- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #30.741
Benimde aklıma o geliyor aslında erkenden lavanta keseleri yaptırmıştım belki onlardan yanıma alırım ama hastaneye çok gelenim olmaz benim akrabalar falan 40 ını beklerler genelde.Bende kapı süsü yatak süsleme vs yapmiycam sadece gelene ikram hediyelik düşünüyorum
Canim hem hikaye hem kafa olarak ben de senin gibiyim. Gonlumden geceni elimden geldigince yapiyorum. Kimsenin de beni elestirmesine firsat vermiyorum. Ben nobetli calisan biriyim gece gunduz haftaici haftasonu calisiyorum. Kazandigimi cocuguma harcamiycam da kime harciycm. Bu kimsenin de uzerine vazife degilKızlar ya biz mi abartıyoruz gerçekten bilmiyorum ama insan herşey tam olsun istiyor. 11 yıldır eşimleyiz 5 yıldır evliyiz herşeyi hep sabrederek zamanını bekleyerek çabalayarak yaptık. Bebek için de uygun zamanı bekledik. Böyle olunca da odası beşiği arabası yok hastane süsü yok fotoğraf çok mu abarttık diyorum şimdi debelki başka çocuğumuz olmayacak içimden geleni yapayım diyorum sonra da ne bilim fotoğraf önemli mesela benim için. Siz neler yapıyorsunuz bizim gibi ilk çocuğu olanlar. Neler yapıyorsunuz?
ben cizemem meselâ ama cizemeyenler için ozalitciye verip cm ini söyleyip kalıp için cikartilabilir sanırım çok güzelmiş el emegiyle yapılan en güzeli :) ellerine sağlık canimEvet canım atlamışım sorunu, çok adet olanlara kalıp uyguladım yıldızlara mesela. Ama uçak için direkt keçeye çizerek kestim. Bulutları da elde direkt(kalıpsız) iki ayrı şekilde çizerek kestim.
Eline sağlık canım eminim çok güzel olmuştur. Bitince bizimle de paylaşırsın :)Evet canım atlamışım sorunu, çok adet olanlara kalıp uyguladım yıldızlara mesela. Ama uçak için direkt keçeye çizerek kestim. Bulutları da elde direkt(kalıpsız) iki ayrı şekilde çizerek kestim.
Bende hastane için yapmıycam canım odasının kapısına ev için istiyorumBende kapı süsü yatak süsleme vs yapmiycam sadece gelene ikram hediyelik düşünüyorum
Amin cumlemize insallah:))) seni çok iyi anlıyorum. Para kısmı sinir bozar ama karı koca bir düşünüyorsa her şey yoluna girer. Çektiğin sıkıntı ferahlığını da beraberinde getirsin canım inşallah.
sonra eve gelene verebilirsin evde bir köşe olur mesela hem görüntüsü güzel olurBenimde aklıma o geliyor aslında erkenden lavanta keseleri yaptırmıştım belki onlardan yanıma alırım ama hastaneye çok gelenim olmaz benim akrabalar falan 40 ını beklerler genelde.
Evet canım bizde de ana baba, kardeş dışında hastaneye gelmezler zaten bende evde öyle bir hediyelik sepeti hazırlarım diyorum.sonra eve gelene verebilirsin evde bir köşe olur mesela hem görüntüsü güzel olur
bende yapiyorumda hastaneye çok kişi gelmez işte insan hevesleniyor :) eve gelenlere veririm diye dusundum
Kimse bizi eleştirmiyor haberleri bile yok eşimle hallettik ama kendi kendimi eleştiriyorum abarttım mı diye :) içimden de böyle geliyor napim diyorum sonra :))Canim hem hikaye hem kafa olarak ben de senin gibiyim. Gonlumden geceni elimden geldigince yapiyorum. Kimsenin de beni elestirmesine firsat vermiyorum. Ben nobetli calisan biriyim gece gunduz haftaici haftasonu calisiyorum. Kazandigimi cocuguma harcamiycam da kime harciycm. Bu kimsenin de uzerine vazife degil
Haklısın aslında önceden bunlar mi vardı şimdi görünce heveslenip yapıyoruz buda ticarete döküldü pazarı olduBen ne süs ne de hediyelik yapmıcam. Bana bunlar para tuzağı gibi geliyor. İkram için güzel bir yerde çikolata yaptırıcam sadece.
Bizde boyle weyler yok ))) wimdi bakip sizde gordum. Hic gelene hediyelik falan bi weyler de vermiyoruz ki.Haklısın aslında önceden bunlar mi vardı şimdi görünce heveslenip yapıyoruz buda ticarete döküldü pazarı oldu
Anne baba hevesiniz olur içinizden geleni bütçenize göre yaparsınız herkesin isteği yapacakları farklıdır.Kızlar ya biz mi abartıyoruz gerçekten bilmiyorum ama insan herşey tam olsun istiyor. 11 yıldır eşimleyiz 5 yıldır evliyiz herşeyi hep sabrederek zamanını bekleyerek çabalayarak yaptık. Bebek için de uygun zamanı bekledik. Böyle olunca da odası beşiği arabası yok hastane süsü yok fotoğraf çok mu abarttık diyorum şimdi debelki başka çocuğumuz olmayacak içimden geleni yapayım diyorum sonra da ne bilim fotoğraf önemli mesela benim için. Siz neler yapıyorsunuz bizim gibi ilk çocuğu olanlar. Neler yapıyorsunuz?
E sen de yatkınmışsın işte..bak bakalım güzel bi model bulup yapacağım dersen, girişirsin :)O diğeride bulamadım canım ama boyu tam gününle orantılı dedi nedense kaç cm olmuş diye sormak aklıma gelmedi.
Evet canım daha renkli şeyler istiyorum soft renklerde olabilir ama bazı modeller çok zor geliyor bazıları çok abartılı bazıları çok sade, kararsızlıktan bekliyorum aa şu desem bende deniycem belki yapabilirim daha önce magnet vs yapmıştım keçeden :)
Eline sağlık canım eminim çok güzel olmuştur. Bitince bizimle de paylaşırsın :)
ben cizemem meselâ ama cizemeyenler için ozalitciye verip cm ini söyleyip kalıp için cikartilabilir sanırım çok güzelmiş el emegiyle yapılan en güzeli :) ellerine sağlık canim
ayyy tam bnm şuanda meşgul olduğum konulardaymışız burda da :)Teşekkür ediyorum.:)
hadess ben de çok abartıya karşıyım. ama kim ne istiyorsa onu yapsın:)) minimal yaşayıp maximum düzeyde faydalanacağım şeylerden yanayım bende :)
Bi kapı süsüne 150-200 vermem ama oturup yapacaksam 20 tl maliyetle yaparım :)
ayyy tam bnm şuanda meşgul olduğum konulardaymışız burda da :)
bnde hazır alayım dedim ama dedğin gibi 200tl fln dediler
bende kendim yapmaya karar verdim yarın toptancılara gidip malzemlerimi alıcam inşallah
Sen nasıl bi model yapıcaksın canım belki bana da fikir olur :)ayyy tam bnm şuanda meşgul olduğum konulardaymışız burda da :)
bnde hazır alayım dedim ama dedğin gibi 200tl fln dediler
bende kendim yapmaya karar verdim yarın toptancılara gidip malzemlerimi alıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?