2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kapı süsü yatak süsleme vs yapmiycam sadece gelene ikram hediyelik düşünüyorum
Benimde aklıma o geliyor aslında erkenden lavanta keseleri yaptırmıştım belki onlardan yanıma alırım ama hastaneye çok gelenim olmaz benim akrabalar falan 40 ını beklerler genelde.

Canim hem hikaye hem kafa olarak ben de senin gibiyim. Gonlumden geceni elimden geldigince yapiyorum. Kimsenin de beni elestirmesine firsat vermiyorum. Ben nobetli calisan biriyim gece gunduz haftaici haftasonu calisiyorum. Kazandigimi cocuguma harcamiycam da kime harciycm. Bu kimsenin de uzerine vazife degil

Evet canım atlamışım sorunu, çok adet olanlara kalıp uyguladım yıldızlara mesela. Ama uçak için direkt keçeye çizerek kestim. Bulutları da elde direkt(kalıpsız) iki ayrı şekilde çizerek kestim.
ben cizemem meselâ ama cizemeyenler için ozalitciye verip cm ini söyleyip kalıp için cikartilabilir sanırım çok güzelmiş el emegiyle yapılan en güzeli :) ellerine sağlık canim

Evet canım atlamışım sorunu, çok adet olanlara kalıp uyguladım yıldızlara mesela. Ama uçak için direkt keçeye çizerek kestim. Bulutları da elde direkt(kalıpsız) iki ayrı şekilde çizerek kestim.
Eline sağlık canım eminim çok güzel olmuştur. Bitince bizimle de paylaşırsın :)

Benimde aklıma o geliyor aslında erkenden lavanta keseleri yaptırmıştım belki onlardan yanıma alırım ama hastaneye çok gelenim olmaz benim akrabalar falan 40 ını beklerler genelde.
sonra eve gelene verebilirsin evde bir köşe olur mesela hem görüntüsü güzel olur
bende yapiyorumda hastaneye çok kişi gelmez işte insan hevesleniyor :) eve gelenlere veririm diye dusundum

sonra eve gelene verebilirsin evde bir köşe olur mesela hem görüntüsü güzel olur
bende yapiyorumda hastaneye çok kişi gelmez işte insan hevesleniyor :) eve gelenlere veririm diye dusundum
Evet canım bizde de ana baba, kardeş dışında hastaneye gelmezler zaten bende evde öyle bir hediyelik sepeti hazırlarım diyorum.

Merhaba kizlar,nasilsiniz,bebiwler nasil. Hepuniz iyisinizdir inwallah. Uzun zamaan oldu giremiyordum. Sinav hazirliklari falan kafam wiwdi. Ama nafile gecemedim. Gelecrk yila kaldi.olsun kizim sag salim gelsinde zaten stress yedi bitirdi beni.wimdi kv lara koye geldik. Ben ve kizim burda kalicaz. Bi sure. Hem bana hem kizima degiwiklik olur. Her kesin sagliginin yerinde olmasi dilegiyle.

Kimse bizi eleştirmiyor haberleri bile yok eşimle hallettik ama kendi kendimi eleştiriyorum abarttım mı diye :) içimden de böyle geliyor napim diyorum sonra :))

Ben ne süs ne de hediyelik yapmıcam. Bana bunlar para tuzağı gibi geliyor. İkram için güzel bir yerde çikolata yaptırıcam sadece.
Haklısın aslında önceden bunlar mi vardı şimdi görünce heveslenip yapıyoruz buda ticarete döküldü pazarı oldu

Anne baba hevesiniz olur içinizden geleni bütçenize göre yaparsınız herkesin isteği yapacakları farklıdır.
Sadece sana şöyle örnek vereyim kızkardeşim doğum yapmadan önce bebeği için yenidoğan fotosu çektirecekti hani şöyle sepet içinde pamuklar içinde üstünde sadece bir bere y da şapka beyaz ortam vs. Ama hayaller böyleyken hayatlar hiç öyle olmadı daha doğurur doğurmaz vazgeçti :) yenidoğan fotosu stüdyoda da evde de uygulasan çektirmek çok zor.. Gibi. Örnekler çoğaltılır o an heves ediyorken sonra cayabiliyorsun kafanıza göre takılın en iyisi :)

E sen de yatkınmışsın işte..bak bakalım güzel bi model bulup yapacağım dersen, girişirsin :)

Paylaşırım canım tabi ki teşekkür ediyorum.

Eline sağlık canım eminim çok güzel olmuştur. Bitince bizimle de paylaşırsın :)

ben cizemem meselâ ama cizemeyenler için ozalitciye verip cm ini söyleyip kalıp için cikartilabilir sanırım çok güzelmiş el emegiyle yapılan en güzeli :) ellerine sağlık canim

Teşekkür ediyorum.:)

hadess ben de çok abartıya karşıyım. ama kim ne istiyorsa onu yapsın:)) minimal yaşayıp maximum düzeyde faydalanacağım şeylerden yanayım bende :)
Bi kapı süsüne 150-200 vermem ama oturup yapacaksam 20 tl maliyetle yaparım :)

ayyy tam bnm şuanda meşgul olduğum konulardaymışız burda da :)
bnde hazır alayım dedim ama dedğin gibi 200tl fln dediler
bende kendim yapmaya karar verdim yarın toptancılara gidip malzemlerimi alıcam inşallah

bende kendim yapmaya karar verdim yarın toptancılara gidip malzemlerimi alıcam inşallah

Çok iyi... 200 TL ye başka bir eksiğini alırsın :)

Kolay gelsin sana da

Sen nasıl bi model yapıcaksın canım belki bana da fikir olur :)

Kızlar benim burda bir tanıdığım var bu işleri yapan. Ben kapı süsü, takı yastığı,100 kolonya, 100 lavanta kesesi kutulu ,20 isme özel hediye çanta, 100 lokum külahı, isme özel çikolata kutusu bunların hepsine 1000 lira verip yaptırmayı düşünüyorum bana böyle fiyat çıkardı. Tabi sadece hastane için değil. 40ında kurban bayramında memlekete gideceğiz hem duası hem bütün akrabalar olacak bebek görmeye gelecekler( dedemin ablası büyük halam bile haftada bir aramazsak küser öyle bir ailem var malesef ) onlar için bütün hepsi. Kayınvalidemler çekirdek aile onlar kendisi çocukları oluyor onları da bizim köye davet edeceğim bayramda En kötü kv kp gelir. Baya araştırdım fiyat sordum arkadaşım biraz da indirimli yaparak anca bu fiyata düşürebildik bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…