2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gozunuz aydin yontemi cok begendim .Benim de dinlettigim ezgiler var .Doğumdan sonra uyuturken isim kolaylassin diye .Insallah ise yarar kolik filan olmaz da .
Baba Aydınlı olunca evde bol bol zeybek,harmandalı çalıyor. Çocuklar şimdiden alıştı sanırım

Ben xxl ım bana hiç olmaz o zaman bende ona bakmıştım bugün
ee normal hasta bezi alsam kullanışlı olur mu acaba
Emzirme sütyenini hangisindwn aldinz kızlar bende 2 tane alaym diom ama hangisnden alsam bilemedm rahat bisey olsun diom.babyjem in var o naslki acaba
Ben nnb den aldım canım yaklaşık fiyatları aynıydı zaten
Değiştirmek yerine çoğaltabilirsin .Yaz gunu cok terleriz süt olur degistiririz surekli .
Evet bi ara da atlet alayım en iyisi canım

Bedeni neye gore ayarladn peki canm

Bugün eşimle alışverişe gittik kızlar, ufak tefek herşey bitti sanırım çok şükür. Tırnak makası ateşölçeri tek kullanımlık alt açması hastane için 1 numara bebek bezi temizleme pamuğu gögüs pedi vs ıvır zıvır aldık. Bi tek hasta bezim kaldı onda da kararsız kaldım.
Geçen e bebeke gittiğimizde file almıştım. Küvetime küçük geldi. Bugün değiştirmek için gittim. Herşeyi ordan aldım bu değişim olacak dedim. İlk aldığım file 15 tlydi, bu 22.90. 8 tl gibi bi fark çıkması gerekiyordu ama eve geldim baktım değişimde ilk fileyi 11.20den düşürüp 11,70 fark almışlar. anlamadım bu fark nerden çıktı. Geçende kasada farklı bi problem yaşamıştım, kredi kartımla ilgili. Kızla tartıştık, tekrar uğraşmak istemiyorum ama sinirde oldum 3-5 lirasında değilim yoksa.

Herkes depend önerdi ben de aldım. Dikişlerin üzeri bantla kapalı olmayacak mı bir kaç gün? Öyle biliyorum ama... Sonra normal pede geçilir zaten heralde
Üzeri bantlı oluyor tabi ama can yakıyor dedi bana bende bilemiyorum denemelik bir paket alacağım ama hamile külodu da alacağım yanıma.

Çok iyi fikir gözün aydın. Benimki daha bu saatte ilk tekmesini attı
Sevindim cnm. valla tekmelese vuruyo diyorum.tekmelemese neden hareket etmiyor die evham yapıyorum.hareketli olanin adı Ateş,az hareket edenin adı Ayaz die düşündük.adlarına mı çekiyorlar acaba???

Canim ya lutfen toparlan. Bu sana rabbimin bir mucizesi. lutfen ona bunu yapma. Unutma suan o seni birseye tutmuyor gibi gezebilir ama evladin dogdugunda 2 ye 1 o ezik durumda olacak. O zaman zannetmiyorumki bu kadar umursamaz dolassin. Istersede dolassin sen evladinla yoluna bak. Inadina saril bebegine lutfen ona bunu yapma. Allahim sagliklica evladini kucagina versin. Cok sukurki dogru duzgun bir isin var. Evladini her turlu buyutursun.

Ben Hindistan cevizini yağı,argan yagı ve sebamed çatlak önleyici kremden kullanıyorum 1 aydır henüz çatlak olmadı.Son haftalar oluyor diyorlar.Ne yag bulursam deniyorum.
bende aynı şekilde bi sürü yağ deniyorum değiştirerek hepsini destekliyorum bakalım ne olacak geçen hafta derim aşırı hassastı güneşte yanmış gibi acıyordu bu ara yok bakalım o acı çatlağımda yok henüz

Sevindim cnm. valla tekmelese vuruyo diyorum.tekmelemese neden hareket etmiyor die evham yapıyorum.hareketli olanin adı Ateş,az hareket edenin adı Ayaz die düşündük.adlarına mı çekiyorlar acaba???
Bende altta olanı çok ender hissediyorum diğerine göre. Sanırım normali bu.

ayprensesii canım arada girip yazıyorum ama sana özel mesaj yazmadım haklısın kızım olacak zeynep mila ismi de
Kızlar bu arada belki biliyorsunuzdur ama ben yine de söyleyim ebru maternıty de çok güzel hamile kıyafetleri gecelikler pijamalar var ben oğlumda ordan almıştım yine onları kullanıcam aklınızda olsun ankarada olanlar kızılaydaki mine mağazası satıyor oranın ürünlerini

Bende de oluyor içerden yırtılıyor gibi hissettim.Bu yüzden çok tok kalmamaya gayret gösteriyorum yemekten sonra çünkü çok şişiyor ve geriliyor karnım.Hindistan ceviziyle sebamed kremden baya memnun kaldım yine de.Esnetti cildimi.Çatlayacaksa da çatlayacak artık en aza indirebilirsek yine iyi.O yüzden ne bulursam sürüyorum ben :)

Pijama takımını cok begendim canım. Nerden aldın? Ve fiyatı ne acaba bende boyle biley dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…