2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkilerde inanmiyor hic kızım olucak dememede izin vermiyorlar, kız dediğimde herkes napıcaksın 2 ci kızı diyorlar bide ay bu erkek olsa kurtulsaydın falan duymakda sıkıldım artık, 30 haftada bi daha sorucam, daha 1 şey bile alamadım.

Canım ben bugün sordum doktor güldü hayy bu kayınvalideler dedi. Tekrar baktı, bacak arasının fotoğrafını verdi bak bu iki çizgi dudak kısımları, göster kayınvalidene %100 kız bu bebek yanılma payı yok dedi. Kayınvalideme gösterdim o kadar emin olmasın, Allah mı o %100 diyor dedi geçti. Kız doğunca hastanede karışmış olabilir yoksa sen erkek doğurdun derse şaşırmam artık

Ayyy iyi ki senle usg ye filan girmemis itici tip.

Çok iyi... 200 TL ye başka bir eksiğini alırsın :)

Kolay gelsin sana da
aynen öyle çok şükür eksiklerimi tamamladım...hatta bitti artık alıcklarım olsada olur olmasada olur şeyler...
sıra artık mevlüt için alıncaklarına geldi..onlara bakıyorum...
Sen nasıl bi model yapıcaksın canım belki bana da fikir olur :)
tam olarak karar vermedim ama bir iki fikir var.. mağzaya gidip ordaki ürünlere bakıp alıcam...
görselleri yüklemeye çalışıcam başarabilirim umarım

fiyat güzelmiş o kdr şey varsa içinde..normalde de o kdr çok şey ikram edilip dağıtılıyorumu sizde..?

Canm sart degil tabiki ozel hastanelerde hazir koyuyorlar, bizim oyle olmustu hastane kapisindaki onlara aitti, hosgeldin bebek yazili hazir bir kapi susuydu, biz iceriyi balonla suslemistik okadar, ama evde oda kapisina ben yaptim kalici bisi olmasini istedim yoksa illede olmasi gerekli degil..

bu artık resmen cehalet hatta inancı olanla riçin de sıkıntılı bir durum allah kız veya oğlan neyse nasibimiz onu vermiş bizi ona layık görmüş söz söylemek düşmez ki. artık söyleyecek laf bulamıyorum bizimki de anneme keşke kız olsaydı demiş erkeği beğenmemiş :) yani bu kv cinsi hiç bir şeyi beğenmiyor anlaşılan. allah onların saçmalıklarıyla bizi imtihan etmesin.

oinone27 diğerleri daha zor hem yapması hem de malzemesi çok ve en cok bu beğenildi

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-04-09 at 14.59.43.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 71
Cok iyi yapmişsin benim annemede ablamda dr ya tekrar tekrer kesin erkekmi dediğinde pisinin fotosnu vermişdi.

Kizlar ınstagramda bebeim geliyor diye bir sayfa var.Emzirme ile ilgili bilgiler paylasiliyor .Ben biraz baktim takibe aldim inceleyebilirsiniz.
Facebook'ta da emzirme sanatı diye bı grup var herkes çok ovuyor ama iki kere reddettiler basvurumu. Mesaj da atamıyorum neden diye

Benim hastanede belki öyle bir şeyler yapar o zaman, ben henüz hastaneye gidip hiç görüşmedim ama vardır onlarında bir usulü.

yukarıda yanlış mesajı alıntılamışım :) cinsiyet beğenmeyen kv içindi yazdıklarım.
Benimde anlamadığım o zaten neden kız erkek ayrımı yapıyorlar, sağlıklı olduğuna şükretmek yerine. Hem kız hem erkek torunu olmasa anlamaya çalışıcam ama yok mantığım almıyor.

fiyat güzelmiş o kdr şey varsa içinde..normalde de o kdr çok şey ikram edilip dağıtılıyorumu sizde..?[/QUOTE] ayprensesii
Yani son zamanlarda kuzenimde bu doğumgünü organizasyonları fotoğrafçılık işine girince memlekette birde bebeği olup yazın köyde toplanılınca doğumgünleri falan böyle olmaya başladı. Beklenti yükseldi yani. Eskiden bu kadar çok şey olmuyordu. Birde ben de olcaksa tam olsun diyenlerdenim. Ya hep ya hiç diyorum. En azından toplu bi kerede gelirse çoğu tek tek bebek görmeye gelme olayından kurtulurum diye düşündüm. 1 günde çıkarırım kalabalığı ddm. Arkadaşım yapacağı için sağolsun fiyatları min tuttu benim için hatırım için. Betusunkonseptdunyasi instada takip etmek isterseniz doğum günü falan da hazırlık yapıyor.

Çok güzel canım hem yapımı zor değil, bende şu tarz bişey yapabilirim sanırım ama çok mu sade olur emin olamadım
yoo sade değil bnce gayet güzel bnde bunlara benzer beğendim kalpli kelebekli falan..
ama sanki ordaki gbi yapamayacakmışım gibi hissediyorum... birde kirlenmesi fln o durumları düşünüyorum cokmu ince düşünüyorum

İyi yaptıkda ona da inanmadı sanırım :)
Kv ne erkek maraklısı cıkdılar benımkıde bi erkek diyor başka bişey demiyor, ama zavalı sır oğlu olsun diye 4 kız doğurmuş 2-3 de kız kültaj etdirmiş sonunda benim kocamı doğurmuş.

anladım... biri yeni bişey yapınca herkez diğerlerinden de bekliyorlar haklısın... ama çok şükür bizde öyle büyük organizasyonlu olmuyor...süslemeler falan yok bizdee
hoca geliyor duaları okuyor... hediyelik birşey veriliyor herkeze (havlu,baş örtüsü vs.) .. etli yada tavuklu pilav, ayran yada meyve suyu, tatlı yada helva ikram edilir.... arzuya göre buz dolabı süsü verilir... çocuklara içinde küçük hediyeler (oyuncak,taç,çorap vs.)
sayfayı takibe aldım bakıcam canm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…