2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam.Nasilsiniz?benim ufakliklardan biri çok kıpırdıyor ama diğerini hiç hissetmedim bugün.ben mi farketmiyorum acaba.yarın doktor kontrolüm var canım çok sıkıldı.normalde de diğerine göre daha az hareket ediyor ama bugün hiç yok

Bende de oluyor aynısı bugün de aynı oldu biri çok tekmeliyor diğeri daha tembel. Iyidir Allahın izniyle. Bu saate kadar sağdaki tepki vermedi halen.

Kızlar bende dün pentiden 2 tane emzirme sütyeni bir tanede gecelik aldım böylece hastane için 2 gecelik bir sabahlık birde pijamam var. Hamile külodu bir tane var lcw den almıştım.
Depend sezeryan dikişe geliyor kullanamazsın dediler siz ne dersiniz.
Depend alsam mı birde L bedeni bile küçük gelebilir ben xl yim

Benimde sezaryen olucak allah nasip ederse o yüzden ne alacağımı tam bilemiyorum öyleyse benim hasta bezidemi almam gerekiyo
hastane iki tane veriyor sonrasi icin paket almaniz lazim Depend i de oneriyorlar ben ondan alacagim sanirim onuda kullanabilirsiniz hasta bezi gibi büyükse işinizi görür

Emzirme sütyenini hangisindwn aldinz kızlar bende 2 tane alaym diom ama hangisnden alsam bilemedm rahat bisey olsun diom.babyjem in var o naslki acaba

kızla1 günaydın İnşallah hepiniz iyisiniz rahatsız olanlarada geçmiş olsun.. Çatlaklar ne durumda kızlar çatlayanınız varmı bu aralar.ne zaman başlıyor bilmiyorum sorim dedim

Ay ben şindiden çatladım ya ilerleyen zamanlarda ne yapacam bilmiyorum

Ben de depend kullandım sonda çıkana kadar zaten altınıza bez seriyorlar sonra giydim çamaşır gibi çok rahat yanlardan yırtıp kolayca çıkardım dikiş kısmını hiç rahatsız etmedi üstüne giydim pijama mı kaydı yada leke olucak derdim olmadı tavsiye ederim zaten bıkac gun sonra kanama azalıyor o zaman da mesane pedi kullandım

Bende de oluyor aynısı bugün de aynı oldu biri çok tekmeliyor diğeri daha tembel. Iyidir Allahın izniyle. Bu saate kadar sağdaki tepki vermedi halen.
Son çare aklıma zeybek açmak geldi.çocuk bildiğin tekmelemeye başladı.eşim sürekli zeybek dinletiyor çocuklara.Deneyeyim dedim ben de şükür kıpırdadı.uyuyamayacaktim yoksa bu gece

Ben de nadir giriyorum Can'ım.Cinsiyetimiz kız.Alışverişlerimizi yapıp evimizde buluşucaz artık eşimle inşallah.Eşyalar falan alındı mı sizlerde?Bebek arabası,yatak vs.Bende onlar kaldı ve 7. Aya giricem inşallah erken mi bilemedim.Ne marka Nasıl birşey almalıyız?

Son çare aklıma zeybek açmak geldi.çocuk bildiğin tekmelemeye başladı.eşim sürekli zeybek dinletiyor çocuklara.Deneyeyim dedim ben de şükür kıpırdadı.uyuyamayacaktim yoksa bu gece
Gozunuz aydin yontemi cok begendim .Benim de dinlettigim ezgiler var .Doğumdan sonra uyuturken isim kolaylassin diye .Insallah ise yarar kolik filan olmaz da .

Alış-veriş icin topigime goz atabilirsiniz .Kizlarla uzun uzun marka esya fikir alışverişi yapiyoruz .Ben odasini arabasini ve kiyafetlerini aldim .Simdi kendi ihtiyaçlarıma gectim .Pijama taç vs vs
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bebegimi-beklerken-arastirdigim-urunler.1049650/

kızla1 günaydın İnşallah hepiniz iyisiniz rahatsız olanlarada geçmiş olsun.. Çatlaklar ne durumda kızlar çatlayanınız varmı bu aralar.ne zaman başlıyor bilmiyorum sorim dedim
Ben Hindistan cevizini yağı,argan yagı ve sebamed çatlak önleyici kremden kullanıyorum 1 aydır henüz çatlak olmadı.Son haftalar oluyor diyorlar.Ne yag bulursam deniyorum.

Herkes depend önerdi ben de aldım. Dikişlerin üzeri bantla kapalı olmayacak mı bir kaç gün? Öyle biliyorum ama... Sonra normal pede geçilir zaten heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…