2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim hepimiz dualarimizla bebislerin ve senin yanindayiz valla benimde heran aklimdasin noldu napti nasil die canim

laiyka cnm hayirlisi boyleymis kendini suclama,ins meleklerinde tutunucaklar sen guclu oldukca onlarda hissediceklerdir, dualarimiz hep seninle cnm...

Canım çok geçmiş olsun tekrar.inan olacağın önüne geçilmiyor.insallah ufaklıklar sağ salim bir an önce toparlanırlar.Dualarimiz hep sizinle.

Canım merhaba Can hastanesinde doğum ücreti ne kadarmış doktorumdan çok memnunum aslında ama sada hastanesinde yapıyor doğumu Can benim evime de çok yakın

Merhaba canım. 2100 tl imiş fiyatı. Benim doktorum dışardan olduğu için bir de ekstradan doktor ücreti ödemem gerekiyor ama Can'da ki doktorlarda iyi sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla biliyorum tabi...

Kızlar kapı süsü yaptıran ya da karar veren varsa resim paylaşabilir mi? Bi de nereye yaptırmak gerek? İnstagramda sorduk yastık 50,kapı süsü 90,100tl diyor yaaa fazla değil mi ??

Canım suçlama kendini riskli gebelik yaşıyoruz. Ben 1 ay hastanede kaldım biliyorsun ne örnekler gördüm.

Canim benim hiç bişey için kendini suçlama kaderde bunu yaşamak varmış
İnşallah her şey iyi olacak bebeklerini alıp eve döneceksin
Bol bol dua edecem sana
Gün içinde hep aklıma geldin
Çok zor biliyorum kendimi yerine koyuyorum çok zor geliyor çok güçlü olmak gerek
Bebis ler in için güçlü ol onlar eve gelene kadar toparlan eksiklerini tamamlaya çalış inşallah geçecek bu kötü günler
Her yağmurun ardından çok güzel bir Gökkuşağı çıkar

Canım benim oğlum olacak bütün bebekler sağlıkla gelsin inşallah

Günaydın kızlar güzel haberler alacağımız bir hafta olur inşallah ...

Oğluşum tekmeleriyle uyandırdı bugün ve durmuyor desem yeri bariz 3dk falan oldu durmaksızın vuruyor :) normalmi ki bu yorulması falan gerekmiyor mu :) (vurmazsada pimpiriklenirim niye vurmuyor diye vuruncada normalmi acaba :))) )

İyi bari cok tehlikeli bi durum olsa hemn dra git yada gel derdi
aynen canım.birde bu ölçüm mesane tamamrn boşken ve vajinal usg ile tam sonuç veritmiş.benim testlerim var die idrara sıkışık gittim 2 saat sıra bekkedim iice sıkıştım öle ölçtüler.radyolog fioki böle bakılması lazım ama ona drun karar versin ben bakmıcam.öle kaldı yani

kızlar günaydın bugün şeker yüklemem var 75 lik.çünkü babamda şeker var.tatlılarla hiç aram yoktır bakalım ne olcak sonuç

benim piremsesim lavaboya gidip üzerinede su içince 3 dkyı geçik dans edio normal galiba canım :) Maşallah hepsine sağlıkla kavuşalım İnşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…