2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim suyum geldi doğurdum dua edin 25+4tük

Canim Allah yardımcınız olsun inşallah sağ salim çıkarsınız o hastaneden
Dualarımız sizinle..
İçini ferah tut olumlu düşünmeye odaklan..
Şimdi nasılsınız Bebis ler nasıl kiloları kaç doktor ne diyor?

Kizlar yume konu disi olcak ama gece 1de dondurucan tavuk cikardim kusbasi tezgaha koydum simdi pisirsem sıkıntı olur mu dolaba indirmeyi akil etmedim o saatte misafirim gelicek simdi pisireyim mi
Pişir canım çiğ durmasın misafir gelince istirsin :)

laiyka canım kaç gündür yoktum mesajını yeni gördüm Allah yardımcın olsun bebişlerini korusun inşallah adak ada canım bolca dua et bizler de dua ediyoruz inşallah Rabbim kabul etsin bebişlerinle sağ salim evine dönesin inşallah

Kızlar dün çok kötü şeyler yasadım sinir stres bağır çağır çok üzüldüm derken sonrasında çok korktum bişy olursa diye bugun rahmime değilde aşağılara sanki iğne batıyo açılma böyle mi oluyo ilk gebeliğim hiç bi fikrim bilgim yok birşey soyleyin banada temmuz ayı geleydi bi sağ salim

Uzuntun stresin bebisi etkiliodur canim ama bise olmaz acilmayi ole hissetmezsin yani rahatla bebiste rahatlasin canim

Eğer kanama lekelenme,idrarda yanma dizi vb yoksa dinlenerek bu süreyi geçirebilirsin plesanta büyürken rahmi ve bağ dokuları geriyormus

laiyka iyimisiniz canım bugün nasılsın minikler nasıl?
Benim hafif hafif karın ağrışarım var. Bebişler hala küvezde biri mikrop kapmış antibiyotik başlamışlar. İnşallah güçlü olurlar hayata tutunurlar. Benimde dua etmekten başka yapabileceğim birşey yok. Sizlere dua ediyorum sağlıkla kucağınıza alın yavrucaklarınızı. Başka doktora git ve rapor al kendi doktorun vermiyorsa. Ben işe başladım çok yoruldum kendimide çok şuçluyorum keske rapor işini bu kadar uzatmayıp daha erken ayrılıp evde dinlenseydim

İyi olmana çok sevindim canim allah bebeklerine de sağlık versin en kısa zamanda toparlarlar umarım, okuduğumdan beri aklımdasın. Aklıma geldikce dua ediyorum. Kendini üzme, herşeyin hayırlısı dua et bol bol sen güçlü ol ki bebeklerin sana daha çok ihtiyacı olacak.

Canım bende hep sana dua ediyorum inan her an aklımdasın. İnaniyorum inşallah bebeklerin seninle sağlıkla hayata tutunacaklar. Kendini hiç suçlama bak benimde doktorum bu son haftama rapor yazmadı ama yarın ben aile hekimine gidip rica edeceğim. Senin bu olayın banada ders oldu artık evde bile hiç iş yapmıyorum.

Kuzum kendini suclama nasibinde boylesi varmis .Raporlu olsan da aynisi olabilirdi .Artik önüne gecilemezdi bunun. Hep aklimdasin inan. Bebeklerin de anneleri gibi güçlü olacak inanıyorum.

Kendinizi suçlamayın. Evde olsaydınız da aynısı olabilirdi. Bundan sonra herşey güzelleşir inşallah zamanla. Ben uzman değilim ama erken doğumlarda anne sütü çok önemli diyorlar. Mümkün olursa tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…