2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kocaman olmuş canım 1100 gram dedi doktorum oyy minnoş minnoş kıpır kıpırdı :)

Evet öyle de yapıyorlar:)) Aslında vermek istedikleri mesaj :
Bak seninkini de böyle seveceğim. Ama nasıl yanaşacağım sana, onu bilemediğimden bu şekilde mesaj veriyorum.

Benim KV ne dese beğeniyim annemin yanında hem de :) "oğlun olunca sen artık beni eskisi gibi sevmezsin" dedi. Annem de ona, "torunlar olunca sevgiler bölünüyor di mi xxx hanım" dedi. Ben de olur mu öyle şey hepinizin yeri, sevgisi ayrı dedim.
İşin özü herkes bir pay sevgi, ilgi istiyor kendine. Bu özellikle erkek annelerinde
- kayınvalidelerde- tavan yapmış durumda

Kocaman olmuş canım 1100 gram dedi doktorum oyy minnoş minnoş kıpır kıpırdı :)
oy maşallah kuzuya evet buyuduler bazen hareketlerini karnimin hem saginda hem solunda hissediyorum boylarida uzadı boyu kaç cm olmuş nette 35 cm diyor ama öyleyse kocaman oldular

Nasıl bi kapı süsüne başladın canım bende yapmak istiyorum modele karar veremedim bi türlü

Model bu canım babası illaki siyah beyaz olsun istedi. Bende fanatizm olmadan yapılabilecek model bunu buldum buna çalışıyorum :) bulutlar ve yıldızlar bitti uçak kısmındayım.

Eklentiler

• Ekran görüntüleri_20180413-005801.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar ben bir şey soracağım, bu kapı süsü hastane için mi oluyor? Yapmasak çok garip mi karşılanır hastanede acaba ben pek uzağım bu süslere de hastanede uzaylı gibi kalmakta istemiyorum. Hastaneye sadece bebek çikolatası yaptırıp götürmeyi düşünüyorum ikram için o kadar.

oy maşallah kuzuya evet buyuduler bazen hareketlerini karnimin hem saginda hem solunda hissediyorum boylarida uzadı boyu kaç cm olmuş nette 35 cm diyor ama öyleyse kocaman oldular
Canım boyunu sormadım çıkınca aklıma geldi ultrason fotoğrafında da kafa çapı ayak boyu göbek çevresi vs yazıyor ama boyu yok 15 gün sonra sorarım artık. Bu sefer genelde kendimle ilgili sorulara yönlendim sanırım :) bebek çok altta onu sordum rahim ağzı uzunluğumu vs ölçtü normal dedi erken doğum riskim yokmuş şükür :)

Model bu canım babası illaki siyah beyaz olsun istedi. Bende fanatizm olmadan yapılabilecek model bunu buldum buna çalışıyorum :) bulutlar ve yıldızlar bitti uçak kısmındayım.
Ooo maşallah pek becerikli gördüm seni :) ben bu kadar karışık şeyi yapabilir miyim bilmiyorum ki çok güzel modeller var ama yetenek lazım onları yapmak için :) kalıpları çıkartarak kesiyorsun değil mi

Canım ultrason kağıdında fl değeri varya onu 7 ile çarpıp boyunu öğrenebilirsin.

Cok mantikli hic boyle dusunmemistim. Onun ailesi yuzunden parasal problem yasayinca uzerine sirnasmasi rahatsiz etti. Hep beraber sevgi pitircigi olalim

Canim hastaneden sonra evde odasinin kapisina asmayi planliyorum ben

Kızlar ya biz mi abartıyoruz gerçekten bilmiyorum ama insan herşey tam olsun istiyor. 11 yıldır eşimleyiz 5 yıldır evliyiz herşeyi hep sabrederek zamanını bekleyerek çabalayarak yaptık. Bebek için de uygun zamanı bekledik. Böyle olunca da odası beşiği arabası yok hastane süsü yok fotoğraf çok mu abarttık diyorum şimdi de belki başka çocuğumuz olmayacak içimden geleni yapayım diyorum sonra da ne bilim fotoğraf önemli mesela benim için. Siz neler yapıyorsunuz bizim gibi ilk çocuğu olanlar. Neler yapıyorsunuz?

Teşekkür ederim.. Aslında bunu ilk kez deniyorum ama elim yatkındır karakalem, akrilik boya tablolar da yaptım daha önce ama artık bir süre bıraktım hele ki çocuk olunca daha ilerde yapabilirim diye düşünüyorum.

Seninki kız çocuğu sen daha renkli şeyler istersin sanırım :)

Ya o konuyu ben de düşünüyorum hastanede mikrop kapar mı bu süsler ortamdan?

Ya o konuyu ben de düşünüyorum hastanede mikrop kapar mı bu süsler ortamdan?
Doğru diyorsun yani ama en kötü ihtimal hastaneden getirdiğin yıkayamayacağın süsleri biraz güneş altında havalandır. Güneşinde mikrop kırıcı özelliği var.

Cok mantikli hic boyle dusunmemistim. Onun ailesi yuzunden parasal problem yasayinca uzerine sirnasmasi rahatsiz etti. Hep beraber sevgi pitircigi olalim

:))) seni çok iyi anlıyorum. Para kısmı sinir bozar ama karı koca bir düşünüyorsa her şey yoluna girer. Çektiğin sıkıntı ferahlığını da beraberinde getirsin canım inşallah.

Doğru diyorsun yani ama en kötü ihtimal hastaneden getirdiğin yıkayamayacağın süsleri biraz güneş altında havalandır. Güneşinde mikrop kırıcı özelliği var.

Ay sağolasın fikir için.. Süsten ziyade bu mikrop konusunu düşünüyordum. Hava da sıcak olacak zaten havalandırır öyle kullanırım sonrasında.

Bende kapı süsü yatak süsleme vs yapmiycam sadece gelene ikram hediyelik düşünüyorum

Evet canım atlamışım sorunu, çok adet olanlara kalıp uyguladım yıldızlara mesela. Ama uçak için direkt keçeye çizerek kestim. Bulutları da elde direkt(kalıpsız) iki ayrı şekilde çizerek kestim.

Canım ultrason kağıdında fl değeri varya onu 7 ile çarpıp boyunu öğrenebilirsin.
O diğeride bulamadım canım ama boyu tam gününle orantılı dedi nedense kaç cm olmuş diye sormak aklıma gelmedi.
Evet canım daha renkli şeyler istiyorum soft renklerde olabilir ama bazı modeller çok zor geliyor bazıları çok abartılı bazıları çok sade, kararsızlıktan bekliyorum aa şu desem bende deniycem belki yapabilirim daha önce magnet vs yapmıştım keçeden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…