman başlıyor bilmiyorum sorim dedim
Merhaba canim. Benim annem cok catladigi icin 2. aydan beri krem yag ne bulduysam surundum o yuzden gobek ve goguste catlamam yok. Ama benim popo da cok buyudu hic farkettirmeden. Kalca basen fln cok fena cizgi cizgi

sonsuzzz Canım Allah sabır versin, gerçekten uğraştığın şeylerle başa çıkmak zor. Ama bizim kadınlar olarak metanetimiz, gücümüz, sabrımız dünyaya bedeldir herhalde. Bu günler de geçecek emin ol... Alakasız gibi gelecek ama bebişle ilgili de minik bir örnek vereyim. Tansiyonum 8-6 çıktı benim, yani düşük. Doktor dedi ki bebekler düşük tansiyonda annelerini korurlar. Normalde bu tansiyon beni epey yorardı ama şimdi zıpkın gibiyim. Sen farkında olmasan bile oğlun sana destek oluyor bence, olmaya da devam edecek, seni her zaman sevip sayacak, ve güçlüklere rağmen ona sahip çıktığın için saygısı da normalden daha fazla olacak. Bir yerden bekleyip alamadıklarını başka yerden sana o verecek. Ailen (annen baban) arkandaysa, işin gücün sağlığın elindeyse bugünleri aşarsın canım. Ayıplayanların da kendi ayıbı, bir lafa bak laf mı diye bir diyene bak adam mı diye. Sen kendini biliyorsun ya o yeter. İnşallah kolaylıkla, tez zamanda bu sıkıntılı günler geçer, bebişinin pamuk ellerini tutup iyi ki geldin dersin mutluluklar içinde. Bizler her zaman buradayız. Her daraldığında yazabilirsin bence. Kendine çok dikkat et.

Günaydın canm cook iyi yapmışsınız bende iyiyim çok şükür..
Eşim daha uygulanmadığından kahvaltı faslına gecemedik
Değişiklik oldu cnm ama yorucu yol çekilmiyor çok uzun süre yürüyemiyorum dönüyoruz şimdi daha çok yolumuz var
Bebis ler açlığa gelemiyor artık erkenden uyanıp yemek istiyorlar:)))

Değişiklik oldu cnm ama yorucu yol çekilmiyor çok uzun süre yürüyemiyorum dönüyoruz şimdi daha çok yolumuz var
Bebis ler açlığa gelemiyor artık erkenden uyanıp yemek istiyorlar:)))
Haha ben uyandığımda aynada kendime baktımda benim bebiş bir tarafa kumelenmis uyuyor
Uykucu babası gibi

Ben baya yürüyorum canım dün 8 km yürüdum ama baya yoruldum

Arkadaşlar benim bi sorum olucak doğum için tek pijama takımı yeterlimi yoksa 2 tanemi almalıyım kararsız kaldim
bana tek pijama hastane için yetmisti sezeryan olmustum hasta bezi taktilar oyüzden kirlenmedi pijamam

N Nezos92 Urmicca Olivia01 nbskamer @kayramberam B BUYUKAILEM brunettee R rengimrenk gamlibaykuss 1s3m M Murphys S sevmali leyna 5816bursa laiyka F fead Missss @Ash_ley 007leylam

kızlar nerdesinizzzz çoğunuz uzun zamandır giriş yapmıyorsunuz...
çoğunuzda aktifsiniz fakat cinsiyeti söylemiyorsunuzzz yada ÖZEL OLARAK BANA MESAJ ATMADINIZ
son kez tek tek etiket yapıyorum...
artık 7aylık olmak üzereyiz çok şükür zaman geçiyor cinsiyetler tam olsun listede istiyorum... çoğu kişinin cinsiyeti öğrenmiş olması gerek artık.. lütfen geri dönüş yapın....
saygılar

Merhaba canim. Benim annem cok catladigi icin 2. aydan beri krem yag ne bulduysam surundum o yuzden gobek ve goguste catlamam yok. Ama benim popo da cok buyudu hic farkettirmeden. Kalca basen fln cok fena cizgi cizgi
orlara sürmedinmi

ben halen öğrenmedim bu hafta içi öğrencem İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…